Sivut

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Arki arkinen

Jotkut päivät ovat virkeämpiä kuin toiset. Eilinen oli. Tai siis siihen asti kun väsähdin ja päädyin lorvailemaan loppuillan. Liekö kipakan kylmä aamu vai mikä, mutta oli virtaa ihan toisella tavalla kuin viime viikolla. Meidän mäellä mittari näytti heräämisen jälkeen ihan kunnolla pakkasasteita ja kylilläkin -3 kun pääsimme sinne kahdeksan aikoihin. Sitä ennen piti vähän kaivella lämpimämpää päälle sekä itselle että pojille. Auton olin säätiedotuksen katsottuani viisaasti peitellyt. 

Töissä olin jo toista aamua yksin, kun toinen kollega lomailee ja toinen tuli sitten tietenkin vasta iltavuoroon. Tänään olemme yhtä aikaa ja vietämme kunnon työn päivää jo toista kertaa. Minä ostin hedelmiä ja herkkuja tehdäkseni kahvihetkestä erityisen. Tästä täytyy tehdä perinne. Olen saanut paljon aikaiseksi alku viikon yksinäisinä aamuina ja eilen jaksoin kotonakin. Kuopukselle tuli kaveri, joten laitettuani heille välipalan jatkoin keittiössä. Esikoisella oli taas mysli lopussa, itselleni valmistelin päivällistä ja vähän aamupalahommiakin. (Se tässä tuoreruokailussa oli opetteleminen, että illalla soisi jo vähän tietävänsä mitä aamulla meinaa syödä. Voi sitten laittaa vaikka chian siemenet likoamaan ja ottaa pakkasesta marjoja sulamaan, niin kuin minä tein.) 

Lisäksi pesin pyykkiä ja viikkasin edellisiä kaappeihin. Oranssi takki joutui kuuden kympin pesuun etikan ja soodan kanssa. Saa nähdä miten se selviää, karvakaulus ainakin näytti suht säälittävältä käsittelyn jälkeen. Musta taitaa olla käypänen sellaisenaan. Ja kyllähän tuota toppaa meillä täällä jo aamulla tosiaan lämmikkeeksi tarvitaankin.Satunnainen räpsy ikkunasta
perjantain Valiomyrskystä
Kun kaveri oli heitetty ulos kotiin, tein vielä päivällisen ja sitten saunoimme porukalla. Liekö viikonlopun kotona oleminen ja rauhoittuminen tehnyt hyvää, sillä olo oli huomattavasti parempi kuin viime viikolla. Kestin hajujakin jo paremmin. Pidetään peukkuja! Saunan jälkeen toki lötkähdin, mutta se nyt oli tarkoituskin. Illalla jaksoin hetken lueskella sängyssä mutta sitten uni vei muassaan. On tämä arki vaan ihanaa!

4 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, arki on parasta! Tosin meillä nautitaan nyt viikonlopuista, kun pojat tulevat silloin käymään kotona. Mutta jouluna ne on kaikki taas kotona. Sitä tässä jo odotellaan.
  Täälläkin oli jo tänään aamulla - 2 astetta, mutta minä nyt sitten pyöräilen pari viikkoa reippaasti töihin, kun pojilla on autot mukanaan kasarmilla. Jotenkin tunnen kyllä oloni jopa virkeämmäksi kun tulee oltua ulkona. Vaikka kyllä sitä sitten illan aika tavalla viettää katsellen tallenteita koneelta, kun työmatkat pyöräilee ja koiran kanssa käy kolme kertaa päivässä ulkona. Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilanteen mukaan nautitaan arjesta ja sitten viikonlopuista, niin kuin teillä.

   Joulu oikeasti tulee yllättävän pian ja teille se tuo mukanaan kotiutumisen ja uudet kujeet. Odotetaan sitä!

   Poista
 2. Mulla on tänään inhottava päivä. En osaa edes kommenttia kirjoittaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana