Sivut

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Oma maa mansikka

Onpa ollut ihanaa herätä taas omasta sängystä, vaikka reissu oli kaikin puolin onnistunut. Pojat ovat mahtavaa seuraa ja ystävä myös. Täällä Majassa vallitsee vielä kaaos, koska esikoinen viihtyi kotona tasan pyykin pesun ja kuivatuksen ajan - sunnuntai-illasta tähän aamuun - ja starttasi sitten heti Lappiin kaverinsa kanssa. Paluumatkalla Helsinki-Vantaalla taas tiputin kuopuksen pariksi päiväksi isälleen. Tänään tosin jo tulee takaisin, mutta lähtee sitten ensi maanantaina kahdeksi viikoksi tämän hoteisiin. Esikoisen taas tosiaan vein aamusta lähikaupunkiin ja hyppäsi sieltä pohjoisen bussiin. Palaa joskus puolentoista, kahden viikon päästä.

Tämä tarkoittaa ensi viikolla minulle omaa aikaa ja siitä aion kyllä nauttia. Viikko ulkomailla kun on varsin intensiivistä yhdessäoloa. Toki menen silloin taasen takaisin töihin, mutta mitäpäs pienistä, nautin silti. Loppuloma on sitten luvassa lähempänä koulun alkua. Tänään toki vielä vetelehdin ihan omassa rauhassani ja päätin pitää vapaata pyykkäämisestä myös. Kylppäri on kasojen vallassa. 

Kreikka otti meidät vastaan hyvin - ehkä vähän shokeeratenkin, koska koneen laskeutuessa saimme todistaa tällaisia lukemia:

Ei se onneksi sitten kuitenkaan ihan tuollaista koko viikkoa ollut, mutta päälle kolmenkymmenen kuitenkin. Lämpöä ja valoa, sitähän sinne lähdettiin kurjan viime kesän jäljiltä hakemaan. Hyvää ruokaa ja rentoilua myös. Löhösimme altaalla, kuopus polski maskin kanssa niin, että sai mielenkiintoisen rusketuksen naamaan... 

Makoilimme meren äärellä ja nautimme sen vilvoittavasta syleilystä.

Muutaman opastetun retkenkin teimme, koska esikoinen olisi varmasti seonnut ihan pelkkään oleiluun.
Lisäksi kävelimme hissukseen (koska koko ajan oli niin kuuma) lähitienoilla, vähän shoppailimme ja paljon söimme. Sellaista turistimeininkiä.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

4 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta lomailulta! :)

  VastaaPoista
 2. Maskin kanssa ei ainakaan nenä pala :) mutta nauti täysin rinnoin vapaastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei pala, ei - eikä rusketu ;-) Onneksi se nyt ei pöljän näköinen ole kuitenkaan, vaikken hoksannut moista vahtiakaan.

   Mä nautin nyt ja sitten ensi viikolla taas!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana