Sivut

torstai 10. maaliskuuta 2016

Harakka huttua keittää

Olipas päivä. Raskas. Tehokas. Kuopus vaihtaa koulua jo 21.3. alkaen. Nyt alkaa tapahtua ja rytinällä. Ensi viikolla on palaveri uuden opettajan kanssa, kuopuksella tutustumispäivä ja läksiäiset vanhassa luokassa. Kai tässä pian täytyy kertoa myös sankarille itselleen?

Mikä ei kuvassa kuulu joukkoon? No kaikki kuuluu. Eilen löysin postilaatikosta kirjeen ja huivin, joka sointui aivan täydellisesti päälläni olleisiin vaatteisiin. Kiitos sisko, olipas mieletöntä telepatiaa ja piristysruiske kauheaan päivään!
Katsokaa nyt!

***

Kuopus aamulla viiliä sekoittaessa: "Äiti miten se meni se Varis keittoa myllertää?"
Hmm, sinne päin...

6 kommenttia:

 1. Nopeasti etenee kuopuksen vaihto! Ja kiva, että huivi on mieleinen, lankaa ostaessani ajattelin värin sopivan sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ajattelit <3

   Joo tää lähti ny vauhdilla eteenpäin. Jospa saatais oireilu loppumaan mahdollisimman pian!

   Poista
  2. Hyvä juttu! Ja kyllä se siitä, teidän kuopus on niin reipas :)

   Huivin mallin nimi on muuten Hitchhiker, koska siinä on 42 väkästä :P

   Poista
  3. Kuopus on reipas ja äitikin tästä reipastuu...

   Nyt siitä huivista tuli vieläkin ihanampi ja tärkeämpi. Elämän tarkoitus ;-)

   Poista
 2. Marjaana , just sun väri, miten olet päättynytkin valitsemaan juuri tämä väri .. minä ei ole osannut mitään päättä joskus on minulle sanottu että minulle sopii kaikki sateenkaari värit ja näin olen satenkaarinainen , minulla on joka väria- paitsi minulle ei sovi tumma liila ja ruskea ... ma olen ihan hirveä näköinen niissä väreissä . Mutta sinulla on nyt ihana huivi ja soppii (murre) .. Pojallesi haleja täti Nata lähettää ...ja puuroa keittää ... hehehe <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nata <3

   Mä koitin piristää itseäni väreillä pukeutumisessa ja se tuntui toimivan. Ja miten sattuikaan huivi sitten olemaan täsmälleen samaa sävyä. Tänäänkin pääsi kaulaan ja ilahduttaa kovasti!

   Nata aurinkoista kevättä sulle ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana