Sivut

lauantai 5. lokakuuta 2013

Musiikkia ja heräteostoksia

Oi Röyhkä, oi Röyhkä... Nykyinen Kauko Röyhkä ja Narttu on toisinto 1990 vuoden Nartusta - joka minun mielestäni on paras - aiemmasta kokoonpanosta tutulla Jarmo Heikkisellä terästettynä. Tortaina olin siis katsomassa ikiaikaista suosikkiani, johon ihastuin Paskassa Kaupungissa, Oulussa asuessani. Tosin Ouluakin minä rakastin. Keikalla olivat kyllä kaikki nostalgiapalaset kohdallaan ja peloistani huolimatta myötähäpeää ei tarvinut tuntea kertaakaan eikä keikka ollut korni. Kauko oli poikkeuksellisen hyväntuulinen, yleisö oli hyväntuulista, Narttu soitti timmisti ja minulla on edelleen idioottimainen hymy naamalla. Oi, oi, oi! Tekee niiiiin hyvää olla vapaalla, tehdä jotain mukavaa, tavata ihmisiä. Jäin yöksi oulunaikaisen kämppikseni luo ja aamusella oli määrä ajella kaupunkiostosten jälkeen kotiin.

Ja ajelinhan minä, mutta sitä ennen tapahtui jotain odottamatonta. Kävin poikkeuksellisesti tien toisella puolella marketissa, joka oli avautunut aiemmin, koska olin liikenteessä jo ennen yhdeksää. Optikkoliikekin oli jo auki ja bongasin "kahdet lasit yhden hinnalla" -tarjouksen. Minun vahvuuksillani yhdetkin ovat hintaa konkurssi, mutta olen iät ja ajat haaveillut sellaisista arkisemmista pitolaseista ja räväkämmistä väriläiskistä, joita voisi sitten toisinaan pitää. Niinpä erehdyin astelemaan sisään. Sanoin jo tullessani myyjälle, että minun ei pitäisi olla täällä koska arvelen itseni tuntien, että tässä käy huonosti. Ja huonostihan siinä kävi: sain ajan optikolle, löysin heittämällä kahdet aivan ihanat kehykset ja ... arvaatte loput. Minun on pitänyt elellä suu säkkiä myöten, teenhän lyhennettyä työaikaa. Valitan, että meillä on taloudellisesti tiukkaa - ja sitten teen todella kalliin heräteostoksen. Saa ruoskia ja pilkata, mutta ne lasit on kyllä ihanat. En tiedä miten jaksan odottaa pari-kolme viikkoa. 

Esikoisen eilen päättyneen Saksan matkan kunniaksi saatte tähän loppuun vielä nauttia saksankielisestä roskapostistani:

me fіndest du die rіchtigen Kontaktе, um den ultimatіѵen Orgasmus Ѕеx zu erlеben. Viele Sexdates wегden dich zum Ѕexperten aufsteіgen lassen und du wіrst nichts аnderes mehr maсhen wollen. me ganz schnell diе Liebe online fіnden unԁ glückliсh weгden. Haνе a look аt my web site ... kontakte suchen

Sitten simultaanitulkkaukseni: Olen löytänyt sinulle rikkaan kontaktin ts miehen joka tuottaa myös ultimaatteja orgasmeja. Sinun pitää vain sopia seksitreffit tämän sekspertti-Lassen kanssa ja ensimmäinen yönne on mahtava. Voin luvata sinulle online-rakkautta joten ota yhteyttä.

Kuka tällaisesta voi kieltäytyä?

***

Laudeliina. Olen aina pitänyt näitä jotenkin aikuisten juttuna. Liekö liian lapsellinen edelleen? Mutta on minulla, hienot hirvikuvioiset. Ja saunatyynykin on. Saatu ystävältä. Tänään onkin saunapäivä!

10 kommenttia:

 1. Tiedän tuon lasien kalleuden koska eilen haettiin eukolle kahdet lasit (samanlainen tarjous) sekä aurinkolasit taitoilla. Siinä rahan vaihtaessa omistajaa ajattelin lämmöllä niitä päiviä joiden takia oli palellut saadakseni rahat kasaan ;D

  Oikeesti, silmälasit ovat tärkeät eivätkä ne kuulu niihin juttuihin joista pitää tinkiä.

  Ps. Tosin eihän sun enää kai tarvitsekaan kun näyttää noita saksalaisia pyörivän Majan ympärillä...;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä pistänkin sen rikkaan seksPertin maksamaan ne lasit. Kiitti vinkistä!

   Lasit tosiaan on sellainen juttu, että kun niitä pitää koko valveillaoloaikansa joka ikinen päivä, pitää niiden olla mieluiset. Ei voi ostaa pelkän hinnan perusteella. Toisaalta linssien hintahan niissä on kova, kehyksissä ei niin hirveitä eroja ole.

   Poista
 2. No just. Mistä se tiesikin just sulle lähettää noin romanttisen meilin :D
  Mulle on tullut useita lainatarjouksia, jostain ne nää jutut vaan tietää;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy tunnustaa, että oli tuon alla se "Riittävätkö rahasi" -postikin, mutta minusta tämä oli paljon hauskempi.

   Kröhöm, ehkä se osaa suomea? En edelleenkään tunnusta mitään epämääräisiä sivustovirailuja...

   Poista
 3. Ai kauheeta :D Nauran täällä niin sun simultaatiotulkkaukselle että seuraavan epämääräisen viestin lähetän kyllä sulle tulkittavaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en osaa saksaa sanakaan (tai siis osaan huutaa Polizai ja sitten osaan sanoa että haluan jotain syötävää, eli en kuole nälkään ja on turvallinen olo), mietinkin, että odotanko esikoista kotiin kertomaan mitä tuo haluaa. Jotenkin sitten mietin, etten ehkä kuitenkaan kysy tulkkausta 15-kesäiseltä. Selvisin sitten ihan ite!

   Poista
 4. Aika oikeansuuntainen tulkinta, sanoisin saksaa osaavana (tai ainakin osanneena). Sinne kun lähetät vastauksen, niin tuota pikaa on Hansl jo tulossa ihan lähideiteille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärjättäisköhän me sen kanssa kielimuurista huolimatta? Elekielellä?

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana