Sivut

torstai 17. tammikuuta 2013

Valmista tuli

Nollavaimo halusi kuulla vastauksia muutamiin kysymyksiin. Ok, tosi mielellänihän minä näihin vastailen. 

1. Mistä haaveilet tällä hetkellä?


Haaveilen ennen kaikkea omasta kodista ja väljemmästä elämästä. Siis taloudellisesti. Eilisen katastrofipostauksen jälkeen voin sanoa haaveilevani terveydestäkin, ja siitä, että pystyisin tekemään työtäni eläkeikään saakka.

2. Millainen oli vuosi 2012?


Vuosi 2012 oli mielenkiintoinen. Se oli ensimmäinen vuosi eron jälkeen ja täytyy oikein ihmetellä miten nopeasti asiat loksahtelivat kohdilleen ja saimme uuden elämän alkuun ja mallilleen. Tuntuu, kuten nykyään usein, että aika kului todella nopeasti. Vuosi 2012 oli myös ensimmäinen blogivuoteni. Mahtava kokemus! Innolla odotan mitä tämä vuosi tuo tullessaan, joka saralla. 

3. Oletko aamu- vai iltaihminen?


Olen periaatteessa iltaihminen, mutta olosuhteiden pakosta menen varhain nukkumaan ja herään varhain. Parhaimmillani kuitenkin olen illalla. 


4. Minne haluaisit matkustaa nyt?

Olen varannut meille Kreetan matkan kesäkuun alkuun. Lähdemme sinne neljästään, me poikien kanssa ja ystäväni, joka viimeksikin oli seuranani samaisessa paikassa. Olen menettänyt sydämeni Kreikalle ja haluaisin matkustaa sinne nyt, silloin, milloin vaan. Eri saarille, mantereelle, minne vain. Voisin elää kreikkalaisella salaatilla, tsatsikilla ja paistetuilla juustoilla. Kuola valuu nytkin suupielistä. Niin, ja tietysti viinillä.

5. Minkä asian tekisit toisin menneisyydessäsi jos voisit?


Jotenkin haluan ajatella, että kaikki se, mitä olen tehnyt ja kokenut, on muokannut minut juuri tällaiseksi kun nyt olen. Ja olen oikeasti tyytyväinen itseeni ja elämääni. Jos jotain pitäisi sanoa, olkoon se yksi kaukainen parisuhde, jossa koitin parantaa alkoholistia. Huonostihan siinä kävi, sain jopa kerran maistaa avokämmentä. Meni todella todella kauan, ennen kun luotin taas miehiin.

6. Lempiruoka ja kuka sen valmistaa?


Oih, se on kyllä omatekemä kylmäsavulohipasta. Ja taas valuu kuola...

7. Miten haluaisit viettää eläkepäivät?


Terveenä tietysti ja onnellisena, jonkun huomaavaisen papparaisen kainalossa. Minusta olisi ihana asua jossain lämpimässä talvet ja tulla kesäksi Suomeen mökille. Mutta jotenkin luulen, että ulkomailla asuminen ei kuitenkaan ole minua varten. 

8. Elämäsi eläin?


Se on kyllä kissa, ehdottomasti. Ja jos kissoista pitää nimetä, niin Eppu. Minulla oli Jaska ja Eppu-nimiset kissat. Jaskalla oli koiran luonne, mutta Eppu oli oikein todella persoonallinen ja itsepäinen kissa-kissa. Ottaisin heti taas kissan jos voisin.

9. Sielunmaisemasi?


Minun sielumaisemani on keskellä kesäistä suomalaista mäntymetsää. Mielellään vielä jollain korkealla kumpareella niin, että järvi siintää alhaalla. 

10. Tärkein esine kotonasi?


Sänky tai läppäri. En oikein osaa päättää. 

11. Syötkö elääksesi vai elätkö syödäksesi?


Kaiken tuon ylläolevan kuolaamisen päätteksi pitäisi ehdottomasti vastata toisin, mutta totuus on, että syön elääkseni. Mutta nautin kyllä syömisestä niin paljon, että voisin myös elää syödäkseni. Ehkä sitten eläkkeellä? 


***


Valmis. Valmista tuli!

10 kommenttia:

 1. Sulla on hieno sielunmaisema sillä et haaveile mahdottomuuksista vaan elämästä itsessään. Mielestäni se osoittaa sun olevan tasapainoinen ihminen joka on sinut myös ympäröivän maailman kanssa, asia joka ei muuten toteudu ihan jokaisen kohdalla.
  Sen taas tiedän varmuudella että sulla on suuri sydän ja varsin vallaton mieli! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana analyysi - ja osuit kyllä oikeaan.

   Periytyyköhän se vallaton mieli? Odotas, kun pääset huomenna kuulemaan miten vallaton mieli on kuopuksella ;-)

   Poista
 2. hieno kun saa tutustua sun luonteeseen ja meiltymyksiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat sanat, kävin taas kurkkimassa sinun kirjoituksiasi!

   Poista
 3. Musta on metkaa, että suurimman osan näihin kysymyksiin vastanneista elämän eläin on kissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, se on susta varmasti mieluista ;-) Mutta oikeesti se johtuu siitä, että kissat nyt vaan on niin viehättäviä, luonteikkaita ja kuninkaallisia eläimiä.

   P.S. Jaska ja Eppu oli mustia!

   Poista
  2. Siis miten joku muu eläin voisi ikinä viedä kissan paikkaa? Ei niin millään. No ehkä delfiini voisi, mutta niitä näkee niin harvoin missään, että ei heti tule mieleen se kysyttäessä.

   Tähän samaan lisään vielä, että uskon, että se alkoholistikin oli oikeasti tarpeen, jotta sinusta tuli sinä. Se, johon olet tyytyväinen. :)

   Poista
  3. Minä usko samoin. Yritin "pelastaa isääni" siinä suhteessa. Nykyään en yritä pelastaa yhtään ketään enkä mitään - opin siis jotain ;-)

   Kissan lisäksi murmeli ja laiskiainen ovat aika korkealla minun listallani, mutta niitäkin näkee melko harvoin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana