Sivut

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Lemmekkäät dinosaurukset

Kuopus on vähän puolikuntoinen ja olimme eilisen päivän kotosalla. Tai siis hän ei mennyt kouluun. Minä sen sijaan väistin sen soittelurumban enkä anonut sairaan lapsen hoitovapaata vaan otin pojan töihin mukaan ja tein vajaan päivän. Oli muutama juttu, jotka halusin saada hoidetuksi. 


Töistä löytyi tällainen asetelma.
Oli ylähyllyn kaveri ollut vissiin
vähän yksinäinen ja kurotteli alahyllylle.Omassakin elämässä on pari juttua, jotka haluaisin saada hoidetuksi. Olemme säätäneet elatusavun kanssa viime huhtikuusta asti. Miten pitkään pitää ihmisen venyä? Onko liian kiltti kun ei haluaisi mennä käräjille?Olin niin kiltti, että päästin kaverukset vierekkäin!Nimimerkillä Lopen uupunut ei kuitenkaan Lopelta

18 kommenttia:

 1. Ymmärrän hyvin tuon kiltteyden... mutta joskushan sen on loputtava, jos ei muuta niin ikävämmän kautta. Vaikka koettaahan sitä suojella itseäänkin ylimääräiseltä stressiltä. Tosin, tässä tapauksessa sulla on stressi asiasta, olet kiltti tai menet käräjille. Pöh.
  Dinot on suloiset. Tuo vihreä on ihankuin mun Vanhimman tekemä dino koulussa. Sen nimi oli Tabaluga. Voi taivas mulla on ikävä sitä lasta1!!!
  Toivottavasti pikkujäbä on paranemaan päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just noinhan se asia on kuten sanot: oli niin tai näin, stressaa, näemmä. Jospa tää pian loppuis?

   Tabaluga - ihana! Ja ikävöivä äiti on ihana kans <3

   Poista
 2. Mä yhdyn HelmiNaiseen käräjien suhteen. Ja dinojenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdytäänkö dinoihin, niin saadaan vähän eloa tähän hommaan ;-)

   Poista
  2. Mitä mitä - täällä hävittömiksi heittäydytään, kesken vakavan asian... ;)

   Poista
  3. Vähän tosiaan koitin kuvituksella (ja jutuilla) keventää ahdistavaa aihetta ;-)

   Poista
 3. Joskus on lakattava olemasta kiltti. En ole joutunut tuohon sun tilanteeseen, enkä varsinaisesti vastaavaankaan, en noin rankkaan. Mutta kun on liian kiltti, ihmiset huomaa sen ja käyttää sitä kiltteyttä hyväkseen. Näin mulle kävi aikanaan, enkä suostunut sitä uskomaan, vaikka AM mulle siitä sanoi moneen kertaan.

  Nyt tällä pitkällä sairaslomalla olen sen huomannut, jopa "muka-parhaan-ystäväni" kohdalla. Joka vielä siinä vaiheessa kun oli äly ämpärissä sairaalassa kehtasi (sanon kehtasi..) kirjoittaa mun fb-seinälle "nyt mä ymmärrän, mitä meidän ystävyys mulle oikein merkitsee". Tai sitten mä vaan tulkitsin sen väärin. Nyt oon tullut siihen tulokseen, ettei paska pöyhimällä parane.

  No, ei ollut tarkoitus avautua itsestäni, vaan toivoa sulle voimia ja kuten HelmiNainen sanoo; joskus sen kiltteyden on loputtava. Ja niin kuin itsekin olet sanonut: et sä niitä rahoja itsellesi pyydä, vaan Kuopukselle. Pidät nyt vaan koko ajan Kuopuksen mielessä, unohdat exän ja kaiken muun <3 Kuopus on tärkein!

  Dinot on ihania, tosi lutusia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis olin sairaalassa, ei hän - pieni tarkennus, kun taas kirjoitin väärin.

   Poista
  2. Mä vähän koitin kuvituksella piristää ankeaa tunnelmaa!

   Jotenkin mä koen, että olen ihan napakka enkä ollenkaan liian kiltti ja ainakin eksä pitää mua vittumaisena ämmänä, joten älä huoli ;-)

   Mut joo, totta puhut, mun on vaan pakko pitää lapsen puolta, koska senhän elatuksesta tässä on kyse ja niin mielelläni kun mä sen tekisinkin, niin mun vajaan työviikon tienestit ei vaan siihen riitä.

   Pakkohan tän on joskus ratketa, joten kiitos tsempeistä ja ihanaa kun oot olemassa <3

   Poista
  3. Ja mä taas ymmärsin sut, älä huoli ;-)

   Poista
 4. Ihanan pirteät dinot!

  Hyvä, että pystyt ottamaan lapsen työmaalle mukaan, ja että on jo sen ikäinen, että viihtyy omissa jutuissaan siellä. Kurjaa tietty, että on kipee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun se on just sen verran kipee, että ei kehtaa kouluun laittaa, mutta sitten taas ei tunnu aika kuluvan ja on tylsää. Annoin sen pelata käsikonsolilla niin silloinhan se viihtyy missä vaan ja miten pitkään tahansa ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana