Sivut

perjantai 28. lokakuuta 2016

Palkittu

Onpas siitä aikaa, kun viimeksi olen tullut ilahdutetuksi tällaisella. Kiitos Marika ja kiitos Nollavaimo.


Tämän palkinnon tai tunnustuksen ohjeet ovat seuraavat: 

1. kirjoita postaus tunnustuksesta logoineen 
2. kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen
3. anna ohjeita aloittelevalle bloggaajalle
4. mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi 
5. nimeä 10 bloggaaja tunnustuksen saajaksi


Aloitin bloggaamisen pian eroni jälkeen. Olin (ja olen) paljon itsekseni no oikeastaan poikien kanssa kotona ja iltaisin oli aikaa ja tarvetta aikuiskontakteille. Sittemmin tästä on tullut rakas ja tärkeä harrastus sekä myös yhteisö. Joitakuita teistä olen tavannut ihan livenäkin ja lisääkin tapaisin mielelläni!

Hmm, mikä minä olen ohjeistamaan ketään? No itse tykkään lukea aitoja ja elämänmakuisia blogeja mieluummin kuin siloiteltuja ja sellaisia "edustuksellisia". Mutta makunsa kullakin. Joka tapauksessa tästä pitää pitää ja oikeinkirjoituksenkin olisi hyvä olla jotakuinkin hanskassa. (Ollaanko me Nollis dinosauruksia?)

Minä voisin antaa tämän palkinnon eteen päin jokaiselle lukulistallani olevalle blogille, joten ottakaa tai jättäkää, ystävät!

***Tässä loppukevennyksenä syysmasennusta torjumaan laittamani valot. Sinne pääsi eilisen hammaslääkärireissun jälkimainingeissa jotain tulevaan halloweeniin viittaavaa. 

14 kommenttia:

 1. Ehkä me jonkun mielestä ollaan dinosauruksia, mutta mun mielestä oikeinkirjoitustaito erottaa jyvät akanoista. :) Onneksi suurin osa bloggaajista osaa kieliopin ihan hienosti. Vain yksi blogi on pitänyt jättää sivuun, kun sitä tekstiä ei vaan voinut ahdistumatta lukea. Valitettavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä oon kyllä samaa mieltä jossain määrin. Joku roti suomen kielen kanssa ;-)

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Nuo valot kyllä torjuvat masennusta ja ehkä myös ei-toivottuja vieraita jos ovat heti oven pielessä. Aika hurjilta nuo muotit tuolla näyttävät. Hauska idea!
  Mukavaa halloweenia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, me varmaan ens viikonloppuna jotain (muutakin) kivaa keksistään halloweenin ja pyhäinpäivän kunniaksi poikien kanssa kun ollaan koko poppoo taas kotona.

   Sulle kans kivaa viikonvaihdetta!

   Poista
 3. No hampaathan siellä! En tajunnu ensin, mutta silti tuolla valohässäkällä oli heti naama, häijyt silmätkin siinä yläpuolella.

  Oikeinkirjoitus on aika tärkeää mullekin, ja vaikka itsekin kirjoitan paljolti puhekielellä, en aina jaksa lukea sellaisella kirjoitettuja... tiettyjä murteita ainakaan. Ja sellaiseen opettavaiseen tyyliin, että "tässä teille sanakirja, niin ymmärrätte mitä sanon" tehdyt saa mun puolesta olla.

  Voi olla että facebook on syönyt monia kivoja bloggaajia. Ollaan vähän dinosauruksia kaikki, kun vanhanaikaisesti vaan kirjoitellaan blogia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut ja sitten nää kaikki valokuviin ja tunnelmapaloihin keskittyvät meediot (anteeks...) instat, snapchatit sun muut. Mut ei oo mun juttuja.

   Just mietin kun puhelin hajoo, et hankinko sen Doron vai otanko sukulaismieheltä ilmaseks nokialaisen älypuhelimen. Vaikeeta!!!

   Hampaatpa hyvinkin, ja vielä mun ;-)

   Poista
  2. Ota se ilmainen - mie kattelin Doroja joku aika sitten, ja nehän on hiton kalliita nekin...

   Poista
  3. Mä löysin yhden neljälläkympillä ;-)

   Poista
 4. Piti ihan tarkistaa, oonko vielä listalla, kun jutut on välillä itsestäkin niin tylsiä ja kirjoitusvirheitä on ihan hirveästi ;)

  Nyt menen kirjoittamaan tämän viikon "tunnelmapalan" - siinä sulle luettavaa, älä välitä kirjoitusvirheitä, aihe saa veren kiehumaan vieläkin. Mrrr...

  Hyvää viikonloppua siitä huolimatta teille <3 <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana