Sivut

torstai 17. maaliskuuta 2016

Eikä tässä vielä kaikki!

Siis tässä.  Ei kolmea ilman neljättä, vai miten se vanha sanonta meni? Toissapäivänä postilaatikostani löytyivät vielä nämä:

Kuopus katsoi kirjanmerkkiä ja totesi, että "Ei kai kukaan osaa tuollaista itse tehdä?" Minä kerroin, että kyllä vaan, jotkut osaavat. Arvostus näkyi pienen pojan silmistä, joten kiitos hänenkin puolestaan <3


Tämä hyppäsi merkistä irralleen keittiön kaikentavaranlaatikkoon
muistuttamaan minua tekijästä!


Olen minä onnekas ihminen!

10 kommenttia:

 1. Hienostihan teillä on viikko mennyt, vaikka rankkaa on ollutkin. Mä tiesin, että sun poikasi pärjää kyllä ja niinhän tuo näyttää pärjäävän! Kuuliko esikoisesi mitä kutsuntalääkäri papereihin laittoi? Monestihan jo silloin sanotaan, että yritetään heti niitä c-papereita (?) ettei tarvitse lainkaan edes lähteä, tosin siellä varsinaisessa kutsuntatilaisuudessa se sitten vasta varmistuu. Mulla kiire ja väsymys jatkuu, ehkä tämä tästä! Mielessä olette koko ajan olleet, vaikken ole tänne kerinnytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kuopus <3 Ihana kuulla, että osaa arvostaa kätten työtä, ei ole itsestään selvää edes aikuisilla, saati sitten lapsilla :)

   On ollut kiva lukea, että kouluun sopeutuminen on sujunut hyvin - toivottavasti se on edes vähän helpottanut taakkaa harteillasi.
   Nyt rentoudut viikonloppuna <3

   Poista
  2. Sari: onhan tää rankkaa, mutta onneksi tuo lapsi on niinn sopeutuvainen.

   Esikoisella olikin vaan terveydenhoitajan tarkastus, lääkäri on huhtikuussa. Saa nähdä mitä se sitten sanoo. Ja kutsunnat tosiaan sitten vasta syksyllä ja siellä selviää lopullisesti...

   Poista
  3. Pöllö: Kyllä arvosti heti ja oli ihmeissään!

   Taakka alkaa pikku hiljaa helpottaa. Toki tässä matkan varrella voi tulla vielä vaikka mitä, mutta pahin on nyt kuitenkin varmaan ohi. Tarkoitus on nukkua ja lukea ja rentoutua oikein kunnolla. Koko viikonloppu!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös vaan olekin! Kyllä tuo kelpaa laittaa Elementia-kronikat kakkosen väliin jahka se ilmestyy...

   Poista
  2. Kiitos teille molemmille :) Tota oli kiva pistellä, oli saaja mielessä heti kun näin ton robotin :)

   Poista
  3. Me tuijotettiin molemmat lumoutuneina niitä pienen pieniä pistoja ;-)

   Poista
 3. Sä vaan oot niin ihana ja symppis, että moni haluaa sua muistaa/jeesata. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti <3 Ja te vasta ihania oottekin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana