Sivut

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Käännöksiä

Nyt mennään haasteilla eteenpäin. Ehkä jonakin päivänä jo jotain muutakin. Tämäkin on Johannalta.1. Yllätysvieraat ovat saapumaisillaan juuri silloin, kun viimeksi haluaisit avata ovesi kellekään. Se normaali kaaos-laiskuus-pystytukka-tyhjän jääkaapin dilemma. Miten selviät tilanteesta?!

Minulle ei onneksi juurikaan tule yllätysvieraita, mutta toki selviäisin. En nykyään ajattele paljoakaan miltä näytän kotioloissa tai mitä muut minusta ajattelevat, joten sukisin vähän tukkaa, keittäisin kahvit ja tarjoaisin keksejä, joita yleensä aina kaapista löytyy. Jollei löytyisi, pahoittelisin, ja joisimme vain kahvit.


2.  Saat 200,- lahjakortin minne tahansa. Miten käytät sen?

Hmm, luultavasti hyvään ja ravitsevaan ruokaan. Tällä hetkellä ei ole mitään suuria puutteita.


3. Koska viimeksi tarkistit/te palohälyttimenne toimivuuden?

Joulun aikaan.


4. Jos joulua ei lasketa, mikä muisto jäi mieleen talvesta 2014-2015?

Retki laavulle makkaraa paistamaan.


5. Suklaa vai salmiakki?

Oi, molemmat. Silloin, kun minulle tulee makeanhimo, on välillä vaikea päättää nimenomaan näiden kahden väliltä. Mutta sitten on tietysti Fazerin Salmiakkisuklaa...


6. Jos pitäisit välivuoden siitä mitä nyt teet, mitä tekisit?

Luulen, että ottaisin vain rauhallisesti, ulkoilisin kun pojat olisivat koulussa. Keskittyisin rauhassa raakaruokailuun, rentoutuisin. Ja tietysti lukisin ihan julmetusti!
7. Mitä kirjaa suosittelisit minulle ja miksi?
No hitsi. Ehkä Jean Kwokin Käännöksiä -kirjaa. Hieno kuvaus siirtolaiselämästä, rankastakin sellaisesta. Siitä huolimatta lämminhenkinen ja kaunis kertomus.

***

Ja hei, hyvää naisten päivää teille, ihanat!

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!
Marjaana