Sivut

maanantai 7. elokuuta 2017

Viimeisiä viedään

nimittäin lomapäiviä. Keskiviikkona menen töihin, ja ihan mielelläni. Tosin otan kyllä varsin pehmeään laskun: pidän normaalin perjantaisen viikkovapaani, joten käväisen kaksi päivää ihmettelemässä, että mitäs tänne kuuluu ja vähän listaamassa odottavia hommia. Ensi viikolla sitten ihan kunnolla käyntiin. 
Tänään käymme lähikunnassa, koska kuopuksella oli siellä pari peliä. Minä pääsen joukkueenjohtajan kyydissä kannustamaan. Kaikkiin vieraspeleihin ei suinkaan tule lähdettyä, mutta nyt on oiva tilaisuus. Huomenna on luvassa mukava päivä myös: ajelemme loman päättäjäisreissulle Tuuriin. Siellä on sekä Spinner land, joka kiinnostaa tuon ikäistä poikaa kovin, ja Tivoli Sariola, ilmaiseksi. Yksi luokkakaveri lähtee matkaan ja he avustavat bensakuluissa. 

Sitten loma onkin loppu!

10 kommenttia:

 1. Mä juuri pohdin, ottaisinko perjantaina plussavapaan, kun olisi esikoisen sotilasvala. Toisaalta se on vasta toinen työpäivä loman jälkeen eli hiukan hankala..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ylitöitä kahden yksin tehdyn viikon jäljiltä niin paljon, että otan, vaikka onhan tuo nyt vähän hassu nysäviikko.

   Vala on tärkeä, ehkä sä vaan otat?

   Poista
  2. En tiijä. Niitä on 700 alokasta..

   Poista
  3. Noo, mutta yks on teidän ;-)

   Poista
  4. Tähän on pakko kommentoida, että kyllä se valatilaisuus on niin upea, että kyllä äidin siellä pitää olla herkistelemässä. Minä olin molemmilla kaksosten kerroilla ja kyllä se oli mukava päivä. Lisäksi ne nuoret saa sieltä silloin itse kotiin valan päätteeksi, niin ei tarvitse kyydeillä kulkea. Ota ihmeessä vapaa päivä!

   Poista
  5. Mä olen kuullut monen äidin sanovan samaa. Esikoisen intissä olevan kämppiksen äiti, hyvä ystäväni, otti jopa lomaa ja varasi hotellihuoneen, kun palveluspaikka on niin kaukana ;-)

   Poista
  6. Joo, kyllä mä luultavasti menen. Muistan vieläkin veljeni valatilaisuuden, kyllähän se on juhlallinen tilaisuus.

   Poista
  7. Pehmee lasku sullakin töihin ;-)

   Poista
 2. Toivottavasti teillä on mukava päivä Tuurissa. Se on kyllä päiväretken paikka, kun siellä käy. Oli yhdessä vaiheessa poikien elämää myös meidän joka loman käyntikohde. Siellä oli aina hyvät valikoimat dvd-elokuvia ja tv-sarjoja. Yleensä tein myös itse jonkun hyvä vaatelöydön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meillä oli, vaikkakin varsin pitkä: lähdettiin 9.30 kotoa ja palattiin kahdeksalta!!! Mutta huvia riitti, kiitos ilmaisten laitteiden ;-)

   Mulla ei ollut nyt shoppailumahdollisuutta, mutta hauskaa oli silti!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana