Sivut

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Eläimiä kerrakseen - ja yksi hävytön mekko

Aluksi täytyy esitellä teille moottorisahoihin mieltynyt ahma. Sen epäillään olleen öljyn perässä. Tervetuloa vaan meille kaikki ahmat ja ahmanmieliset: kiirastorstaina postilaatikkoomme oli ilmestynyt ilmoitus, että taloyhtiömme lämmin vesi tuoksuu öljylle eikä hanavettä tulisi tästä syystä käyttää. Vikaa selvitetään. Arvatkaa minä päivänä sitten kävin laatikolla kun päiväpostiakaan ei pyhinä jaettu. Kovin hyvin on siis nyt sisuskalut öljytty, mutta eiköhän se tässä iässä ole vaan hyväksi. Vaihdoimme toki sitten pulloveteen ja viikolla olen kantanut kanisterilla työmaalta puhdasta hanavettä. Ei niin työlästä kun niinä parina kertana kun koko kunnan vesi on ollut syystä tai toisesta saastunutta ja kaikki vesi on pitänyt keittää, hakea lähteeltä taikka kaupasta. Mutta saisi tämä silti jo loppua!
Seuraavaksi onkin sitten vuorossa pupukatsaus: karvakamumme ovat jo oikein hyvin meihin tottuneet. Tulevat tervehtimään aina häkin ovelle ja kiipeävät oma-aloitteisesti syliin kun päästämme ne juoksuaitaukseen. Enää ei tarvitse edes houkutella porkkanalla. Minun älä ruoki hukkaa -kampanjani saa lisäpontta, kun voin syöttää pupuille porkkanan- ja omenankuoret sen sijaan että tuppaisin ne biojätteeseen. Aika mukavaa. Pojat ovat edelleen todella innoissaan näistä kavereista ja täytyy myöntää, että minä olen yhtälailla. Ovat ne vaan niin suloisia ja ihania!

Siten vielä yksi eläin: puuma paikallisella huoltoasemalla. Merimakkara kaulassaan. Kävin aamuvapaani kunniaksi syömässä salaattipöydän (joo, minuakin aina naurattaa kun sanon kassalla että "mä söisin ton salaattipöydän"). Ihanaa, kun sai jo laittaa keveämmän takin päälle. Nuttu nurin tuli siellä istuttua, mutta ei siitäkään huolimatta onni ollut oikeinpäin. Ostin taannoiselta Gomeran reissultamme isojen hippien kaupasta - kun suunnilleen kaikki hipit on niin langanlaihoja että minun ainakin oli ihan turha kuvitella ujuttautuvani niihin senttikoon vaatteisiin "normaalissa" puodissa - omasta mielestäni oikeinkin tyylikkään tunikan. Siinä on saumaa siellä sun täällä ja miten sattuu päin, huomasin sitten myöhemmin töissä, että oli eksynyt päällekin miten sattuu. Kuopuksen isä nimesi sen heti nähtyään vaginamekoksi. Minä ihmettelen miksi ja käytän sitä sinnikkäästi siitä huolimatta.


Joihinkin vaatteisiin yhdistää aina samat korut.
Vaginamekko vaatii kumppanikseen merimakkarakorun.
(Ylhäällä mekko oikein- ja alhaalla väärinpäin.)


Minä kyllä ihan vähän huijasin teitä tuossa otsikossa. Mekko ei ole lainkaan hävytön, päinvastoin, siinä on montakin häpyä.


***

Joutsen. Paitsi kotimaisuuden tae, myös lahjomaton kevään merkki.
Joutsenten klaklatus. Pian se taas kuullaan. Pian pian...

16 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että tiedotus on öljytyn veden osalta ollut heikko - pyhinä ihmiset eivät välttämättä käy postilaatikolla.

  Hyvä, ettei tullut oireita öljytystä vedestä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainakin olen shuht koht norrrmaali niin kuin aina ;-)

   Puput pisti vaan vähän huolestuttamaan kun ovat niin pieniä... Mutta äkkiä vaihdettiin pullotetuun kun saatiin tieto. Eiköhän tämä tästä!

   Poista
 2. Hmm... mielenkiintoinen mekko, mutta koru on aivan yliveto!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hauska! Sain sen ystävältä joka ei voinut pitää sitä kaulaa vasten kun kutitti. Musta tuo huovutettu merimakkara on niin passeli mekon seurana ettei pieni kutitus haittaa mitään.

   Aurinkoista ja kevyttä viikonvaihdetta ;-)

   Poista
 3. Aaahhahahaaaa! Aaamuhymy! <3 Huikea vaginamekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeasti ihan mahtava. Leikkaus on sellainen ruubensilaisia linjojani hivelevä ja jopa imarteleva ;-)

   Ihanaa saada ihmiset hymyilemään!

   Poista
 4. Noi vesijutut on aina yhtä kurjia ja varsinkin toistuessaan. Tokkopa te siitä ostetusta vedestä mitään hyvitystä saatte? Toivotaan että vika selviää lopullisesti.
  Mekkoon ja sen varsin villiin nimeen en puutu kun en niistä mitään ymmärrä.

  Oikein hyvää alkavaa viikonloppua sulle ja koko pesueelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kysellyt korvausten perään kun nyt ainakin voin kiikuttaa vettä kanisterilla töistä. Toinen olisi tilanne jos koko kunnassa olisi taas härdelli päällä. Onneksi meillä on n 8 kilometrin päässä lähde, josta silloinkin saa veden haettua.

   Mukavaa viikonloppua sinnekin, meillä siitä tulee kerrankin jotain muuta kuin öllöttelyä.

   Poista
 5. Seuraavan kerran kun jotain hukkuu niin sitten voi syyttää, että ehkä meillä on käynyt ahma :D Sitten lueskelin eteenpäin ja nauroin niin, että huomenna kyllä laitat jotain vakavampaa. Ei kestä naurulihakset tälläisia vaginamekkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sain vedettyä henkeä nauramiselta ja muistin, että munhan piti kehua sitä kasvihuonetta. Ihana, todella ihana. Toivottavasti mun eteen tulee kirpparilla kohtuuhintaisia pokia ennen kasvukautta. Tuollaiseen mahtuisi justiinsa sen verran, kun tämmöinen epäviherpeukalo jaksaa hoitaa :) Mahtava idis!

   Poista
  2. Mä lupaan (yrittää) olla huomenna haudanvakava. Nimittäin eikös se mene niin, että lihaksille pitää antaa aikaa palautua? (Niin kun mä siitä mitään tietäisin...)

   Poista
  3. Niin, ja sitten noista pokista. Ihan mahtavat juur tuohon tarkoitukseen. Niitä oli naapurin vintillä läjäpäin, maksoin muistaakseni 5-10€ kipale. Täällä perämetsässä hinnatkin on ihan kohtuulliset.

   Poista
  4. Meilläpäin saa laittaa nollan tuohon viitosen perään. Kyllä sää todella halvan löydön teit :)

   Poista
  5. Oi voi, mä ostan niitä heti sulle muutaman ja sitten haet täält' (bensakuluista välittämättä) ja me tavataan samalla! Ihan mahtisuunnitelma, vaikka itse sanonkin!

   Poista
  6. Mää voin sijoittaa bensaan ne ikkunoissa säästyneet rahat :D

   Poista
  7. Tää kuulostaa ihan kahden naisen suunnitelmalta ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana