Sivut

perjantai 9. maaliskuuta 2018

Viikonloppua

ja kohta jo pääsiäistäkin. 

Miten ihmeessä minusta on tullut tällainen? Ennen en niin perustanut sesonkiverhoista saati juhlapyhäkoristuksista. Nyt, kun viimein sain raahattua joulukoristeet ulkovarastoon (no oli ne onneksi riisuttu kodista jo loppiaisen aikaan, yhtä kaamosvalosettiä lukuunottamatta, pussukka vaan jäi lojumaan, niin kuin minulle, supermartalle, usein käy), tarttui sieltä mukaan tipukranssi ja pari pääsiäiskoristetta. Jo nyt.

No, olkoot esillä, verhoja en sentään vielä vaihtanut. 

Hmm, vai pitäisiköhän viikonloppuna?

Olen taas vapaalla viikonvaihteen, kuopus lähti aamulla isälleen. Kävin muutaman tunnin vielä töissä, kun loman jälkeinen viikko on aina vähän sellainen, että rästihommia on saatava eteenpäin. Seuraavan kerran menenkin sitten vasta tiistaina. Pidän pidemmän tauon, kun olen hiukan huonossa hapessa. Loman jälkeen käy myös usein niin. Onneksi työ ja työkaverit joustavat!

Mutta nyt toivottelen mukavaa viikonloppua teillekin. Nauttikaa teille parhaalla tavalla. Minulla on varattuna hyvää lukemista. Hyvää seuraakin tulee tälle illalle (viiniä ja palsternakkapastaa) ja uni taatusti maistaa aamuisin pidempään kuin arkena. 


***


Niin, ja sain minä ihanan melkein pääsiäiskortinkin:

Supervoimia. Niitä kyllä totisesti välillä tarvitaan!

10 kommenttia:

 1. Supervoimanainen, sehän sä oot!
  Viikonloppu kuulostaa kivalta, nautihan!
  Mäkin olin ennen tuollainen 'juhlapyhäintoilija' kaikin tavoin mutta se on hiipunut. Lapset kun kasvaa niin itelleni en viitti ;) Me ollaan vaihdettu osia.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No musta tuntuu, että lapsista (toki nyt vaan enää kuopuksesta) tääkin johtuu.

   Supervoimia, niitä tarvitaan kumpainenkin. Sulle kans kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ihana kortti :)
  Joskus loman jälkeen töihin paluu on vaikeampaa, kuin siinä normi-arki-pyörityksessä. Hyvä, että voit pitää pidennetyn viikonlopun. Sen vaikutus ulottuu molempiin viikkoihin, ennen ja jälkeen.

  Musta sä olet ihanan reipas, kun jaksat vaihtaa verhojakin. Mulla on samat vuodesta toiseen ja vain parvekkeesta huomaa, että vuodenajat vaihtuu, hehee.

  Aivan mahtavaa viikonloppua, nautiskele täysillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä inhoan verhojen vaihtamista mutta välillä mieli kaipaa muutosta. Voi olla, että viikonloppuna intoudun?

   Mulle tekee tiukkaa, kun on ollut poissa ja sitten taas altistus alkaa vaivata, mutta onneks tosiaan voi vähän itse säädellä näitä työpäivien pituuksia ja sijoittumisia.

   Nauti säkin, tästä tulee hyvä viikonloppu <3

   Poista
 3. Hyvää viikonloppua vain Supervoimanaiselle <3

  VastaaPoista
 4. Tirskis nuo tiput! Muistan niiden hankinnan. Ihanat edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ja se hemmetin liimailu ... olipa muuten aika rasittava homma, mutta kun esikoinen sai päähäns niin pitihän se toteuttaa (sun sponsoriavustuksella ;-)

   Poista
 5. Tipukranssi on vielä noin hienon näkönen! Hyvin oot säilönyt.
  Tänä pääsiäisenä ei meillä taida olla yhtään rairuohoakaan. Ei huvita laittaa mitään lisää näille jo niin täysille pöydille... hukkuvat reppujen ja kirjojen ja mainosten ja meikkipussien ja kameroiden alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, rairuoho... mä ehkä laitan, koska puput syö sen sitten.

   Tipukranssi on paperipussissa varastossa ja näkyy voivan varsin hyvin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana