Sivut

perjantai 29. elokuuta 2014

Tervetuloa konttoriimme...

No niin, raakaa tai ei, syysflunssa koittaa hiipiä Majaamme. Esikoinen valitti jo keskiviikkona, että on kuumeinen olo, mutta mittari ei näyttänyt juuri edes lämpöä. Tyrkkäsin c-vitamiinia ja sinkkiä sekä lisää d-vitamiinia sille kouraan ja keitin kamomillateetä jossa oli myös inkivääriä. Olo kuulemma koheni aika pian. Omaa karheaa kurkkuani huljuttelin sitruunavedellä, johon oli puristettu valkosipulia ja raastettu inkivääriä. Täytyy ottaa viikonloppu rauhaisasti. Minun viikonloppunihan jo alkoikin, tänään olen jo vapaalla. Toisaalta tänään olisi kyllä tarjolla sellaista hupia, jota ei ihan aina olekaan: luonto ry tekee lepakkoretken. Meidän on ehkä ihan pakko kuopuksen kanssa vähän riekkua ja ottaa osaa. Kaikuluotain mukana ja siihen tyyliin!
Suomen kuvalehti 34/2014

Eilen en ihan osannut olla rauhassa, vaan päätin lähteä lähikaupunkiin ystävän kyydillä. Se saattoi olla virhe. Kuopuksella on yhdet kaverisynttärit ja ajattelin, että saisin lahjan näppärästi näin. Onnistuihan se, mutta ei tehnyt flunssanpoikaselleni kovin hyvää. Olin myös illan kokouksessa vähän toistaitoinen, mutta asia saatiin hoidettua siitä huolimatta. Illalla kiskoin taas troppia ja raakaruokaa - ihana ystävä tuli pitämään seuraa ja maistelemaan kanssani "kesäkurpitsapastaa". Olipa hauskaa saada positiivista palautetta, koska olen tässä kuluvan viikon aikana miettinyt, että onkohan makuaistissani jotain pahasti vialla, kun nautin näistä pöperöistä. Oli mukavaa, että oli seuraa, koska kuopus oli isällään ja esikoinen draamaryhmän kanssa lähikaupungissa teatterissa. Illalla vielä saunoimme kun esikoinen oli tullut kotiin, ja nyt on koitettu kaikki konstit. Inkiväärin, valkosipulin, sitruunan ja vitamiinien lisäksi myös siis sauna ja viina  tosi raaka viini. Pitäkää peukkuja, että tänään heräisin kunnossa. Pahasti kyllä tuntuu toiveajattelulta. Mutta toisaalta mietin, että milloin olen viimeksi ollut edes pienessä flunssassa. Siitä on todella pitkä aika.

Vastustuskyky on  parantunut valtavasti pahoista altistusajoista. Siitä pitää kyllä olla onnellinen!

8 kommenttia:

 1. Hankauskummillako ne hommat hoidettiin vuonna 1907? No, konstinsa kaikilla... :)

  Huspois flunssapöpöt! Hyvät aineet teillä ainakin on niiden häätämiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aineet oli hyvät mutta eivät tehonneet täysin. Sekä minä että esikoinen herättiin aamulla kurjassa kunnossa. Esikoinen oli tukossa ja minulla kurkku julmetun kipeä. Täytyy jatkaa troppaamista!

   Hankauskumi kuulostaa mielenkiintoiselta. Olikohan tuolla konttorissa sellaisia pieniä yksityisiä hankauskumilooseja?

   Poista
 2. Pari päivää meni taas työreissussa ja kone pelitti siellä tosi huonosti, joten oli vähän kirjoitustaukoa. Toivottavasti flunssa ei kovemmin päälle yritä vaan pääsette sinne lepakkoretkellekin. Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olo kovin häävi ole, mutta kun ei tämän pahempi kuitenkaan, niin mennään. Kuopus on ihan innoissaan!


   Mainiota viikonloppua sinnekin, toivottavasti tämä viikonloppu on rauhaisampi ja rentouttavampi kuin edellinen!

   Poista
 3. Pikaista paranemista!

  Lepakot ovat mielenkiintoisia otuksia. Lepakon
  saaminen esim. hiusten sekaan olisi kyllä kamalaa - onneksi lepakoilla on hyvä kaikuluotaussysteemi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui kauhistus Sirpa, en mä niitä niiiin lähelle itseäni ajatellut ;-)

   Mutta varmasti on elämys kuopukselle ja minulle kans!

   Poista
 4. Oh dear, tundrallakin riehuu kuume mutta onneksi (jos näin voi sanoa) se tuntuu olevan nuoremman sukupolven ongelma ja pohdin tässä että liekö sillä vähäisellä pukeutumisella jotain osuutta asiaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ainakin ollut ihan suht hyvin verhottuna, joten...

   Mutta paranemisia sinnekin ja veikeää viikonvaihdetta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana