Sivut

tiistai 4. marraskuuta 2014

Onnelliset (halo)geenit

Jos eilen teksti oli sillisalaattia, niin sitä on tämä viikkokin - noin niin kuin työmielessä. Eilen menin poikkeuksellisesti iltavuoroon. Aamupäivällä eksyin ex tempore taas ystävän luo vedenhakureissulla (ei ollut uusia tiedonantoja lähteellä). Oli hieno ja intensiivinen keskusteluhetki. Kotiin ajaessa hoksasin, että esikoiselle piti laittaa ruokaa ja se jäi vierailun vuoksi tekemättä. Pirautin töihin ja kerroin tulevani vähän myöhemmin. Ihanaa, että työ ja työkaverit joustaa. Niin joustan minäkin,  kuopus tuli sitten työpaikalleni iltapäiväkerhosta. Olin varannut ruoat ja viihdettä ja ilta meni ihan mukavasti. Usein en kuitenkaan tätä työn ja perheen yhteensovittamista halua harrastaa. Esikoinenkin oli saanut sopan lämmitettyä ja kerrannut kokeisiin. Tänään alkaa koeviikko.

Minulla puolestani on tänään koulutuspäivä lähikaupungissa. Huomenna on työterveyslääkärille tunnin aika ja sitten kirjastolla muuminäyttelyn pystytys ja avajaiset koululaisten kanssa. Yksi kaupparatsukin siinä vierailee. Torstaina olen puolestani sitten aamuvuorossa, kun kuopus käy isällään keskiviikkoiltapäivästä torstaiaamuun tällä viikolla. Torstaina taas käy yksi koululuokka, jolle olen luvannut esitellä lukudiplomikirjoja. On tässä taas yhdeksi viikoksi lentämistä. Mutta eipä silti, edelleen tuntuu, että virtaa on ruokavalion johdosta kuin pienessä kylässä, joten mennään sitten eikä meinata. Eikä välitetä siitä, että vedin eilen sylkeä henkeen niin että meinasin tukehtua tiskissä. Kollega ei uskaltanut hakata selkään ettei saa syytettä pahoinpitelystä. Ei välitetä siitäkään, että kävelin pitkin ovenkarmeja hetki tämän jälkeen. Jotenkin päässä heittää kun on kakkossilmälasit nenällä. Köh...


***


Oraakkeli. Ei tarvitse olla kummoinen oraakkeli, että arvaa, mitä tuossa taulussa luki ennen esikoisen käsittelyä. Kuvitus on minun käsialaani.

10 kommenttia:

 1. Noin(kin) joustava työpaikka on kyllä Onnenpotku!
  Päivä kerrallaan kaikki puuhat/toimet/velvollisuudet on selätetty. Ja taas on viikonloppu <3
  Hyvää Halogeenia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä sujuu töissä ja siitä pitää olla todella onnellinen. Ja olenkin!

   Kyllä se viikonloppu taas pian koittaa, mulla se alkaa taas jo torstaina. Millos se sun reissu olikaan?

   Poista
 2. Kyllä nuo joustavat työpaikat ovat aivan mahtavia. Minähän olin yksityisessä toimistossa töissä kun pojat olivat pieniä ja ajattelin, että he voivat poiketa siellä aina tarvittaessa ja soittaa mulle, mutta mitä vielä. Työnantaja teki stopin tähän. Ei käyntejä eikä puheluita, etteivät häiritse hänen työntekoaan. Tosin olin eri huoneessa kuin hän, joten ei ne häntä olisi häirinneet. Uskon, että tämä oli osasyy lapsen ongelmiin ja minun masennukseeni. Joten nautin puolestasi!
  On se mahtavaa, että teidän perheellä on hyvät halogeenit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei kukaan ole häiriintynyt lapsien vierailusta, ja nuo kohdat kun kuopus on pidempään, olen yksin iltavuorossa. Niin, ja hoitihan mun kollega kuopusta sillon kun se oli flunssanen eikä päässyt kouluun ja mun piti järjestellä illan konserttia. Aika ihamaa!

   Poista
 3. Jaksamista viikkoon ja koitahan muistaa hengitellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas, mä tänään just hengittelin bussissa matkalla kaupunkiin syvää palleahengitystä ja ajattelin, oikeesti, että pitäis muistaa hengitellä useammin!

   Mukavaa viikkoa sullekin!

   Poista
 4. Tuli selkään hakkaamisesta mieleen, kun mun työkaveri ruokiksella, aina jos joku veti henkeen, huusi "Hakatkaa se! Hakatkaa se!"

  Mutta tuollainen joustava työpaikka on kyllä hyvä. Haitanneeko noin kivassa työpaikassa, jos työ ja perhe yhteen sopii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, hakatkaa se ;-D

   Mun kollegahan vahti kuopusta kun mun piti tässä ihan vasta raahata se työpaikalle ja sitten vielä käydä tapaamassa esikoisen luokanohjaajaa - eli en todellakaan voi valittaa. Yleensä mä kuitenkin sovitan vaan iltavuorojeni aikaan kun olen yksin. Ja harvoin silloinkin

   Poista
 5. Onneksi olkoon inhimillisestä työpaikasta! Ja energisestä olotilastasi. Täälläkin tarvisi varmaan suunnitella jotain ruokavaliota...huoh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen rasittavan energinen, en suosittele ;-)

   Mun työkaverit on ihan parhaita!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana