Sivut

tiistai 5. marraskuuta 2013

Lainasanat

Toivottavasti en tee järkyttävän suurta rikosta levitellessäni teille pari Heli Laaksosen pupuaiheista runoa ihanasta kirjasta Aapine. Ilahduttivat minua kovasti tämän harmauden ja pienen alakulonkin keskellä. Kuunnelkaapa vaikka:

Kani kirjot kunnajohtajal:

"Kuulkkas kuninkas!
Mul ois kolm toivomust.
Ketuil koulupakko.
Susi sisäoppilaitokse.
Karhuil kello kaula.
Siin kaik!

Kunnioittavaste
yks kani Kaarinast

Jk. Kaalkääryleist liha pois."Ja toinen, joka kertoo ihan selvästi meidän matontuhoajapupusta: jyrsisin vaikka kuinka olis lappu kyljessä että jätä järsimättä!

Kaikki upeat kuvat Elina Warsta.


Voi kun joku tulisi pitämään sille jöötä! Ei vais, puput elelee ihan rauhallisesti. Samoin me. Sanainen arkku vaan on hetken vähän vajaa.

***

Sen verran kuitenkin, että katsoimme illalla esikoisen kanssa Pussikaljaelokuvan. Näin sen ensimmäisen kerran yksillä koulutuspäivillä ja häpesin silmät päästäni kultturellissa seurassa, kun meinasin tämän tästä tukehtua nauruun. Tuommoinen huumori nyt vaan iskee minuun kuin tuhat volttia. Mites teihin?

4 kommenttia:

 1. Pussikaljaelokuva iski minuunkin hyvällä huumorillaan! Ymmärsin hyvin, kun alunperin on sanottu, ettei kirjasta voi tehdä elokuvaa. Sen verran mahtavaa verbaaliakrobatiaa se oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoinen edelleen puistelee päätään ja ihmettelee, että mikä sen elokuvan pointti oli ;-)

   Hauskanpito ja ystävyys... Hih!

   Poista
 2. No nyt olen kyllä myöhässä, sun olisi täytynyt varoittaa vähän aikaisempaa niin olisin laittanut nauhoitukseen :) Toivotaan, että tulee jostain vastaan. Lihapiirakoista saisi myös lähteä liha pois vaikkei sitä niissä muistaakseni ole. Sitä oli jokin aikaa sitten tutkittu, että aika pieni se prosentti oli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni Islannista löytyi ihan kokonaan lihattomia tässä vasta ;-)

   Pussikaljaelokuvaa saa lainattua hyvinvarustelluista kirjastoista, mutta varoituksen sana. Teini kyselee multa edelleen, että mikä sen leffan pointti oli. Sitä ei ole. Ei vaiskaan...

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana