Sivut

keskiviikko 26. elokuuta 2015

Kiirusta pitää

Loppuuhan se kun oikein hehkuttaa.

Onni ja auvo.

Pitkän vapaan jälkeen olikin sitten melkoinen päivä. Ensin aamusta pari tuntia palaveria, välillä kotona hengähtämässä, ja iltavuoroon takaisin. Totta kai hommia oli rästissä ja suht vilkas iltakin. Niin, ja kaiken lisäksi kuopus tuli koulun jälkeen kirjastolle. Teki läksyt, lueskeli, pelaili, söimme yhdessä, sellaista rentoa, mutta on se silti työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Onneksi äitini ja hänen miehensä ovat luvanneet joka toinen tiistai - noin pääsääntöisesti - olla poikien kanssa kotona sillä aikaa kun minä olen töissä.

Kotona sitten alkoi heti iltapalarumba. Huomasin olevani aikalailla poikki. Olen tottunut iltavuoron jälkeen, että saan heittäytyä sohvalle ja rentoutua. Nyt piti vielä rykäistä kuopukselle apetta ja hoitaa iltashow muutenkin. Kun vihdoin hiljeni, koomailin sohvalla ja aika pian jo itsekin vetäydyin sänkyyn lukemaan. (Sain viimeisen suomennetun Verdonin, jee. Aika nopsasti jäi odottamaan tässä välissä aloittamani Rakkauden ja koston kokki -kirja, joka on kyllä hulvaton ja hyvä tarina 104-vuotiaan Rosen uskomattomasta elämästä läpi 1900-luvun.)Ehdin istua pihalla kolme varttia.Mutta tänään teen lyhyen työpäivän ja huomenna olen kokonaan vapaalla, mikäli saan hommat sille mallille. Perjantaina on koulutuspäivä lähikaupungissa ja siitä tulee taas vähän ylityötunteja. Minulla on tavoitteena saada kaikki pois tämän kuun aikana. Tiukkaa tekee. Pitääköhän olla maanantaikin poissa työmaalta?

Kivaa keskiviikkoa joka tapauksessa!

6 kommenttia:

 1. Kivaa sinnekin! Torstaita siis jo, alkaa päivä olla kokolailla pulkassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, torstai onkin vapaapäivä, joten kiva siitä tuli!

   Poista
 2. Oliis kyllä kiva, kun voisi tehdä töitä siloin kun sille tuntuu. Saisin toki aikani kulumaan kotonakin, jos vain joku maksaisi saman rahan siitä ;) Mä olen aikalailla hyytynyt jo, hivenen hirvittää koko edessäoleva syksy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua! En mäkään ihan pysty silloin tekemään kun tuntuu, mutta joustavaa on kyllä. Tai ainakin nyt kun pitää pitää nuo ylityöt pois. Sitten kun palataan normaaliin päiväjärjestykseen, on tietty vähän tiukempaa.

   Poista
 3. Kiitos kirjavinkistä, mä jäin totaalisen koukkuun Verdoniin! *tähän iso sydän*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulle kävi just samalla tavalla! On ennenkin ollut se eka osa kotona mutten vaan ole tarttunut siihen. Nyt kun aloitin, hotkaisin perä perää kaikki neljä suomennettua ja odottelen kuumeisesti lisää ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana