Sivut


lauantai 29. syyskuuta 2012

Koruoksa

Olen esitellyt teille korunaulakkoni, mutta en ole koskaan tainnut näyttää, miten säilytän korvikseni? Olen sumeilematta varastanut tämän idean jostain. En tietenkään kuolemaksenikaan enää muista mistä, mutta omani se ei ole. Ja minusta se on nerokas, saa vapaasti kopioida. Aika monta paria mahtuu yhteen raastinrautaan, kun käyttää molempia puolia hyväkseen. Ja jos tykkää enemmän ajan patinomasta, kirpparilta löytyy varmasti kohtuuhintaan oiva koruteline.



Tämä tuli mieleeni siitä, että ystävä toi minulle kaupunkikäynniltään koruoksan. Sormuksilleni. Nyt kaikki koruni ovat mukavasti esillä ja käsillä eikä tarvitse etsiskellä tai ihmetellä, missä mikäkin killutin on.



Sitten jotain aivan muuta. Puutarha näyttää kamalalta, mutta en oikein jaksa tehdä sille mitään. Syyskukat ovat ostamatta ja taitavat jäädäkin. Parit kesäkurpitsat sieltä vielä löysin. Luulen, että piilotan ne pihveiksi fetan ja porkkanan ja sipulikeittoaineksen kanssa. Edelliset päätyivät porkkanan kaverina hilloksi, ja jos aiempi versio oli hyvää aprikoosin kera, niin täytyy sanoa, että maistuu tämäkin. Maustamattoman luomujogurtin kanssa. Nam.

Tekisi kyllä mieli istuttaa parit kukkasipulit, mutta kas - dilemma! Istutanko tänne vanhaan ja ilahdutan niillä uusia asukkaita, jos pääsemme muuttamaan? Vai käynkö illan pimeydessä salaistuttamassa uuden asunnon edustalle parit odottamaan josko niitä ihailisimme ensi keväänä? Teenkö molemmat vai jätänkö kokonaan senkin tältä syksyltä? Hmmm. En osaa päättää! Ehkä viikonvaihteeksi luvattu sateinen sää tekee päätöksen puolestani.

Tai sitten odotan ainakin ensi viikonloppuun. Taidan nimittäin päästä ensi viikolla katsastamaan himoitsemaani asuntoa. Pitäkää peukkuja oikein todella. (Jännittää!)

10 kommenttia:

  1. Peukkuja ja varpaita pystyssä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kiva, torstaina iltavuoron jälkeen pitäisi päästä!

      Poista
  2. OI oi, onnea asunnon kanssa!! Jännää!!
    Ja tuo raastinrauta on ihan mahtava ja kaikki nuo sinun korusi iiiiiiihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä en tiedä miten maltan odottaa torstaihin. Lisäksi tässä heitettiin ilmoille yksi toinenkin asuntoviritelmä, joten hötkynä en meinaa pysyä housuissani, kun jo suunnittelen yhtä sun toista.

      Eikö oo harmi, kun ihmisellä on vaan kaksi korvaa?!

      Poista
  3. Ihana idea tuo raastinrauta. Mulla raastinraudat ovat parvekkeella kynttilöiden suojana, kynttilälyhtyinä. Mutta oliaps tuokin hyvä idea. Nauroin sun Rva Beanillesi...oli niin niin tuttua olotilaa, ettei paremmasta väliä. Meitä kuule tarvitaan, meitä, joilla ei ole joka karva ojennuksessa ja voisimme joskus jopa sanoa, etähomssujakin. Nyt teet sipuleiden kanssa niin, että menet sitten, kun asuntopäätös selvenee, sinne uuteen paikkaa. Ja kertakaikkiaan vaan työnnät sipulin jonnekin. Jos joku ihmettelee, niin sano merkkaavasi tulevaa reviiriäsi...Onnea, oikein paljon onnea toivottelen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reviirin merkkausta kukkasipuleilla? Kuulostaa ihan mun jutultani, kiitos vilukissi, loistoidea!

      Mä välillä mietin, että mihin meitä homssuja tarvitaan, mutta ehkä ne tip-top-tyypit ei näyttäisi niin hyvältä, jollei olisi jotain, mitä vasten peilata. Multa kerran kysyi valokuvaaja vaivaantuneena ennen passikuvan ottamista, että haluaisiko rouva kammata ennen kuvaa. Mä kurkkasin peiliin ja ihmettelin: "ainahan mä näytän tältä".

      Poista
  4. Ah, mikä värimaailma koruissa! Raastinrauta on kyllä oiva keksintö :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks vaan olekin! (Mutta en edelleenkään ota kunniaa itselleni.) Toisella puolella raastinta onkin sitten vähän sekalaisempi ja kylmempi värimaailma. Sitä en kuvannut ;-)

      Poista
  5. Homssuja on suvussa, mut pärjätään silti. Pyykkiä tosin tulee.
    Mitä ihmettä teen nappanahkaiselle juhlavaatteelleni, johon putosi lörppähuuliltani öljyistä salaattia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, mikähän se öljyn nappaisi itseensä kiinni? Tää on ikävä sukuvika!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana