Sivut

tiistai 3. helmikuuta 2015

Asioilla on taipumus selvitä, eikös?

Kuopuksella on epämääräisiä vaivoja, joista olen huolestunut. Päänsärkyä, huimausta, nenäverenvuotoa. Viime viikolla otetuissa verikokeissa ei näkynyt mitään, eikä eilen happisaturaatiossa taikka verenpaineessa ollut huomauttamista. Nyt vain pidämme päänsärkypäiväkirjaa ja käymme sitten myöhemmin lääkärillä sen kanssa. Onneksi tuo lapsi on niin reipas ja ihana. Minunkin pitäisi olla. Tässä isäni asioita hoitaessani ja siunaustilaisuutta odotellessa en millään vaan meinaa jaksaa. Pahinta on, jos yöllä ei saa nukuttua. Sunnuntain ja maanantain välinen yö oli sellainen. Loppujen lopuksi köllimme aamuyöstä kaulakkain 90 senttisellä patjallani eikä siinä unessa kyllä ole kummallakaan hurraamista.


Sain yllättäen eräältä ystävältä osanottokimpun. Lämmitti - ja miten kaunis tuo on!

***

Mutta huumori onneksi kukkii, kuitenkin, vähän. Viikon pöllö. Ja pupu. Tyrsk!


"Sisareni osti kettupalaturkin ja esitteli sitä tyytyväisenä. Mummi mainitsi, että hänellä on minkkipalaturkki. Laitoin paremmaksi sanomalla, että minullapa on kokokaniturkki. Neljävuotias Riku istui jakkaralla ja huudahti: Karseen iso kani!" 

-Täti -

12 kommenttia:

 1. Joo... tai sitten ei. Mie annoin kuopukselle kalenterinkin, että merkkaa sinne säryt, mutta merkkasko? Ei.
  Pöllöt on kyllä huvittavia, kun ne on niin ihmismäisiä :) Säälittää kyllä nuo luonnon elukat, kun ne joutuu talvellakin kastuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on ite pidettävä kuopuksen puolesta sitä päiväkirjaa, joten ehkä se tulee tehtyäkin? Laitoin myös isälleen viestiä että kirjaisi ylös ja postittaisi mulle viikonlopun kuulumiset.

   Me suunniteltiin pöllöretkeä luonto ry:n kanssa ja kyllä aivan ehdottomasti osallistun, jos se toteutuu. Ähtärin eläinpuistossakin ne oli melkein kaikkein hauskimpia mun ja kuopuksen mielestä.

   Poista
 2. Asiat selviävät aina, ihan satavarmasti ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin toivon, joka tupaan ja torppaan!!!
   <3

   Poista
  2. Ai meillekinkö...? *huoks taas*

   Poista
  3. No sitä mä vähän niin kuin tarkoitin ;-)

   Poista
 3. Eiköhän ne oireet siitä selviä. Meillä oli pojilla tuossa iässä myös paljon päänsärkyjä ja nenäverenvuotoja ja kasvun ollessa vauhdissa tuppaa huimaamaan. Ei tahdo veri keretä päähän saakka äkkiliikkeissä. En ole osannut koskaan niistä huolestua, kun päänsärkytaipumusta on molemmilla puolilla ja isällä on ollut tosi paljon nenäverenvuotoja. Kun kaverit kuitenkin muuten ovat reippaita ja hyväkuntoisia niin ei silloin kannata huolestua.
  Tsemppiä vaan!
  Meikä täällä jatkaa sairaslomaa. Keuhkoputken - ja poskiontelontulehdus olivat maanantain diagnoosit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kauhistus! Hyvä, että jatkoit lepäämistä, koska noiden kanssa ei ole leikkiminen. Ettei mene keuhkokuumeeksi. Otapa siis edelleen rauhallisesti!

   Meillä kun kummallakaan ei ole kokemusta päänsäryistä, niin tuntuu kummalta ja vähän pelottavaltakin. Mutta minä täällä koitan olla positiivisella ja luottavaisellla mielellä. Kuopus on kuitenkin ihanan reipas vaivoista huolimatta, joten eiköhän tämä tästä.

   Poista
 4. Toivotaan, että kuopuksen olo paranee. Meillä on kaikilla pojilla ollut nenäverenvuotoa tässä iässä, samoin miehellä ja appiukolla. Täytyy sanoa, että kerran mennessäni herättämään keskimmäistä (silloin eskari-ikäistä) verilammikosta, oli kyllä vitsit vähissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun veljellä on ollut sama taipumus ja meilläkin kuopuksella välillä ennenkin. Esikoinen reagoi sillai homerakennuksiin (ne kuivattaa limakalvoja ja sitten rupeaa veri valumaan).

   Veljeltä tuli nukkuessa niin että naama oli ihan veressä kun heräsi/heräteltiin - joten tuttua on!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana