Sivut


sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Ette kyllä ikinä arvaa

missä vietin eilispäivän ja -illan. Edes blogistanian kuulumisia en kerinnyt, kun oli niin hässäkkää. Kone pysyi kiinni koko päivän. Minulla oli treffit Sauni Niinistön kanssa täällä:






No ei vais, mutta Sauli oli kyllä samassa tapahtumassa kanssamme. Lähdimme siis kuopuksen futisjoukkueen pelikauden päättäjäisreissun Tampereelle Suomi - Islanti MM-karsintaotteluun. Täytyy sanoa, että oli ihan mahtava päätös kuluneelle kesälle. Oli upeaa seurata junnujen intoa ja pidäkkeetöntä riemua - kröhöm - ja kylläpä me aikuisetkin olimme aivan fiiliksissä. 

Oli kyllä todella vapauttavaa huutaa kurkku suorana, kannustaa ja jännittää mukana. Ääni on käheänä vieläkin ja muisteltavaa riittää pitkäksi aikaa. 

Islannin kannattajat olivat vielä ihan oma lukunsa, kuten viime kesän EM-kisoista muistetaan. Uh-huutokin kuultiin Ratinassa ja se veti hiljaiseksi. Heitä oli stadionilla muutama tuhat ja peittosivat helposti meidät 12 000 "ujoa ja hiljaista suomalaista". Siis katsomossa, mutta pelistä voitto tuli, yllättäen, Suomelle. Se kruunasikin hienon retkemme! Ja ne islantilaisfanit, jotka heittelivät ylävitosia lähtöruuhkassa suomalaisten kanssa: urheiluhenkeä parhaimmillaan.

Juuri ennen nukahtamista totesimme kuopuksen kanssa, että oli kyllä yksi parhaista päivistä ikinä!

***

Kamera ei ollut mukana, nautin vain ihan omin silmin. Parhaat lehtikuvat löytyivät täältä.

8 kommenttia:

  1. Hauskat kuvat - vois kuvitella että kyse olis jostain ihan muusta kuin vakavasta jalkapallo-ottelusta :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa niin mahtavalta,teillä onkin ollut upea päivä!! Tuollainen urheiluhenki/huuma on kyllä ihan parasta�� Hyvä Suomi,onnea joukkueelle voitosta!! Leppoisaa sunnuntaita sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jotenkin ihan hurjan mukaansatempaavaa, sellaista yhteisöllisyyttä, josta olen oppinut nauttimaan!

      Ja Islannin kannattajat tekivät kyllä valtavan vaikutuksen.

      Sinne kans, suloista sunnuntaita ♥

      Poista
  3. Hei, teillä on ollut aivan upea päivä! Ilmankos Suomi voitti kahden vuoden tauon jälkeen, kun te olitte kannustamassa. Minä olen vaan siivonnut kotia nyt ihan urakalla, kun se viimeinenkin poika lähti töihin ja omaan kotiinsa. Lupasi tulla tänään käymään, mutta soitti ettei jaksakaan. No, kaksi yövuoroa takana ja edellisestä työkerrasta 9 kk aikaa. Mikäs ihme se on jos vähän väsyttää. Niinpä poljin reippaana kauppaan ja pistin taas pyykkikonetta päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin pyykkäsin tuossa aamulla, mutta muuten olen kyllä laiskotellut. Hyvä sinä!!!

      Ja kyllä, eilinen ilta oli kyllä aivan huikea, olen onnellinen, että saatiin tuollainen mahdollisuus - joukkue siis maksoi tuon koko reissun matkoineen, lippuneen kaikkineen, joten voi kyllä sanoa saaneensa vastinetta kausimaksuille ;-)

      Suloista sunnuntaita sulle!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana