Sivut


tiistai 3. maaliskuuta 2015

Testaa kuka olet

Netti on täynnänsä kaikkenlaisia ärsyttäviä mukanokkelia testejä.

Jopa Hesari on lähtenyt sille linjalle:

Elääkö sinussa hurja Pertti Kurikka vai Marion Rung? Testi kertoo, kuka euroviisuedustajista olisit.

Oletko nainen vai mies? Kerro mistä kulttuurista pidät, HS:n testi kertoo sukupuolesi.

Oletko metsuriseksuaali

Kaikki Hesarin testit täällä.



Ihan niin kuin en itse tietäisi mikä tai kuka olen!




Melkein mitä vaan voit testata täällä:

Hurja terminator vai armoton Rambo?

Mikä Cheekin hittikappale olet?

Kuka kuninkaallinen olet?

Mitä Kaunarit-romanssia parisuhteesi muistuttaa?


Kuka tarvitsee tuollaista tietoa?



No okei okei, tuleehan noita välillä ajanvietteeksi tehtyä minunkin.


Tämä ei ole perinteinen testi, ja tätä klikkasin: Katso mitä aamupalasi kertoo sinusta?






Juttu oli pöhkö ja huonosti suomennettu/toimitettu. Mutta jos noista valitaan, niin ennen olin tupakka- ja kahvi-ihminen. Oikeasti elin pelkästään niillä pitkälle puolille päiville ja sitten söin mitä söin. Nykyään kuulun tuohon (keksittyyn) smoothie- tai mehuryhmään, mutta en kyllä kulje kehuskelemassa sillä ympäriinsä. Tai ehkä sittenkin, tässä tulee se osuus: olen nyt syönyt puoli vuotta raakapainotteisesti ja vihdoinkin jotain alkaa tapahtua. Koko ajan minusta on tuntunut siltä, että tämä jostain syystä sopii minulle erinomaisen hyvin. 

Ennen vuodenvaihdetta tuli monia hyviä vaikutuksia (kuten unentarpeen väheneminen ja mieletön määrä energiaa pimeimpänä mahdollisena vuodenaikana - olin välillä niin reipas, että ärsytin itseänikin) mutta painolle ei tapahtunut yhtikäs mitään. Mutta nyt on alkanut tapahtua. Uuden vuoden pikku puhdistuskuurin ja paaston jälkeen olen palannut samoihin ruokailutottumuksiin kuin syksyllä ja silti paino on tippunut viisi kiloa. Olen kyllä tyytyväinen, eikä enempää tarvitse lähteäkään.


***

Kuvassa ei ole aamupala vaan eilinen päivälliseni, joka koostui dipiksi naamioituneesta edellispäivän kesäkurpitsa- ja porkkanapastalle tekemästäni suippopaprika-aurinkokuivattutomaatti-pähkinä-kastikkeesta ja - no, dippijutuista ja lisukkeista, kuten voi itsekin nähdä.

24 kommenttia:

  1. Naiset tykkää tehdä testejä, ehkä ne on vain niille ajanvietteeksi ja huviksi? "Niille", mieki sanon... ihanku en tietäis, mikä ite oon :) Törmäsin semmoseenkin testiin kuin "kuinka outo olet". En tehnyt. Olen kuitenkin tosi outo verrattuna sellaseen standardinaiseen, jonka iltasanomalehdet tuntee. Olihan Iltalehdessäkin taannoin juttu, missä paljastettiin mitä kummallisia asioita naiset tekee, kun ne on yksin - muun muassa kaivaa nenää ja korvaa ja riisuu rintsikat. Huijui, mikä paljastus!

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Ja joo, on tosi outoa riisua rintsikat kun tulee kotiin? Mua ainakin ahistaa niin paljon että heti vaan kotivermeet päälle ja niihin ei todellakaan kuulu mitään kiristävää!

      Poista
    2. Mä varmaan olisin tota samaa luokkaa jos löytäisin testin!

      Poista
    3. Se outoustesti on täällä http://fi.what-character-are-you.com/d/fi/1535/index/9251.html#langnotice

      Tein sen ja jouduin ihmettelemään tulosta. Ensinnäkin ex-kollegani, joka oli linkannut sen naamakirjaan oli saanut tulokseksi 3%, mitä ihmettelin, koska hän on oikeasti aika outo. Itse olen 21%:sti outo, mikä sekin on omituista, koska pidän itseäni tulosta oudompana. Tosin kysymykset eivät ehkä osuneet aivan oikeisiin asioihin...

      Poista
    4. Hmmm... pitäsköhän se testi käydä kumminkin tekemässä... yks oikeesti vähän outo ihminen vain päivitteli, että miks ihan normaalit asiat kuitataan oudoiksi :)

      Mie ku en nykysin käytäkään rintsikoita (vain sellasia toppeja vai miksiköhän ne nyt määrittelis...) niin niitä ei tarvi riisua ku ne ei haittaa, mutta housut yleensä riisun heti kotiin tultuani :) eikä mun todellakaan tarvi olla yksin sitä varten. Riittää että olen OMASSA kotonani...

      Poista
    5. "Sinun tuloksesi:
      Olet 3-prosenttisesti omituinen. Olet täysin normaali.
      Ja se jo itsessään on niin harvinaista, että olet joka tapauksessa jotenkin hieman outo. Ei kukaan ole noin normaali. Ja sen vuoksi et ole ainoastaan ainutlaatuinen, mutta myös aika omituinen. Jatka samaan malliin!"

      Poista
    6. Mä tein sen (kiitti Rouva B) ja olen 97%sti outo, enkä edes voinut vastata rehellisesti kaikkiin kun oli huonot vaihtoehdot. Varmaan olisin ollut 120% outo muuten ;-)

      Poista
    7. Sanna, mulle tuli: "Olet niin outo, että pidät itseäsi normaalina. Mutta todellisuudessa olet kummallisuuden kulminaatio. Kaikki on sinusta normaalia, joskus jopa tylsää. Olet todellakin aika hullu. On melkeinpä mahdotonta olla yhtään hullumpi." ;-)

      Poista
    8. Niin, ja naiset tässä me nyt tehdään niitä testejä - hih!

      Poista
    9. Ihanaa Marjaana, me ollaan samiksia :P Täytyy johtua kirjastolaisuudesta..

      Poista
    10. Taas - tässäkin me ollaan yhtä hulluja ;-) Hassua!

      Poista
  2. Nuo testit ovat joskus hauskoja tehdä, mutta kyllä niistä äkkiä huomaa, että niistä saa sellaisen vastauksen kuin haluaa kun vastaa määrätyllä tavalla. Tietty logiikka joka jutussa. Mutta tylsänä ja hiljaisena työpäivänä voi ajanvietteeksi jonkun aina tehdä.
    Onnittelut painonpudotuksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin niitä ajanvietteeksi teen!

      Ja kiitti, olen tyytyväinen, myös itseeni.

      Poista
  3. Mä en pidä testeistä koska niillä ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, vähän sama juttu kuin horoskoopit.

    Onnittelen kans painonpudotuksesta mutta vielä enemmän onnittelen kun totesit ettei yhtään enempää tarvitse lähteä. Monilta kun tuokin homma lähtee lapasesta ja sitten kun se ei toteudu (sairaan optimisella tavalla) halutusti, niin sen tiimoilta saa kuulla kitinää viikkotolkulla.
    Hyvää viikkoa ja jaksamista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Horoskooppejakin on välillä hauska lukea ;-) Jos ne lupaa mulle maailman ihanimman miehen lähi tulevaisuudessa, niin eihän se voi olla hölynpölyä?!?

      Mulla on kyllä järki päässä tän touhun suhteen. Lähinnä siksi vähän skarppaan, että voin ite paremmin. Kuivan kesän oravaa musta ei enää saa tekemälläkään!

      Sulle kans, jaksamisia <3

      Poista
  4. Testit on hauskaa ajanvietettä :) Hiuakn häiritsi tuon aamiasjutun oletus, että 'kaikki' syövät pekoninsa leivän kera (ihan karppimielipide vain), tosin mä syön arkiaamuisin turkkilaista jugurttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh.. unohtui eli menen torstaina juttelemaan työterveyshoitajan kanssa sisäilmaoireistani. Hän ei tiennyt koko sivustosta, joten pääsin vinkkaamaan senkin. Kiitos :)

      Poista
    2. Tuo aamiaisjuttu nyt vaan oli huono esimerkki. JA aasinsilta päästä aiheeseen ;-)

      Poista
    3. Hei sä sait tosi nopeesti ajan, hyvä. Kerro sit miten kävi!

      Poista
  5. Sekalaisten testien tarkoitus? No, kuten sanoit, kyllähän ihmiset itsensä tuntevat. Testit sitten vain vahvistavat asiaa riippumatta siitä, millainen tulos on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja onhan se hauskaa ajanvietettä myös. Ja ei kai sen pohtiminen nyt niin paha juttu aika ajoin ole, että kuka ja millainen minä nyt oikein olinkaan ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana