Sivut

perjantai 3. lokakuuta 2014

Täältä tullaan, viikonloppu!

Kylläpä kummasti piristi, kun eilen aamulla laiton ex tempore -viestin ystävälle, jossa kysyin, mitä aikoo puuhata aamulla. Olin ajelemassa heidän ohitseen kun käväisin lähteellä. Sain kutsun aamukahveille, vein edellisiltana leipomani rieskat mukanani ja ystävä kaivoi pullia pakkasesta. Vanhempansa olivat juuri tuoneet omenoita, joten ihan mahtava pikku brunssi saatiin aikaiseksi. Puhuimme taukoamatta kaksi tuntia, paljon tuntuu olevan meneillään juuri nyt molempien elämässä ja hyvästelimme ennen iltavuoroni alkua. Ihanaa, että on ystäviä. Mieliala koheni myös upeasta auringonpaisteesta ja syksyn huikeista väreistä. Jopa parin aamun pirtsakat pikku pakkasasteet ovat olleet siedettäviä, kun aurinko paistaa täydeltä terältä.

Iltavuoro töissä meni mukavasti, mutta mukavaa on myös, että työviikko on taas tältä erää ohi. Illan vietin kotona lämpöpeiton alla todella pitkästä aikaa karamellia mussuttaen ja viikon rasituksista toipuen. Mutta eivät minun rasitukseni olleet mitään esikoiseen verrattuna: hän oli puolikuntoisena koulussa kahdeksasta seitsemään. Toki neljän jälkeen oli puolentoista tunnin tauko jonka aikana hän kävi kirjastolla syömässä. Onneksi muut päivät ovat ihan inhimillisiä. Ja syyslomakin meillä pian häämöttää: vielä ensi viikko koulua ja sitten on viikon mittainen tauko. Minäkin pidän jokusen päivän lomaa. Kuopus on koko loman isällään joten voin taas olla kuin ellun kana.

Taidan aloittaa harjoittelun jo tänä viikonloppuna. Otan rauhallisesti muuten, paitsi että tänään on käytävä kampaajalla ja marketissakin pikipäin. Niin, ja sienimetsään on pakko päästä. Käyn ratsaamassa suppilovahverot!Viime jouluna ystävät ja tuttavat
saivat tällaiset lahjat!
***

On minulla monipuolisia teksteja, ainakin, mikäli uskomme hakusanoja, joilla blogiini on tultu:

heitä homo voltti tarkoittaa
villasormikkaat ilman sormenpäitä
aktiiviviherseinä
avocado-mozzarellasalaatti
hevosen pippeli
ilon pilkahduksia
keuhkosairauksien erikoislääkäri home
koneellinen poisto tuloilma

4 kommenttia:

 1. "Hevosen pippeli"! No se varmaan tarkottaa sitä urbaanilegendaa kaupunkilaisnaisesta, joka soitti poliisit ku heppa roikotti heppiään.
  Säälittää se sun poikaparka, kun sitkeesti sinnittelee vaikka on kurjassa kunnossa! Onneksi on viikonloppu.

  Mukavalta kuulosti tuo sun ekstemporebrunssi. Mistä tuli mieleen, että mun täytyy ruveta kohtapuoliin tekemään sitä banoffeeta, kun se mun ainoa kaveri käväsee nurkilla... tosin en tiedä, tuleeko edes sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää vetää se sisään banoffeen houkuttamana...

   Muakin "vähän" säälittää esikoinen, itse sitä nyt aikuisena sinnittelee vaikka pää kainalossa mutta lapselle toivoisi helpompaa. Onneksi nyt on tosiaan viikonloppu ja ihan pirteä tuo on.

   Se on just se urbaanilegenda hevosen hepistä!!!

   Poista
  2. Tuli se :) ja saatiin vielä rupatella ihan vapaasti, kun muut lähti puhelinkaupoille...

   Poista
  3. Hyvä hyvä! Ystävät on tärkeitä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana