Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Aurinko armas

En meinannut millään malttaa odottaa tänne asti ennen kun pääsin esittelemään teille jo aiemmin mainitsemani korun. Ihanan aurinkoisen koruni. Mutta oli pakko, koska sen tekijä Magskin otti korun yhteydessä puheeksi auringon. Niinpä tuo on nyt virallinen aurinkokoruni. Ja tuli kyllä niin pahaan paikkaan ja tarpeeseen tuomaan voimia ja aurinkoa elämääni. Työnimeltään tämä oli Queen, mutta matkan se muuttui tällaiseksi: 'stick around...you're yet to have your finest hour'  Ja laulussahan lauletaan, että your finest hour...is yet to come. Voi kuulkaa, näin saisi kyllä olla. Ja minä niin rakastan tuota näyttävää ja kaunista koruani. Katsokaa nyt!


Kuva Magsin 


Ja tästä se kaikki lähti, simpukasta. Ja rutiilikvartseista, jotka ovat horoskooppikiviäni ja joita olen metsästänyt erosta saakka. Nyt näin ne Magsin sivuilla ja asiat loksahtelivat kohdalleen. Prosessi oli mainio, Mags rupesi heti simpukan nähtyään ideoimaan pitkähköä, boheemia, rantahenkistä korua, johon tulisi myös merisiilin piikkejä - sävy sävyyn tuon simpukan kanssa. Matkan varrella Mags tarkisti minulta haluamani värimaailman ja muutoin tuo tuli minulle täysin yllärinä. Ainoa toive oli, että rutiilikvartsia olisi sydämen kohdalla. Minun on niin helppoa antaa Magsille vapaat kädet, koska luotan hänen makuunsa ja näkemykseensä täysin. Lisää korusta tekijän kirjoittamana täältä.
Sitten hörhöosuus: Korussa on merisiilin piikkien ja simpukan lisäksi korallia, jaspista, sitriiniä ja sitä toivomaani rutiilikvartsia.

Rutiilikvartsissa kiteytyy sanonta "paistaa se päivä vielä risukasaankin". Kirkas ja kuulas kvartsi on saanut ystäväkseen kullankeltaisia tai punertavia rutiilipuikkoja eli venuksen hiuksia. Rutiilikvartsi suodattaa kielteistä energiaa ja tukee omaa energiakenttää. Sitä tulee kantaa kaulakoruna sydämen päällä, näin se on suorassa yhteydessä sydämeen.

Sitriini: Kirkastaa ajatuksenjuoksua ja korostaa neutraalia asennoitumista erilaisissa tilanteissa. Sitriinin keltainen värähtely vahvistaa itsetuntoa ja kohottaa "asioiden yläpuolelle". Sitriini saattaa toimia myös toiveiden täyttäjänä silloin kun toivoja osaa pukea toivomuksensa oikeiksi sanoiksi ja tietää mitä todella tahtoo. Poistaa myrkkyjä kehosta.

Koralli: suojaa vaaroilta ja puolustaa heikompia. Koralli on kuin kilpi vihaa ja pahuutta vastaan.

Jaspis: Jaspis on todellinen tässä ja nyt -kivi. Jaspikset tuovat turvaa ja suojelevat taika- ja muilta tempuilta. Ruskea jaspis liitetään immuunijärjestelmään, niiden sanotaan auttavan myrkkyjen ja saasteiden poistamisessa kehosta. 

(Ylläolevat lainaukset Hietanen: Valonvoimaa. Kivi- ja väriterapiaopas. Ja Energiakeskuksen nettisivut.)


Taidanpa mennä silittämään keltaista hametta, että saan tuon taas ensi viikolla kaulaani! Luulen tarvitsevani sitä...***

Aurinko. Paistakoon se meille kaikille vähän lämpimämmin! Ainakin se pysyy päivä päivältä pidemmän ajan horisontin yläpuolella. Kyllä se taas tästä!

8 kommenttia:

 1. Kiitos kehuista ;-D
  Venuksen hiusten ohella niitä rutiileja kutsutaan toisinaan Amorin nuoliksi ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja toivottelen aurinkoa taivaalle ja sydämeen <3 Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
  2. wau, tuota amorinnuoli-versiota en ole kuullutkaan. Jännittävää ;-)

   Mulla on perjantaina se pelottava työterveyspalaveri, jossa taatusti tarvitsen kaikki mahdolliset voimat ja värähtelyt. Vaikka inhoan silittämistä, aion ryhtyä rautaan tässä viikolla. Muutenkin on aina vaativa viikko tulossa.

   Poista
  3. Aurinkoa toivotaan sinne ja tänne, vaikka Foreca sitä ei ihan heti lupaakaan! Sydämeen ainakin.

   Ja kehuista: tiedät, että olet jokaisen ansainnut. Sulla on niin upea näkemys ja taitavat kädet.

   Poista
 2. Hattua tässä täytyy Mags:ille nostaa sillä tuo koru on hieno. Meikä joka on pääsääntöisesti (koska ne ovat helppoja valintoja, joskin kalliita) kulta-ja hopeaihminen, harvoin antaa arvoa tuollaisille koska useimmat niistä ovat melkoisia virityksiä. Vähän siihen tapaan kuin joku olisi kerännyt roskat pois pihasta ja liimannut ne sitten yhteen. Tuo koru tekee poikkeuksen ja mielenkiintoni heräsi noihin kiviin, pari tuollaista ihan karusti nahkahihnassa roikkumassa kaullallani olisi ihan jees, voisin siis kuvitella pitäväni niitä.

  Aurinkoista sunnuntaita sinullekin, nautihan tästä päivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow, susta löytyy aina uusia puolia: koruasiantuntijakin ;-) Toi sun analyysi epäonnistuneesta virityksestä on aika osuva, mutta Mags on kyllä tässä ihan omaa luokkaansa!

   Mulla on tiikerinsilmä ihan perinteisessä mustassa nyörissä (joka vois olla nahkanauhakin) kaulalla toisinaan.

   Nautitaan lepopäivästä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikä vaan olekin!

   Lisää ihanuuksia osoitteessa http://magskoru.com/ ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana