Sivut

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Titityy - lomafiiliksissä

Vaikka sää ei edelleenkään tunnu suosivan, olemme viettäneet mukavaa lomaa. Kävimme sunnuntaina pizzalla ja väijyimme Aivopelit -maratonia. Miljoona jaksoa perä perää ja ainakin minun aivoni olivat jo ihan solmussa. Mutta hauskaa oli! Eilen hyppäsimme koko poppoo junaan ja köröttelimme lähikaupunkiin. Esikoinen meni mummille yökylään, mutta sitä ennen söimme porukalla herkulliset nepalilaiset annokset. Kiitos äiti! Sitten jatkoimme kuopuksen kanssa kahdestaan kaupunkiasioille. Pelikauppa oli kuopuksen listalla ja minulla luontaistuotekauppa ja muutama muu. Täytyy sanoa, että kuopus on mainiota kaupunkiseuraa, vaikka omien sanojensa mukaan vihaa shoppailua yli kaiken. Kärsivällisesti se kuitenkin jaksoi, kun strategisesti välillä istahdimme ansaitulle jätski- ja kahvitauolle.

Sain kaikki asiat hoidettua ja ostin myös ystävälle lohtulahjan alesta, kun hänellä poistettiin eilen hammas. Pelkäsi toimenpidettä ihan kamalasti etukäteen, mutta hyvin oli mennyt. Tyytyväisinä hyppäsimme sitten paluujunaan ja palasimme mutkan kautta kotiin - piti viedä se ilahdutuspaketti. Iltapäivä ja ilta menivätkin sitten kuopuksella uuden pelin parissa (kiitos äiti) ja jalkaa lepuuttaen minulla. Onnistuin nimittäin nuljauttamaan koipeni jotenkin kaupungissa kävellessä ja jalkapöytä on todella arka. Kylmä, koho ja kompressio kun ei sillä hetkellä todellakaan ollut mahdollista, pikemminkin kuuma ja kävely... Piti sitten hoivata vasta kotosalla kun se tuntui todella äityvän. Illalla vielä hellin jalkaa ja itseäni saunoen. Toivottavasti tämä tästä tokenee. Lurppasin saunaoluen päälle lasillisen viiniäkin rentoutuakseni ja esittelenpä teille tämän kesän lempparivalkkarini: sisilialainen kevyt Gazzera.


Tänään esikoinen vierailee vielä kuopuksen isällä, joten palajaa kotiin vasta iltasella. Me puuhaamme sään mukaan mitä nyt mieleen juolahtaa. Ai niin, ja yksi kaverivierailukin oli vissiin sovittuna, eli kuopus saa seuraa pitkästä aikaa. Vielä tämä viikko lomaillaan, ja sitten alkaa työt sekä minulla että esikoisella. Kuopus lähtee viikon vaihteessa isälleen peräti kolmeksi viikoksi.

6 kommenttia:

 1. Mmmm... kuiva. Mutta varmaan ihan hyvä, jos kuivasta tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ei oo sellanen ikeniä nostattavan kuiva - mäkin oon vanhemmiten ruvennut pitämään vähän vähemmän kuivista.

   Poista
 2. Paransihan tuo juoma myös koipeliinin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paransi, ehdottomasti, se on kuin uusi nyt ;-)

   Poista
 3. Onko hyvä viini? Tykkään kuivasta, olen tosi kyllästynyt Devils Rock`iin, sitä porukat aina tuliaisiksi tuovat (joskus vaan mainitsin, että on hyvää ;-)

  Kolme viikkoa erossa, se on ikuisuus, voih. Mutta se tekee hyvää :-)
  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Devil's rock on mustakin hyvää, joten uskon, että tykkäisit tästäkin. Kesäinen ja raikas - kokeilepa!

   Kolme viikkoa on pitkä aika, mutta mä en ole ikävöivää sorttia. Varsinkaan, kun saan arjessa olla niin paljon poikain kanssa. Hyvin se menee, molemmissa päissä!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana