Sivut

lauantai 21. toukokuuta 2016

Elämä edessä - ei kun viikonloppu...

Jotenkin aivan vahingossa eilisestä tuli ihan mahtavan upea päivä. Aurinko paistoi, vietettiin puoli päivää ulkona terassilla. Kuopus onnistui torstaina satuttamaan jalkansa koulussa jalista pelatessa, mutta se parani kyllä onneksi nopeasti. Perjantain hän kuitenkin vietti kotosalla. Heräilimme rauhassa, sitten aamupalan jälkeen lähdimme liikenteeseen: haimme munia ja käväisimme kaikentavaranmarkettimme "markkinoilla" jossa oli tarjolla myös makkaraa palanpainikkeeksi. Kuopus söi minunkin ja siinäpä sitten olikin lounas hoidettuna. Olen päässyt ihanan helpolla ruokahommissa kun esikoinen on ollut reissussa. Silti oli mahtavaa, kun hän tuli yöllä kotiin. Täytyy kysellä matkakuulumiset jahka heräilee.

Loppupäivän lojuimmekin tosiaan sitten omalla pihalla. Ystävä kävi kahvilla ja kuopuksella kavereita pelailemassa. Ei puhettakaan enää kipeästä polvesta. Minä lotrasin aurinkorasvaa ja lueskelin suloisen kesäkirjan loppuun. Jotenkin nyt tuntuu, että tämä kevät on jo tähän mennessä ollut parempi kuin koko viime kesä konsanaan. Nautin niin auringosta ja lämmöstä.


Tänään on luvassa luontoretki ja tosiaan esikoisen haastatteleminen. Suomen matsikin täytyy - tietysti - väijyä. Ja saunassa käydä. Sellaista leppoisaa perhelauantaita. Eilisen jälkeen olen jo ihan virkistynyt ja peräti ihmeissäni, että koko viikonloppu on vielä periaatteessa edessä.

Nautitaan!

4 kommenttia:

 1. Onkin varmasti mielenkiintoista kuulla reissutarinoita!
  Oikein hyvltä kuulostaa viikonloppu tähän saakka, vähän jotain ohjelmaa ja paljon lököilyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuossa se kertoi vaikka ja mitä ja näytti valokuvia. Ja saatiin ihania tuliaisia isäntäperheestä.

   Upea reissu ollut ja meilläkin kiva metsäpäivä kuopuksen kanssa!

   Poista
 2. Esikoinen on onnellisesti kotona ja kuopuksen jalka paranemassa.
  Mummi iloitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans iloitsen kun on molemmat pojat kotona ja terveinä ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana