Sivut

lauantai 23. tammikuuta 2016

Kumpikin hurisee

Kissa parantaa terveyttä ja onnellisuutta. Kävin eilen nuuskuttamassa paria kisua. Sulkkuja, enkä edes saanut niistä oireita. Seuraava kissakoe on ensi perjantaina, kun menen tällä kertaa hierojalleni lähikaupunkiin. Yleensähän hän käy täällä meillä. Pitäisiköhän sitten soittaa noiden kuvan kissojen omistajalle? Luovutuspäivä tosiaan olisi 1.2.2016. 
Se toinen mikä hurisee on auto. Ja onneksi hurisee. Monenmoista vastoinkäymistä sen kanssa tässä viikolla ehti olla. Sellaisiakin, joita en ymmärrä tai osaa selittää, mutta pääasia, että nyt on käytössä. On se nimittäin täällä maalla aika vaikeaa olla ilman autoa. Kauppa-asiat, töihin ja kouluun pääseminen, kaikki, on sumplittavan jonkun avulla. Tai voihan sitä kävelläkin, mutta näillä pakkasilla ei vaan ihan hirveästi tehnyt mieli. Eikä kauppakassien kanssa muutenkaan. Joten olen kyllä varsin tyytyväinen ja onnellinen.

Kumpikohan parantaa onnellisuutta enemmän, kissa vai auto?

12 kommenttia:

 1. Kissat ovat ihanan rentouttavia - lämpöisiä ja hurisevia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auto ei ole rentouttava eikä lämpöinen ;-)

   Kollolle terkut ja rapsutus!

   Poista
  2. Välitän Kollolle terkut ja rapsutukset! :)

   Poista
 2. Näin koiranomistajana väittäisin, että auto :) Sen puutetta ei paranna ees kissan kehräys, vaikka se niin mukavaa onkin. Varsinkin kissatalossa jos joku heitteillejätetty kissa alkaa tämmöselle uppo-oudolle ihmiselle kehräämään, niin se on kyllä jotain niin sykähdyttävää...

  Aamulla navetassa yksi kissa piti omaa kivaa kun työntelin heiniä eläinten eteen; meni aina parin metrin päähän makaamaan heiniin ja sitten loikkasi sieltä, kun tulin kohdalle. Välillä däppäili heiniä, jotka siirty lattiaa pitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatat olla oikeassa, että täällä meidän mäellä tulis piankin autoa ikävä vaikka kissa hurisis kuinka ;-)

   Navettakissan seikkailut kuulostaa veikeiltä, toivottavasti tästä tulee jatkotarina!

   Poista
  2. Ne on oikeestaan vähän rasittavia - kuten kissat yleensäkin, ne vihaa suljettuja ovia. Nyt, kun on kylmä eikä navetassa ole ovia auki, niin ne haluaa koko ajan ulos tai sisään... kaks kun päästät ulos ni yks tulee sisään ja sekin kohta haluaa ulos.

   Poista
  3. No ne kissat joita mä kävin haistelemassa, kulki ikkunasta ja se oli kans sellaista seilaamista. Toinen pyrki sisään ja toinen ulos, ja sit kun toinen meni ulos se toinen päättikin, ettei se haluakaan sisään kun tuli kaveri ulos... pakkanen pyrki siinä sisälle kun ne arpoi, että kumpi menee ja minne ;-)

   Poista
 3. Toisaalta, jos sä rapsuttelisit autoa etupeilien takaa ja koittasit saada sitä syliin, sua saatettas pitää hiukan outona...

  Ehkä tässä tapauksessa molempi parempi?

  Ja iso jee hurisevalle autolle!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon ihan innoissani, kun se taas hurisee <3

   Ja jos mä haiselisin sitä niin kuin eilen kissoja, saattais sekin olla vähän outoa. Tosin ehkä se kissankin haistelu jonkun mielestä saattaisi olla ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana