Sivut

torstai 14. toukokuuta 2015

Helatorstain hissuttelut

Aikamoisen säätämisen jälkeen pääsin pitkälle vapaalle silloin kuin tarkoitus oli. Eli eilen. Lyhyestä virsi kaunis: ystävä tuli iltaseuraksi ja korkkasimme skumpan. On se suloinen ja hassu: mietti, että jos tekisi vielä mieli jotain muutakin, mutta ei ollut osannut päättää mitä se voisi olla, joten osti vähän kaikkea.

Tänään olisi naapurikunnassa tapahtuma jossa meidänkin kunnan väki on mukana. Saa nähdä jaksanko lähteä, keli on aika kurja. Onneksi ei ole pakko. Osan laiskotella ja vötkistellä tarvittaessa. Elämä on ihanaa!


***

Olemme aloittaneet Ruohometsän kansaa, joka tietysti erityisesti kiehtoo kuopuksen mielikuvitusta, kun pääosassa ovat kanit. Eräänä iltana hammaspesulla hän totesi olevansa Pähkinä (yksi pääpupuista). Minä sitten heitin, että voisin olla vaikka Isopää, ja kerroin, että se on kyllä vähän outo ja pikkuisen loukkaavakin nimi, johon kuopuksella oli heti ratkaisukin valmiina: "Äiti sä voisit ehkä mieluummin olla Isopylly!"

Se, joka ensimmäisenä lohkaisee "Lasten suusta jne" saakoon tikusta silmään, kuolkoon kunniatta ja kaikki muutkin kiroukset samaan syssyyn. 

16 kommenttia:

 1. Mutta onko sun pylly niin iso, että sitä voi helposti kaksi piiskata yhtä aikaa ? Mullapa onkin ! :D Juu, lasten suusta. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei... tuo on aika paha ;-D

   Mut on, on mulla - toinen toista ja toinen toista pakaraa!

   Poista
 2. Joo, eihän ne lapset mitään tiedä ;D Mut silti, mukavia hetkiä!
  -Täällä sataa ja lupasin mennä äiten luo laittaan ruokaa, voi kehno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin sataa jo toista päivää. Minen mihinkään kesänavajaisiin lähde ;-)

   Mukavaa helatorstaita sinne!

   Poista
 3. Tänään ei tarvitse mitään ja koska kelikin on mitä on, niin sovitaan että tämä päivä pyhitettäköön hyvälle ruualle ja totaaliselle laiskottelulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jut näin, mozzarellatikut odottavat pakkasessa ja mä löhöän sohvalla dekkarin kanssa. Nautitaan!

   Poista
  2. Just näin. Sohva selääs eikä mitään muuta :)

   Poista
 4. No, toisaalta....mä olen mielummin Isopylly kuin Isopää!! :)
  Töistä on tultu, ruisleipää ja teetä nakerrettu. Sohva selässä niin kauan kuin jaksaa aj sit keksitään jotain puuhaa. Hyvää Helaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, etä toi Isopylly miellyttää muakin enemmän kuin Isopää ;-)

   Mulle jo tuli vähän levoton olo ja mietin kutsuisinko itseni ystävälle päiväkahville, hakisinko munia vai mitä tekisin... Leppoisaa helatorstaita sinne!

   Poista
 5. Ystävä onkin mies?!!

  -Anotar

  VastaaPoista
 6. Ruohometsän kansa.. Siinäpä kirja, jota en ole lukenut koska näin lapsena sen piirroselokuvan ja se oli kaamea. Siis todella pelottava, näin siitä painajaisia vielä teininä. Olen monia vanhempia siitä varoittanut, jos olen huomannut että lainaavat sen dvd:n.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kamala... ja esikoinen sanoi mulle, että se on varsin hurja. En muista että olisin hälle sitä lukenut?!? Hmm, täytyy miettiä, koska kuopus on niin herkkä!

   Poista
  2. Niin mun varmaan pitää tehdä kun en edelliskerrasta muista niin tarkkaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana