Sivut


keskiviikko 5. elokuuta 2015

Oi onnea!

Minun lomastani tuntuu tulevan aivan mahtava! Eilen kävin kirpparillamme aamukahveilla ystävän kanssa ja sitten starttasin kohti Puskissan suvun lomamökkiä. Ajelin rauhassa ja kiireettömästi maisemareittiä, nautin hyvästä musiikista ja menomeiningistä. Käväisin kirpparilla melkein-määränpäässä ostamassa ystävälle tuliaiset ja sitten pienen harhailun jälkeen löysin kuin löysinkin sinne minne piti. Oi mikä ihana hirsihuvila 20-luvulta oli minua vastassa, ja Puskissa, tietty, ja hänen hurmaava äitinsä!

Sain nauttia vieraanvaraisuudesta, hyvistä keskusteluista, ruoasta ja tunnelmasta. Myös ilman haltijat olivat suotuisat, eli pääsimme ruoan päälle myös uimaan. Tai minulle se tietysti tarkoittaa laiturilla istuskelua ja järven ihailua. Olen armoton arkajalka. Oli melkein sääli ja haikeaa lähteä, mutta oli pakko, koska halusin pistäytyä juustolan myymälässä ennen sen sulkeutumista. Ensi vuonna uudestaan, eikös vaan?






Ehdin viisi minuutia ennen sulkemisaikaa juustolaan, mutta eipä minulla juuri nokka tuhise kun sellaisia herkkuja ostelen. Sain santsattua maailman parasta savujuustoa (1€/200g köntti - mistä saa erikoisjuustoja tähän hintaan, kysyn vaan!) ja punaviinillä valeltua cheddaria myös. Illalla kotona testattiin jo yksi köntti savujuustoa ystävän kanssa ja hyväksi todettiin. Samoin valkoviini, jota reissun päätteeksi ostin. 

Minulla on loma, pojat ovat poissa ja reissaaminen vain jatkuu. Huomenna lähdemme Vivamoon (aika mielenkiintoinen valinta pesunkestävälle ateistille). Siitä reissusta kuulette lisää myöhemmin!

P.S. Kuvat ovat kuvituskuvia ystävän mökiltä, koska kun seura on niin hyvää kuin eilen oli, ei kameran olemassaoloa edes muistanut. Saati olisi halunnut irtautua hetkestä kuvatakseen jotain. 

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta!
    Haluisin kans päästä juustomyymälään... anoppikin oli ostanut paria hyvää juustoa jostain kaukaisesta myymälästä, ja toisessa niistä oli nam valkosipulia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se valkosipulicheddar on mahtavaa, mitä olen täälläkin hehkuttanut. Tuo savujuusto kans oli ihan ihanaa <3

      Poista
  2. Kiitos itsellesi, oli tosi kiva nähdä taas :)

    VastaaPoista
  3. Oli pakko googlettaa mikä on Vivamo. Ensin ajattelin, että jos oot kirjoittanut Valamon väärin. Kun se nyt tuli ekana mieleen hassusta paikasta ateistille. Valamosta tulikin mieleeni, että kun kävin siellä lapsena retkellä kummitädin kanssa, niin syötiin siellä niin hyvää lihapullakastiketta, että muistan sen vieläkin :) Mutta joo, näköjään Vivamokin on olemassa, etkä ollut tehnyt pientä typing erroria :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vivamo ei ole niin tunnettu, likikään, kun Valamo... mutta upea oli paikka ja ruokakin hyvää ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana