Sivut

maanantai 29. huhtikuuta 2013

500 kiloa lihaa

Sen kunniaksi, että tämä on viidessadas postaukseni, voisin taas huvittaa itseäni niillä merkillisillä hakusanoilla joilla Majaani päädytään. Niin, ja on minun ihan pakko kiittää kukkasin teistä jokaista. Te teette tästä blogin pitämisestä ihanaa, antoisaa ja hauskaa. Kiitos!
Anteeksi nyt, mutta miksi ihmeessä joku etsii marjaana persettä? Vai onko se se sama tyyppi, joka toivoi tissien vilautusta? Peppone?!? Sen minä puolestaan ymmärrän, että kysellään marjaanan maja terapian tarpeessa. Joskus tuntuu itsestäkin siltä.

Ja taas on joku kaipaillut Hanian huoria. Onkohan sekin se sama, joka ennenkin niiden perään haikaili? 

Sen sijaan Jaska Jokunen kirjastossa on varsin hellyyttävä. Viittaakohan se minun näytönsäästäjän tekstiin, jossa lainataan Charles M. Schulzia: Ei kauneus ole kaikki, Jaska Jokunen, minä rakastun aina tyttöihin, jotka tuoksuvat kirjastolta. (Näin sanoi kuulemma Eppu riepu kädessään. Ihana Eppu!)

Kaksi hakua, jotka hauskasti liittyvät toisiinsa: siksi istun tönössä ja markus kajo haju. Tuo ensimmäinen on pätkä Markus Kajon suloisesta runosta, mutta sitä en kyllä ymmärrä, miksi joku haluaa tietää miltä hän haisee.

exhibitionisti naisen oma - minullekin kelpaisi ihan oma, kotioloissa vilautteleva exhibitionisti. Koska himot ne on hiirelläkin, kuten joku hakiessaan totesi.

Mitä tehdä jos hajottaa majan? Minä aion jatkaa vielä, joten ei tätä ainakaan hajoteta. Ainakin toiset viisisataa lisää, kuulkaas.


***

Päivän sanasta pääsemme hienoon keraamiseen taidonnäytteeseeni, joka ei kyllä ole ruukku mutta kelvatkoon. Kun esikoinen oli pieni, asuimme Helsingissä ja kävin ihanan Udumbaran katutapahtumassa kokeilemassa dreijaamista. Se oli yllättävän haastavaa ja pelkäsin koko ajan, että savet läiskähtävät viereisen ravintolan seinään. Oikean taiteilijan suosiollisella avustuksella sain aikaiseksi näinkin hienon mukin. Toisella puolella lukee esikoisen nimikin. Paha vaan, että savisena tuo olikin sitten niin painava, ettei pieni lapsi sitä jaksanut edes nostaa. Nykyään siinä säilytetään jostain syystä kaneli-sokeri -sekoitusta. En ymmärrä miksi. Meillä syödään riisipuuroa kaksi kertaa vuodessa.

***

Saviruukku. Otsikon bändillä on paitsi huono nimi, myös todella outoa musiikkia. Ei kolise minuun pätkääkään. 

14 kommenttia:

 1. Hieno muki!:-)

  Sun blogiin tullaan värikkäämillä hauilla ;-) - mun blogista etsitään leipomisjuttuja ja mahatautia.;-)

  VastaaPoista
 2. Sulla on tosiaan hieman hauskempia hakusanoja. Mulla on yleensä eniten haettu noita rannalla viihtyviä kasveja ja muuta elämää rantapusikossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämää rantapusikossa - sehän olis oiva blogin nimi, vai mitä?

   Ja mä en tajua mistä nuo hakusanat tulee...

   Poista
 3. Hih :-) En tiiä pitääkö olla sulle kateellinen vai tyytyväinen, kun omia hakusanoja on mm. enkelin siipi, miehekäs koru ja meit on kolme neitosta... Mukavaa maanantaita Marjaanan majaan joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,

   ja minä kyllä tykkään miehekkäästä korusta ja neitosista ;-)

   Poista
 4. Mun blogiin ei edelleenkään päädytä oudoilla hakusanoilla. Erikoisin taitaa olla "oksennustekniikka", mutta eipä sitten oikein muuta.
  Onnea puolesta tuhannesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mikähän selitää oksennustekniikan? Mä jään aina näitä pohtimaan...

   Poista
  2. Tarkemmin muistellen taisin joskus verrata kirjoittamista oksentamiseen. Että se siitä senkin hakusanan kummallisuudesta :P

   Poista
  3. Se on osuva ilmaus. Ainakin päiväkirjojen kohdalla!

   Poista
 5. Lähetän sulle kukkasen takaisin ja onnittelen 500 postauksen johdosta. Näitä on niin ihanaa, mahtavaa lukea <3 Odotan kovasti sitä seuraavaa viidensadan satsia :) Nyt mää alan laulamaan kovaa ja korkealta "Olen särkynyt saviruukku" virttä. Vähän täällä jo ääntäni verryttelin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kauhistus - mä kadehdin kaikkia jotka osaa, uskaltaa ja kehtaa laulaa.

   Ja kiitos kovasti, kirjoittelen kyllä, ja ihanaa, jos jaksat vielä näistä nauttiakin. Mukavaa vappua sulle ja pesueellesi, Kiki!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana