Sivut

perjantai 28. marraskuuta 2014

Rauhassa kotosalla

Sairastupa, totisesti! Esikoinenkaan ei päässyt eilen kouluun, sillä heittelee lämpö. Välillä on ja välillä ei. Illalla se kuitenkin meni kansalaisopiston venäjän tunnille, kun viime viikolla oli sieltä pois nuorisotalon talkoiden vuoksi. Tänään meinaa kuitenkin mennä kouluun, kun on ruotsin verbikoe. Onneksi on suht lyhyt päivä ja viikonlopun saa sitten levätä. Kuopuskaan ei kouluun toennut. Ystävä on lähdössä lähikaupunkiin joten kuopus pääsee isälleen hänen kyydissään. Minä lepään sitten.

Päivä meni ihan leppoisasti, vaikka mataahan se aika välillä tosi hitaasti. Piirtelemistä, lukemista, dvd:tä, yksi MasterChef All stars -jakso, lepäilyä, syliä. Ja kutomista.

Pikku nälän garderoobi se vaan laajenee. Se halusi merimiesasunkin. Seuraavaksi kuulemma pitäisi väkertää merimieslakki ja ulkotakki. Taitavat minun taitoni kuitenkin loppua tähän.


***Vernissa. Ensimmäisenä tuli kyllä melkein mieleen Tikkurilan nuorisotila, mutta jonkinnäköistä lakkaa tai ehkä kuitenkin petsiä meillä saatetaan tässä piakkoin käytellä. Esikoinen nimittäin on saanut päähänsä, että haluaisi sellaisen puisen sähkökaapelikelan ja tekisi siitä pöydän itselleen. Olivat moisia värkänneet nuorisotalolle juuri viime torstain talkoissa ja innostui. Tuossa kuvassa on demonstraatio minkä kokoinen se olohuoneessa olisi. Minä kieltäydyin ottamasta pöytää siihen, koska on sen verran korkea että televisio jäisi vähän katveeseen. Mutta saamme sen varmasti mahtumaan esikoisen omaan huoneeseen jos vaihdamme hänen kirjoituspöytänsä puolestaan kuopuksen huoneeseen. Sellaista on vähän kaivattukin, kun poika piirtelee kovasti ja ehkä jossain vaiheessa läksytkin tehtäisiin omassa huoneessa. Ehkä tämä on toteuttamisen arvoinen idea?

10 kommenttia:

 1. Toteutukseen vaan kaikki ideat, niin ei mene tukkoon ideaputki! On sulla kyllä ollu värkkääminen niiden Pikkunälän vaatteiden kanssa. Sillon ku mie tein tytön Littlest Pet Shop-ankalle pipon ja julkaisin sen blogissa, niin oli joku muukin blogisti joutunut töihin, kun oli näyttänyt sen kuvan lapselleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidit joutuu kyllä taipumaan aika mielenkiintoisiin projekteihin ;-)

   Ankan pipo... kuulostaa mielenkiintoiselta!

   Poista
  2. Ankalle on helpompi tehdä hattu kuin Pikkunälälle... jolla ei ole oikein kupolia, missä se pysyis :)

   Poista
  3. Arvaa mitä, mä tein sen silti ;-)

   Saatte kuvan huomenna...

   Poista
  4. Höh, piät meitä jännityksessä!

   Poista
  5. Jep, joku roti olla pitää ;-)

   Poista
 2. Ilman muuta toteuttamisen arvoinen idea tuo pöytä. Monenlaista noista kaapelikeloista on tehty, mutta pöydät varmaan yleisimpiä.
  Pikkunälkä on saanut hienoja vaatteita. Onneksi on käsistään kätevä äiti.
  Mukavaa ja rauhallista viikonloppua! Toivottavasti pojat paranevat ensi viikoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tässä viikonlopun aikana toeta koulukuntoon.

   Tuo näpertäminen ei ole ihan mun juttu, mutta jotain näin pitkinä toimettomina päivinä voi yrittää. Onneksi saaja(t) ei ole kovin nirso(ja) ;-)

   Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 3. Voi että kun Pikkunälkä on SYMPPIS noissa kostyymeissaan! Lisää!!!
  Kaapelikelapöydät on kivoja, tosi persoonallisia versioita olen nähnyt. Ja kivaa, kun esikoinen tahtoo Tehdä!
  Mukavaa ja omannäköistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mulle tulee kiva ja vapaa viikonloppu,esikoinen ilmoitti menevänsä kaverilleen pe-la -yöksi ja la-su se menee mummille. Jeee!

   Käsillätekeminen ei ole meille se ominaisin ja omin juttu mutta palkitsevaa se on! Odotapa kun näet Pikku nälän merimieslakissaan ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana