Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Negatiivista ajattelua

Löysin tämän haasteen Saint Peppone -blogista, mutta alun alkaen kaiken negatiivisen alku ja juuri on Polga, Malmin Polgara, joka alati jaksaa ilahduttaa minua bloginsa nimellä Tunnustan elähtäneeni. Vaikka tuo ilahduttaminen ei kyllä sovi teemaan nyt lainkaan. Eikä negatiivisuus minulle, mutta ainahan sitä voi koittaa jos vanha koiras oppisi uusia temppuja. Ei kun naaras. Siis asiaan:

1. Milloin lapsena muistat pettyneesi ensimmäisen kerran ja mihin.

Minä olin joka sunnuntai pettynyt, kun kaikki - ihan kaikki - kaikkosivat ulkoleikeistä sisälle katsomaan Pieni talo Preerialla -sarjaa. Olin sitä mieltä, että moinen on ajanhukkaa. Ylenmääräisestä television katselusta olen edelleenkin samaa mieltä kuin kymmenen vuotiaana.

2. Mikä oli inhokkiruokasi tuolloin?

Tilliliha. Läskisoosi. Grillikyljet. Oikeastaan kaikki lihapitoinen. Totesin pienenä, että en syö tuota jos siinä on "läskiä tai liukasta". Ja kasvissyöjähän minusta sitten tulikin.

3. Entäpä inhokkiruokasi nyt?

Kyllä se on joku epäonnistunut eines. En ole enää vuosiin niitä syönyt, mutta muistaakseni kasvislasagne oli ihan hirveää. Ja kasviskiusaus. Yök.

4.-5. Mikä sinusta piti tulla isona?

Juuri se mikä olenkin.

Minä en kyllä ansaitse tätä, mutta komeilkoon täällä kuitenkin!


6. Milloin viimeksi olit ilkeä ja kenelle?

Varmaan kuopuksen isälle. Hän ansaitsi sen ;-)

7. Milloin käytit viimeksi hyväksi jotain toista ihmistä ja miten?

En harrasta sitä. Ehkä nuorempana tarjoilutin aika hanakasti miehillä juomani. Ihan tieten tahtoen. Enkä antanut vastineeksi vastinetta.

8. Oletko kieltäytynyt tekemästä jotain vaikka toisaalta mieli tekisi?

Olen koittanut opetella laittamaan rajoja työmaalla, siis suhteessa pomooni. Joskus tekisi mieli joustaa vain siksi, että joku homma kävisi minulta paljon näppärämmin.

9. Ankea päivä, mitä teet?

Nostan pyrstön pystyyn ja koitan ajatella positiivisesti. Tiedän, olen varmaan ihan hirveän ärsyttävä ihminen!

10. Onko mielestäsi syytä negailla asioita, ja jos, millaisia?

Jos joku on kohdellut minua epäoikeudenmukaisesti saatan puuskuttaa sitä yhdelle jos toisellekin ystävälleni lukuisten kirosanojen siivittämänä. Sillä tavoin saan se ulos itsestäni.


***


Lennosta. Näihin vastasin ihan lennosta. Ja tämänkin bongasin: ei ihme, jos mieli on maassa, kun talvi on ollut pimein ja pilvisin 50 vuoteen. Siis pimein ja pilvisin koko elinaikanani. Aurinkoa tänne ja heti!!!

8 kommenttia:

 1. Törmäsin tähän jo Pepponella ja Polgalla ja nyt kyllä laitan tämän lapulle ylös, ettei vaan pääse unohtumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappaa nappaa, en tiedä ketään muuta itseni lisäksi, joka rakastaisi haasteita yhtä paljon kuin sinä ;-D

   Poista
 2. Taas. Tämä alkaa jo saada eeppiset mittasuhteet ja vaati ehkäpä laajamittaisen äänestyksen tekemistä. Miksi kaikki naiset vihaavat tillilihaa? Onko siinä joku naaras-juttu mitä me miehet emme ymmärrä vai mitä helvettiä? Ihan totta. lähes jokainen Polgan listan tehnyt on nimennyt inhokkiruuakseen juuri tillilihan. Omituista. Tosin te naiset olettekin vähän eri planeetalta joten se voi olla myös joku ilmasto sidonnainen asia.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se johtuu, Peppone, juuri siitä, että tillilihaa ei kasva Venuksessa. Marsissa taas sillä on oikein ihanteelliset kasvuolosuhteet.

   Poista
  2. Hyvä on. Tarkoitat siis että Marsissa missä me miehet (ilmeisesti?) asumme, kasvaa kaikki paha vai olemmeko verrattavissa johonkin maassa kasvatettavaan? ;D

   No mitäs sitten Venuksessa kasvaa, olisi ihan mukava tietää..?

   Poista
  3. Tuota... hieno teoria, piti oikein miettiä tuota.

   Mutta se ei kyllä rehellisti puhuen käynyt mulla mielessäkään, joten tuo oli sinun omaa tulkintaasi. Koitin olla vitsikäs, ja koitan taas: Venuksessa kasvaa varmaan sitten se rehevä puutarha jota Kanerva pyysi hoitamaan ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana