Sivut

lauantai 13. elokuuta 2016

Massan mukana

No niin, nyt meilläkin on hurahdettu Pokemon Go'hun. Kuopus sai äitini avokätisellä avustuksella uuden puhelimen johon pelin saa ladattua. Se tuli torstaina ja toimin suht viisaasti enkä heti paljastanut asiaa, vaan latasin uuden puhelimen kaikessa rauhassa iltavuoron jälkeen ja vasta aamulla perjantaina poika sai sen käsiinsä. Yöunet olisivat kyllä toisin tehdessä olleet vaarassa. Oli poikkeuksellinen aamu: muut luokkalaiset olivat kirkossa ja me asensimme peliä sekä sitten - pienen ja vähän suuremmankin ähistelyn jälkeen - myös ehdimme etsiä otuksia matkalla kirkon taakse koulubussiin.


Kuva täältä


Sen koomin en lasta ole juuri nähnytkään. Pokemoneja on jahdattu uudella koululla taksia odotellessa. Vanhalla koululla koulukyydin jälkeen niin etten meinannut päästä töistä lainkaan pois. Sitten kavereiden kanssa keskustassa. Nyt minulla on kaksi kylillä roikkuvaa tapausta.  Onneksi on puhelimen lataustauot... Illalla latasimme, söimme iltapalan ja lähdimme hämärän tullen väijymään Perseidejä (minä) ja aavePokemoneja (kuopus).

6 kommenttia:

 1. No näkykö Perseidejä? Täällä veti taivaan sopivasti pilveen...

  Joo puhelimen akkua se syö aikalailla se peli. Virtapankit taitaa ollakin pelaajien vakiovarusteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näkynyt, oli sen verran vähän pimeää vielä ja sitten rupesi nukuttamaan ;-)

   Esikoisella on varavirtalähde, saa nähdä kauanko se suostuu lainaamaan omaansa...

   Poista
 2. Tää Pokemonipeli on jotenkin niin hauska. Itse en ole kunnolla tutustunut, mutta hyväntahtoisesti hihitellen oon innoissani kaikkien niiden tuttujen puolesta, jotka sen kanssa pelaavat. Ei se VOI olla paha, jos saa ulos, liikkumaan ja innostuneeksi.

  Täällä oli niin pilvessä, etten viitsinyt lähteä ulos, vaikka suunnittelin. Menin sitten sänkyyn uuden leluni kanssa...

  Marjaana! MITÄ sä ajattelit....!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aattelin, että sä olet pilvessä ja ...öh... tuota menit sänkyyn uuden lelusi kanssa - joka ei tod oo uusi puhelin?

   Mut joo, mä alan kääntyä vähän samalle kannalle, ei se ulkoilu pahasta oo näille nykylapsille ja nuorille jotka ruukaa vetelehtiä sisällä pelaamassa. Nyt n pelaa ulkona ;-)

   Poista
 3. Ei ollenkaan paha peli, mutta hyvin koukuttava! Nimimerkki Kokemusta on ja tabletilla pelataan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä se uusi puhelin kovassä käytössä. Tänäänkin, jos on joku kiinnostava tyyppi ollut lähistöllä ja sade välillä tauonnut, niin niitähän on lähdetty hakemaan ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana