Sivut

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Mikä ihana vapaa!

Olen taas virkistynyt toden teolla. Välillä pitää saada viettää Ihan Omaa Aikaa. Jo perjantai oli rauhaisa, kun teinillä riitti puuhaa kavereiden kanssa. Eilen olikin sitten aivan täysin vastuista vapaata, kun esikoinenkin lähti yöksi äitini luo. Asemalta suoraan menin ystävän luo ja lähdimme yhdessä kävelylle. Täytyy kertoa, että kuluneella viikolla olen kävellyt varmaan enemmän kun koko lokakuussa yhteensä. Ja ihmeesti se piristää. Perjantainakin heilautin repun selkään ja köpöttelin kylille vaikka ystävä oli tarjonnut kyytiä. Keli kun oli mainio, ja niistä pitää nyt ottaa ilo irti. Ei nimittäin ole enää pitkään. Sitten kun vihmoo vaakasuorassa räntää voi jäädä taas vähän vähemmälle tätä homma. Sitten yritän taas vaikka vähän polkea kuntopyörää.Tämä tyyppi tulee tänään kotiinJoka tapauksessa teimme ystävän kanssa pitkän lenkin ja tulimme meille syömään. Kuopukselta oli jäänyt pastaa ja perjantailta meiltä jäi lohimedaljongeista runsaasti aineksia. Väänsin niistä lohi-pastasalaatin. Saan perverssiä tyydytystä näistä jämäruuista. Se on ekologista, halpaa ja kivaa. Usein ne on myös niitä herkullisimpia, kun oikein intoutuu säveltämään. Niin tämäkin. Ystävän lähdettyä lueskelin sitä Kochin Illalllista, lämmitin saunan ja nautiskelin hiljaisesta kodista. Seuraava hiljainen etappi oli hautausmaa, jonne teimme ystävän kanssa treffit. Tulimme vielä meille parille punaviinilasilliselle, sytytimme kynttilät ja nautiskelimme. Minä menin tyytyväisenä pehkuihin. Tänään saan nukkua niin pitkään kuin haluan ja syödä rauhallisen, viipyilevan aamiaisen koneen äärellä. Pienen kävelylenkinkin aion tehdä vielä ennen kun pojat palaavat. Sitten pitääkin siivota. Ainoa tympeä asia tässä viikonlopussa...

***

Onko tämä otsikko tarkoituksella harhaanjohtava: Marraskuussa naidaan keskivertoa vähemmän ?!?

10 kommenttia:

 1. Ihana kilpikonnataistelija !! Vieläkö lapset niistä tykkäävät ? Nähtävästi. :)

  Tuohon viimeiseen liittyen. Me ollaan menty naimisiin marraskuussa. Päiväkin oli muistaakseni keskiviikko tai torstai. Ei tosiaan ollut tunkua kappeliin. :D Lisäksi mut on nai...*köh* saatettu alkuun marraskuussa, jos tuon haluaa ymmärtää toisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä kuulin eilen ystävältäni, että sekä hänen että miehensä vanhemmat on menneet naimisiin pyhäinpäivänä. Että naidaan sitä näköjään marraskuussakin!

   Tuo Turtlesvillitys on tullut takaisin. Esikoinen ihmetteli kasn, että vieläkö nuo jyllää kun "muistaa ne omasta lapsuudestaan".

   Poista
  2. :D Toi on kans niin ihanaa, kun lapset muistelevat "silloin, kun mä olin pieni".

   Meillä katsottiin eilen illalla Teletappeja !! Jonkun lastenohjelman kyljessä oli nauhoittunut. Yhdessä Pienimmän kanssa muisteltiin Nuunuuta ja tappivanukasta ja tappileipiä. Toi tappivanukas oli TM:n suosikki. :D

   Poista
  3. Voi ei, Teletapit... Esikoinen pelkäsi Nuunuuta! ISO HALI!

   Mulla pääsee aina hihitys kun esikoinen aloittaa että silloin kun mä olin lapsi. Hih. Kuopus kerran sanoi että "mun lapsuudessa, eikun siis varhaislapsuudessa" ja se oli ihan parasta.

   Poista
  4. Jumaliste Nollis! Sä kuulut leijonien laumaan! <3!!

   Poista
  5. Ei perhana, otin oikein sormet avuksi ja niinhän siinä kävi, että mutkin on alullepantu marraskuun huitteilla!!!

   Poista
  6. Oliko toi sulle, Peppone, uutinen ?!? Kyllä niitä mun synttäreitä on aina juhlittu elokuussa. Ihan Blogistaniassakin. Sitäpaitsi. Olisiko muka ihan oikeasti olemassa joku muu todellinen vaihtoehto ? Tällä luonnolla ? :D

   Poista
  7. Hehheh,

   pesunkestäviä leijonia koko akkojen sakki...

   Poista
 2. Mikään ei ole niin hienoa kuin "oma aika" ja mulla ne on aamut. Saan olla täysin omissa oloissani totaalisessa hiljaisuudessa kun kaikki muut (no koko hemmetin korpikylä) nukkuvat. Voi rauhassa nauttia kahvista ja lukea päivän uutiset etc.
  Toivotaan että sunnuntaista tulee rauhallinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan parasta - se hiljaisuus! Munkin aamu alkoi tänään just noin, omassa rauhassa, kahvin ja koneen kanssa. Kohta taidan lähteä sienimetsään!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana