Sivut

lauantai 3. lokakuuta 2015

Myrsky ja möllötystä

Päivän koko kuva:No ei ihan. Kyllä minä jouduin aamulla käväisemään kaupassa mutta nyt aion pysytellä sieltäkin poissa. Paluumatkalla soitti ystävä ja pyysi kahville. Ihmettelimme maailman menoa ja paransimmekin sitä useammankin kupillisen verran. Hyvät keskustelut ja ystävät ovat elämän suola!

Esikoisellakin oli lyhyehkö päivä ja kävimme sen jälkeen (niin, on se näemmä oikeasti todella vaikeaa olla vaan kotona) kiinalaisessa syömässä ennen myrskyn alkua. Sitten päiväunet, hyvää kirjaa, sauna, Vain elämää. On tämä vain elämää.

Mutta nyt ihan oikeasti on tarkoitus olla vaan kotosalla. Kuopus lähti jo torstaina isälleen ja esikoinen menee tänään perässä. Minä en mene minnekään. En kauppaan. En kenenkään luo. En lenkille, en edes saunaan. Möllötän vain.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti selvisit myräkästä hengissä. Kattelin huolissani Tilannehuoneen vahinkoilmoituksia, vajaassa tunnissa laskin ilmoituksia tulleen 170 ja sieltä teiltä päin moni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä oli aika hurja tilanne kyllä ennen ysiä päällä. Pelastuslaitos kovilla ja korjaajat tänään myös. Mutta me oltiin ihan turvassa ja ollaan vieläkin ;-)

   Poista
 2. Toivottavasti sait lepäiltyä vaikka siellä on se myrsky oikein kunnolla riehunut. Meillä ei ollut juuri muuta kuin viime yönä vähän tuulta. Tänään on juostu Ekan kanssa metsässä ja vaikka olo muuten jo parempi niin sellaista menoa ei meinaa millään jaksaa. Kauhea hiki heti ja tuntuu, että ilma loppuu ja rintaan sattuu. En ymmärrä ettei tämä mene ohi. Tallenteita on katseltu ja hirvenlihaa syöty. Eilen oli nyhtöhirvikeittoa ja tänään sisäelin kastiketta. Aika herkkua muuten! Eilen Eka pelkäsi hirveästi kun mieheni toi hirven pään keittiön lattialle nyljettäväksi. Kun ei ehtinyt sitä tehdä niin tajusi viedä sen varastoon, että koirakin uskalsi tulla taas keittiöön. Huomenna odottaa taas Niinisalo ja toinen kaksosista, joka on kiinni. Toinen on ollut seuranamme eilisestä lähtien. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Eka raukkaa, hirven pää ;-)

   Olen kyllä lepäillyt, eilen menin todella ajoissa nukkumaan ja nyt on pirteä olo.

   Sun taudistasi sen verran, että kun on oikein pitkä kierre ollut, niin ottaahan se aikansa ennen kun palautuu ja on kokonaan kunnossa taas. Muistan keuhkokuumeen jälkeen, että meni monta kuukautta ennen kun loppui se puuskuttaminen ja hikoilu.

   Mukavaa alkavaa viikkoa sulle!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana