Sivut


sunnuntai 14. elokuuta 2016

Rentoilua

Onpa ollut leppoisa viikonvaihde! Perjantai tosiaan meni kuopuksen osalta ihan Pokemonjahdissa, mutta lauantai oli sen verran sateinen, että poika pysytteli jotakuinkin kotosalla. Suht lähellä kotiamme on yksi Pokestoppi, joten pahimpien kuurojen välissä kävimme yhdessä siellä kävelyllä ettei ihan koko päivää tullut sisällä vietettyä. Esikoinen puolestaan oli töissä ja sitten viipotti kavereiden luona kylässä ja kylillä. Me kuopuksen kanssa saunoimme, loikoilimme sohvalla väliin lueskellen ja väliin olympialaisia katsellen. 


Ensimmäinen krassi aukesi nyt vasta.
Aika vaatimatonta on kasvu
tänä vuonna ollut muutenkin!



Tänään olikin sitten parempi sää ja jahtiin piti päästä. Minä vein kuopuksen kaverilleen, kahvittelin äitinsä kanssa ja poika käveli kotiin sitten kun malttoi. Esikoinen teki taikinan ja minä pilkoin täytteet: sunnuntain kunniaksi herkuttelimme pizzalla. Ja minä kotitekoisella oivallisella raakasuklaalla. Nam! Aika mukavaa.





Voimme virkistyneinä aloittaa arjen!

8 kommenttia:

  1. Hih, mäkin kävin kipittämässä pokemonien perässä. Jotain matojakin me syötiin.
    Ja löydettiin kirkon pihalta 17 vuotta vanha kyltti, joka kertoi sinne istutetun syreenipuskan. Kirkko on tossa n. 200-250 m päässä, kerta vuoteen siellä pimeässä tulee käytyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No samat harrasteet sielläkin ;-)

      Äsken kävin hakemassa lähistöltä yhdeltä naiselta mustikoita ja kysyin olisko vapaaehtoisia seuraksi. Kas kummaa, kuopus oli! Hih! Ja taas mentiin hautausmaan ja kappelin ohi!

      Poista
  2. No on aika pienet lehden krassilla, kun kukka näyttää noin isolta. Mulla on yksi ruukku, johon kylvin ensinnäkin ne ylivuotiset krassinsiemenet, joista ei noussut yhtään, ja lisäksi viimevuotisia, niin nekin on todella kitukasvuisia, liekö yksikään yli kymmensenttinen. Mikähän kirous siinä ruukussa lienee, kissa käynyt pissalla tai joku muu myrkyttänyt...

    Tässäkin on kappelilla pokestoppi. Viikonloppuna tyttö oli kaverinsa luona kylässä ja siinä oli niin lähellä lure, että se sai sisällä asunnossa sieppailtua niitä monneja :)

    Raakasuklaa näyttää herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on myös hyvää. Tänään vaan jäi maistamatta kun esikoinen ei ollut kotona eikä keitetty päiväkahveja ;-)

      Mun krasseihin ei varmaan kukaan oo pissinyt (toivottavasti) kun on ikkunalaudalla, mutta tosi kitusesti kasvoi. Saa nähdä jääkö tuo ainoaksi kukaksi!

      Poista
  3. Ihanaa arkea sinne teille!
    Tuo Poke-peli on kyllä siinä mielessä hyvä, että liikuttaa lapsia ihan mukavasti. Kunhan vain muistavat varoa autoja, eivätkä innoissaan hypi tielle.
    Mukavalta kuulosti rauhallinen viikonloppunne. Me olimme mökille. Pidimme pääasiassa sadetta, vähän poltimme roskia ja mies ja poika slammasivat piipun pinnan vielä kauniiksi. Ja siivoilinhan minäkin noita isovanhempien tavaroita vähän jo vähemmäksi. Osa roskiin, osa tiskiin ja mamman villalangat kotiin sukkia varten. Saunomista ja nauttimista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot ollut ahkera! Onnea. Ja mukavaa viikkoa kans.

      Mustakin tuossa Pokehullutuksessa on paljon hyvääkin, aina me aikuiset valitetaan, että lapset vaan haluu pelata ja on sisällä. No nyt ne ainakin liikkuu ja on ulkona. Meillä on onneks niin rauhallista täällä maalla että voin olla aika turvallisin mielin kun kuopus on jahdissa, mutta on me silti tarkkaavaisuudesta puhuttu ja puhutaan.

      Poista
  4. Oon miettinyt, että kuka tai mikä ne paikat keksii/laittaa, mistä Pokeja saa? Kovin monessa kohdassa olen törmännyt tähän, että ovat hautausmaalla. Voisi olla joku muu paikka minusta... Mutta joo, tokihan suurin osa kerääjistä on ihan kilttejä ja siistejä ihmisiä. Muuten edelleen olen pelin puolestapuhuja!
    Kivan rento viikonloppu teillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä Pokestoppeja on nähtävyyksien jne lähellä joten varmaan kirkot on siks listalla? Pokemonit ilmaantuu sitten jonnekin lähistölle tai mun silmiin aika satunnaisesti, mutta mä en todellakaan oo perehtynyt tuohon hommaan. Pitäis kysyä kuopukselta ;-)

      Viikonloppu oli kiva ja toivottavasti viikostakin tulee. Ja sulle kans <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana