Sivut


maanantai 13. huhtikuuta 2015

Puff on lohikäärme*

Viikonloppu meni mukavasti, mutta on kyllä kivaa, että arki alkoi. Viime viikko kun vietettiin aika lailla kotosalla myöskin. Nyt pääsen ja pääsemme kaikki ihmisten ilmoille. Mutta siitä viikonlopusta...

Lauantai oli juuri niin hieno päivä kuin oli luvattu. Paitsi, että raivasin pihalla, sain myös siivousinspiraation sisätiloissa. Ulkona lapioin terassin paljaaksi lumesta ja jäästä, lakaistua myös ja ihan vähän haravoituakin. Lumen alta oli paljastunut ensimmäinen krokus ja kovaa kyytiä nuo tulppaanitkin tuolta nousevat. Raparperi kurkistelee myös. Keli oli ihana, aurinkoinen ja lämmin. Seinustalla, johon ei tuule, olisi jo tarjennut päiväkahvitkin juoda. Kuopuksella oli kaveri kylässä ja hänen äitinsä jäi kahville hakureissulla - sisälle kuitenkin vielä tällä kertaa.





Sunnuntaina olikin sitten mainiota oleskella siistissä ja puhtaassa kodissa. Paitsi että pistäydyin pikipäin naapurikunnassa kirpputorilla ajan kuluksi, kun kuopus käväisi toisen kaverin luona. Oli hänelläkin viissin vähän sosiaalista vajetta. Esikoinen, edelleen vähän flunssaisena, päätti keikkua koko lauantain kotosalla ja eilinenkin meni sitten loppujen lopuksi ihan kotosalla. Minusta oli ihanaa ajella sulia teitä ja tällä viikolla voi jo täälläkin vaih(dat)taa kesärenkaat alle. Jee!

En ole ollut ikuisuuksiin kipeänä muuta kuin tietyistä selkeistä syistä. Nyt poikain tauti on koittanut monta päivää iskeä minuun. Inhottava sellainen hivuttava tuleeko vaiko eikö tule -olo. Eilen keittelin noitalientä (inkivääriä, valkosipulia, sitruunaa ja humajaa) joka toivottavasti auttaa. Uskon, että se tappaa kaikki oravaa pienemmät, ja ainakin se karkoittaa kaikki liian likelle pyrkivät ihmiset. *henkäisee kovaa*

12 kommenttia:

  1. Voi että, sullakin on jo kukkia siellä pihalla! Nuo rapskunalut on aina niin hurmaavia "munia":)

    Aattelin mie joskus omia flunssanoireita lääkitessäni, että pitäskö vaan jättää lääkitsemättä ja mennä vähillä vaatteilla ulos vilustumaan, että tulis se tauti eikä aina vaan yrittäs...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just tuommoinen olo mullakin oli, kun vaan kiusaa ja kiusaa muttei kunnolla iske. Nyt tuntuu, että noitaliemi auttoi, ja aamulla muistin mun vakiolääkkeen, c-vitamiinin ja sinkin - miksen mä aiemmin sitä tajunnut? Ainahan mä otan dee ja ceeöverit ja sinkkiä ja yleensä auttaa. Tyhmä minä!

      Poista
  2. Noitaliemi kuulostaa herkulliselta. Oikeasti. Saatika, että on terveyspommi ja toivottavasti auttaa sun alkuoireisiin! Hus, pois tauti pois!
    Mäkin ihastelin juuri veljen pihassa raparperinmunia. On ne suloisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NO se liemi oli oikeesti ihan hyvää. Ja olin oikeassa, kuopus sanoi tätnä aamuna mulle että sä äiti haiset ;-)

      Raparperinmunat on söpöjä!

      Poista
  3. Minä jo ensimmäiset kaakaot join pihalla lauantaina ja lueskelin päivän lehteä. Keli oli aivan mahtava. Ekan kanssa olin lenkeillä kaikkiaan 3 h päivän aikana. Eilen ei sitten tarvinnut kuin yksi lenkki tehdä, kun puolessa välissä alkoi tulla vettä. Mutta mukavaa muuten oli täälläkin viikonloppuna. Toivottavasti tauti ei pääse päälle vaan tuo troppisi auttaa! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava keli, eikö vaan!

      Mä toivon, että tropit auttais ja vähän tuntuukin paremmalta. Tänä aamuna ei ollut kurkku enää niin kipeä.

      Mukavaa viikkoa Sari sullekin

      Poista
  4. Kiitos korvamadosta.. hiukanko sitä on laulettu partioaikana. huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sorry - mutta toisaalta tavallaan toi vaan on niin ihana biisi!

      Poista
  5. Vähänkö soi päässä nyt tuo lohikäärme niin iloinen...
    Koitanpa hävittää sen jollain muulla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja toinen - anteeksi ;-)

      Koita vaikka Rentun ruusua!

      Poista
  6. Augustus on kans lohikäärme :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana