Sivut

perjantai 15. helmikuuta 2013

...sitä tikulla silmään...

Kiki avasi muistojen arkun ja esitteli vanhoja valokuvia. Olihan sitä pakko minunkin sitten vääntäytyä ulkovarastoon ja kaivella vähän omia albumejani. Ats-hii! Jos joskus löydän sen minulle sopivan majan ja pääsen muuttamaan, lupaan, että saatte kuvia myös nyt puuttuvilta teinivuosiltani. Siellä jossain (alimmaisten) laatikoiden kätköissä niitä täytyy olla. Phuuh. Mutta paljon on yhtymäkohtia nykyiseenkin minään näissäkin, täytyy myöntää. Esimerkiksi se, että olen suurimmassa osassa vaivautuneen näköinen. Vihaan kuvattavana oloa. Niissä joissa en näytä hapansilakkaa syöneeltä olen tod.näk. humalassa.

No niin, Marjaana 4v.
Värimaailma on sama kuin nykyisin mutta ote vielä vähän totisempi.


Ekaluokkalainen. Tukka yhtä hyvin kuin tänäkin päivänä.


Apinan sukua. Poskipussit täynnä kanaa. Otettu 70-80-luvun taitteessa.
13v iloisella 80-luvulla. Ai ei arvaa rilleistä vai?!? Itekö saksin vai oliko se isi?
Minulle tulee tästä mieleen joku Jussi Vatasen sketsihahmo.17-vuotiaana on neito kauneimmillaan villeimmillään. Liftireissulla. "Ei toi mun pullo oo."


18-20-vuotiaana:

Taidekuvia opistoajoiltaSormi nenässä ja nenä kainalossa


Kapakissa... mikä selittääkin luontevuuden
Sitten vielä jotain ihan muuta. 29-vuotiaana kaljuna Cannesissa esikoisen kanssa.
Siis molemmat. Kaljuja.

***

Nuotio. Kummallisesta häpeästä toivuttuani päätin, etten poltakaan noita roviolla nuotiolla. Mutta katsotaan miten niiden teini-aikojen kuvien käy jahka löytyvät...

12 kommenttia:

 1. Kiitos! Nauroin erityisen lämpimästi tuolle sketsihahmokommentillesi! :D

  Ihanaa kun laitoit näytille moisen kuvakavalkadin.
  Itse voisin saada samanmoisen kollaasin (kauhugallerian) itsestäni aikaiseksi ja erityisesti voisi korostaa eri aikojen rillimuotia. Brrrhhhh... ehkä en halua järkyttää lukijoitani moisella. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä haluan EHDOTTOMASTI nähdä sen kavalkadin! Ei saa näyttää lapselle tikkaria ja sitten pistää selän taakse.

   Poista
 2. Olenkohan mää tulossa senioriksi, koska on muuttunut ihanaksi kurkistella muiden vanhoihin kuviin :) Ennen valokuva-albumien kaivaminen sukulaisvierailuilla on irrottanut raskaat huokaisut :D Mahtavia kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Iiks! Rillikuva sai aikaan hysteerisen hihityksen, samoilla linjoilla täälläkin silloin joskus... ;-D Mutta aivan mainiota katsella näitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nauratti muakin ihan kauheasti. Luulen, että Jussi Vatanen on jotain salaista kautta sukua mulle.

   Poista
 4. Kiitos, tämähän päivä lähti miellyttävästi käyntiin, oikein silmä lepäsi ja kiitos nykytekniikan ja zoomauksen, pääsin tähtäilemään noita ruskeita silmiä lähemmin. <3
  Ainoa mistä saat huutia on se että kuvat loppuivat kesken! Lisää kuvia toivoo hän, tämä maailma on niin kylmä ja julma paikka että sitä mielellään katselee jotain kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Silmät on periytyneet pojillekin ;-)

   Kaivelen kyllä niitä teiniaikojen kuvia, mutta en lupaa, että ne olisivat nautittavaa katsottavaa.

   Poista
 5. Hei ihania oman aikansa ilmiöitä! Lisää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaivelepa säkin!

   Ja joo, jos löydän ne teinikuvat lupaan julkaista nekin. Mut on nykyään vaikea saada häpeämään yhtään mitään ;-)

   Poista
 6. Joissain kohdin on hyvä, että kehitystä tapahtuu. Tosin luulen ja ehkä vähän pelkäänkin, että kun kolmenkymmenen vuoden päästä katselee nyt otettuja kuvia, niin ovat aivan yhtä naurettavia kehyksineen ja tukkatyyleineen. Tai no, onhan se kasari nyt in, joten ei haittaa, että Neon päätä koristaa poltettu permis. Kouluttajat varmaan ovat ajatelleet, että kasari takaisin vaikka kampaaja kerrallaan. :D

  Tykkään ihan eri paljon tosta taidekuvasta.
  Eikä se pullo tietenkään ole sun. Ei meistä olis kukaan sellaista edes epäillyt, saati edes huomannut ellet olisi itse maininnut. Mäkin tilaan lisää, joten pitäiskö sen majan kohta jo löytyä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei koskaan teininä tai nuorena (öh, siis olenhan mä nuori edelleen, mutta nuorempana) ollut permanenttia, mutta just eilen kävin taas laittamassa, joten Bääää! Niin, kehitystä kai tämäkin?!?

   Mulla rupeaa noita "taidekuvia" katsellessa paitsi maistumaan kaamea vahva viini Ruska suussa, myös soimaan päässä "On siis kevät, kuljen Hakaniemen rantaa.." koska tuo karjalanpiirakanpopsimiskuva on siellä otettu. Oi nuoruus!

   Maja olis kyllä syytä löytyä, koska ainoa kohta missä voisin edes kuvitella ajattelevani kuopuksen isää kaipaavani on ulkovarastossa käydessäni. Jotenkin se oli paljon siistimpi silloin kun minä en ollut siitä vastuussa. Joten kuvat antavat odottaa itseään, mutta ehkä jonain päivänä teinimarjaanakin paljastuu...

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana