Sivut

lauantai 13. kesäkuuta 2015

Keskiäkäinen jeeeeeee!

Minulla alkoi loma!

Olen nyt tästä eteen päin suunnilleen kaksi viikkoa ihan rauhassa poikien kanssa kotona, koska kuopus ei ole vielä päässyt ollenkaan loman makuun. Tämä johtuu kesäleiristä, vaikka sinne mentiin "vasta" yhdeksäksi eikä tarvinut herätä niin hirveän ajoissa. Nyt voimme vähän valvoa ja sitten vastaavasti nukkua niin pitkään kuin huvittaa. Esikoinen on jo ihan lomamoodissa ja rytmissäkin, ainakin mitä aamuherätyksiin tulee. Tai aamu ja aamu... iltapäivän puoltahan se taitaa pikemminkin olla, kun sängystä ylös alas (sillä on parvi) kömpii. Ensi viikolla hänellä on ainakin yhtenä päivänä töitä ja varsinaiset kesätyöt alkavat sitten heinäkuun puolella.

Esikoisellahan ei pitänyt edes olla kesätöitä - jäi ilman kunnan virallisessa haussa, kun priorisoivat kahdeksasluokkalaisia ensikertalaisia ja sitten ammattiin opiskelevia. Yht äkkiä niitä tarjouksia rupesi kuitenkin tippumaan yksi toisensa perästä ja nyt on taidenäyttelyn vahtina ja ilmeisesti pääsee myös editoimaan töistä julkaistavaa omakustannekuvateosta. Kukkakauppaan (!) hän on ilmoittautunut kiireapulaiseksi ja ensi viikon keskiviikkona on sitten ensimmäinen työpäivä sitä lajia. Toisenkin näyttelyn valvonta on vissiin vireillä. Ei tuo nyt niin harmissaan olisi, vaikka saisi lomaillakin suurimman osan. Ja niinhän toki saakin, minustakin on tärkeää, että kerää voimia ensi vuoteen. On jostain syystä kerännyt itselleen hirveän määrän kursseja lukion toiseksi vuodeksi, joten taitaa tulla melkoinen vuosi.

Mutta siitä lomasta minun piti... siis omastani. Eilen kurpimme skumppaa ystävän kanssa ja tänään teen mitä lystään tai olen tekemättä - ihan miltä tuntuu! Huomenna pyörähdän perinnepäivillä, ehkä, ja sitten taas lorvin ja loikoilen. Sään salliessa saatan pistäytyä pihalla ja ulkoillakin vähän. Eli rentoa rentoa niin kuin lomalla pitääkin olla!

***

Se on hiinä ja hiinä, että olenko keski-ikäinen vai en (n.5). Teepä sinäkin testi, ja kerro minulle!

20 kommenttia:

 1. Mulla on matkamuistoja etelästä esillä, kattotuuletin, seinäkalenteri, valokuvia kehyksissä ja digipokkari. ;) Digipokkaria tosin en ole aikoihin käyttänyt - tulee aina otettua kuvat kännykkäkameralla. ;) Kattotuuletin on ihana kesäkuumalla kelillä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meitä on muitakin ihan siinä rajoilla ;-)

   Poista
 2. Hyvää lomaa! Tänään lämmintä! <3<3<3 Eilenkin oli <3<3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuntelen nykyisin Novan aamuohjelman siksi, koska siinä on YleX:stä loikanneet juontajat. Yksi pojo siitä. Tallentava rikipoksi on vaimon, mutta saan käyttää sitä. Nahkasohva, hyi saakeli! Onko kukaan keksinyt yhtään epämiellyttävämpää tuotetta kuin tällätä nahkaa auton sisätiloihin tai huonekaluihin. Tulos oli neljä, rikipoksi, Nova, lasten kuvat valokuvakehyksissä ja valokuvatauluissa plus traileri jollalle.

   Poista
  2. Eilen oli ihana lomanalottajaissää. Istuttiin terassilla skumppalasit kädessä ja höpöteltiin <3 <3 <3

   Poista
  3. Mulla on seinäkalenteri, sellainen, jossa on meille jokaiselle oma sarake. En tulisi toimeen ilman sitä. Kenkälusikka, digipokkari, otan sillä kaikki blogin kuvat, ja vetokoukku on pyörän kuljettamista varten autossa.Ehkä yksi matkamuistokin on hyllyssä, tai kaksi ;-)

   Poista
 3. Tosta 15:n listasta meiltä puuttui vain 5 eli keski-ikäinen. :D

  VastaaPoista
 4. Ihanaa lomaa sulle ja pojille myös!
  Lasketaanko, jos on kenkälusikka, mutta sitä ei käytetä? Kun se on hankittu siinä toisessa päässä olevan selänraaputtimen takia. Miksei selänraaputin indikois myös keski-ikää, kun nivelet jäykistyy eikä yletä enää helposti rapsuttaan selkää mistä tahansa?
  Entä, jos osa kuvista on kehyksissä, osa ei?
  Ja taskulaskin ei kyllä kerro keski-iästä, koska se on ihan noita koululaisia varten, kun yläasteella täytyy olla semmonen. Eli tuloksena neljä (taskulaskin mukaanluettuna joka tapauksessa) ja puoli. Mutta olenhan mie tukevasti keski-iässä oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en laskenut esikoisen laskinta koska en käytä sitä, ehkä siis kenkälusikkaakaan, jota ei käytä, ei lasketa ;-)

   Mutta keski-ikä kyllä vaanii... joka tapauksessa.

   Kiitos, mun lomani alkoi rennosti!

   Poista
 5. Taskulaskin, seinäkalenteri, digipokkari, ompelukone(tosin se on äidin, mutta asuu meillä) ja valokuvia kehyksissä. Nämä löytyy. Eli jee, en mä kamalan vanha oo, niinkuin et sinäkään!!
  Skumpan kurppiminen kuulostaa kamalan hauskalta :-D
  H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin sitä, ilta oli lämmin ja aurinkoinen, ja mun terassille paistaa ilta-aurinko. Oli ihanaa, rentouttavaa - just sellaista kun lomanalun pitää ollakin!

   Poista
 6. Tallentava digiboksi, seinäkalenteri, kenkälusikka, herätyskello (2 kpl), keittiöradio+ulkolämpömittari, ompelukone, peräkärry+vetokoukku, tietosanakirjat kirjahyllyssä (ei kukaan olisi kiinnostunut hakemaan Otavan Suurta Ensyklopediaa, osat 1-24...). Auts, pahalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten hyvältä - sehän riippuu ihan katsantokannasta!

   Poista
 7. Testi.. olipa pöljä. Vissiin kuusi osui mutta niinkuin oikeasti. Plääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netti on pullollaan pöljiä testejä ;-)

   Poista
 8. Meiltä löytyi 10 näistä, joten olen siis keski-iän ruumiillistuma. Hyvä suoritus 31-vuotiaalta :D

  VastaaPoista
 9. 1) Valkoinen nahkasohva löytyy! Olisi myös autoissa nahkapenkit jos vaan olisin ottanut perinnöksi muutakin kuin vain äitivainaan 2) ompelukoneen. Radiosta - jos se suostuisi toimimaan kuuntelisin ainoastaan radio Rockia ;-)
  Ihanaa lomaa sulle ja pojille!!
  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt on jo rentouduttu ihan kivasti. Huomenna vasta tulee pojat, joten oi tätä rauhaa ja ihanuutta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana