Sivut

maanantai 27. helmikuuta 2017

Hups!Tästä tulee Ihan Oikea loma. Kahden esikoisen kanssa ei tarvitse nousta aikaisin. Kun hän lukee ylioppilaskirjoituksiin, minä voin lekotella hotellin altaalla. Myöhemmin sitten voimme tehdä jotain yhdessä. Tai olla tekemättä. Syödä ja juoda hyvin. Ai että olen tämän tarpeessa!!!

8 kommenttia:

 1. täh-täh-täh??
  Mielettömän hauskaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin siinä sitten kävi. Sain paitsi potkuja persuuksilleni myös sponssiapua ihanalta ystävältä ja sitten vaan päätin, että mennään.

   Kahdestaan esikoisen kanssa tulee halvemmaksi kuin koko porukalla - ja yksin olis majoitus maksanut saman verran kuin kahdestaan. Sitä paitsi mulla on nyt ihan parasta seuraa, suunniteltiin jo eilen ja hänkin on aika innoissaan ;-)

   Mielettömän hauskaa siitä tulee - kiitos <3

   Poista
 2. Ihanaa lomaa! Olette kyllä molemmat tuon tarpeessa! Mä jo ihmettelin, että mitä Forecalla on tapahtunut, kun näyttää teille tuollaisia lämpöjä ja meillä on vain vesisadetta ja pikkupakkasta. Mutta se onkin jossain kaukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aika innoissani (samalla myös kauhuissani, että mitä tuli tehtyä ;-) mutta siitä tulee upeaa ja kyllä, olemme molemmat sen tarpeessa!

   Poista
 3. Voi miten ihanaa, sie saat tehtyä haaveesta totta! Toivon onnistunutta lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meille tulee varmasti esikoisen kanssa kivaa.

   Mulla on aika ihana lähipiiri <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana