Sivut

tiistai 16. toukokuuta 2017

Yhtä juhlaa

Rakas ihana koruntekijä Mags on palannut! Sen, ja esikoisen tulevien yo-juhlien kunniaksi, oli ihan pakko tilata upea osmankäämit -rannekoru. Täsmälleen samat värit kuin mekossa, jonka löysin kirpparilta. Kun vaatteet eivät maksaneet juuri mitään (mekko ja jakku yhteensä 10€) saatoin satsata koruun. Kaulaan ja korviin pääsee vissiin pitkästä aikaa Kalevalaa. Helinää (ne toki ovat jo ennestään, en heittäytynyt hulvattomaksi). Ja tietysti se äidin lyyra.Raidat  on beessit,
vaikea saada kuvaan tallentumaan...


Korusta taas perinteisesti parempia kuvia Magsilla.


Kutsut on postitettu, seuraavaksi olisi päätettävä tarjoilut. Koitan saada esikoisen leipomaan. Kivat pienet juhlat meille tulee, esikoinen halusi pitää kutsuvieraslistan niin lyhyenä että mua melkein harmittaa, mutta päätin olla päsmäröimättä - sen juhlathan ne on ja sillä sitten mennään.

Niin, ja se stressaavin puoli, siivous... Sain äitini lupautumaan kanssani jynssäämään, mutta eiköhän siinäkin mennä aika rennoin rantein. Riittävästi viiniä, niin hyvä tulee!

8 kommenttia:

 1. Muista: imuri ja punaviini - niillä siivous sujuu. Ei kun miten se vanha mainos menikään? Vanha ystäväni kuitenkin totesi punaviinin hyväksi siivouskaveriksi ;)

  Rannekoru on tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Ja muistuttaa mua aina esikoisesta <3

   Kato, siiderikin toimii siivouksessa, olen joskus asiasta kirjoittanut oikein kokonaisen postauksenkin:

   http://marjaananmaja.blogspot.fi/2012/07/ohjeita-suursiivoukseen.html

   Poista
 2. Kaunis koru <3..kuohari mansikat ja imuri sopii myös yhteen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin? Se on vielä kauniimpi luonnossa (tietty) kuin kuvissa.

   Meille mansikat ja kuohari on ongelmallisia, kun ollaan äitin kanssa molemmat allergisia. Siis ei kuoharille mutta mansikoille ;-)

   Poista
 3. Oo, kiitos kehuista :) Tuo mekko näyttää tosi kivalta ja mullakin on muuten nuo Helinä-korvakorut!
  -Enpä usko, että kukaan juhlissa kiertää pölyhiukkasia etsimässä. Jos juhlakalu on rento ja hyväntuulinen (niin kuin tietysti on), niin aika hujahtaa kuin siivillä kahvitellessa ja rupatellessa, usko pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on siitä hauska, että nuo raidat on epäsymmetrisiä ts ei suora ja ne imartelee tällaista ...hmmm... kurvikasta tai ei niin laihaa kroppaa ;-)

   Ja koru sopii siihen niiiiin hyvin. Kiitos siis itsellesi <3

   Ei meidän suku tietenkään pölyjä kattele, mutta jotenkin on vaan ihan pakko vähän jynssätä. Onpahan sitten taas tehty joksikin aikaa!

   Poista
 4. Todella kaunis koru ja kaunis on mekkokin. Kyllä se siivous tällä kerralla sujuu ihan leikiten kun tietää mitkä juhlat ovat tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sujuu se, ja kun on hyvää seuraa.

   Mä olen niin tyytyväinen tuohon pukuun ja etenkin koruun ja tänään löysin kahdella eurolla ihan täydelliset Gaborin kengätkin mun asuun!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana