Sivut

perjantai 17. elokuuta 2012

Palasina

Esikoinen on ollut urheasti tämän viikon ilman tietokonetta, koska jouduimme lähettämään hänen läppärinsä huoltoon. Arvio korjauksen kestosta oli 5-10 arkipäivää, saa nähdä miten pitää kutinsa. Minä olen salaa tyytyväinen, nuoret (ja vähän vanhemmatkin, ei sen puoleen ;-) ovat luvattoman paljon koneella nykyisin. Kesäloma meni meillä ainakin ihan säännöistä joustaessa, ja niin saa ollakin. Nettipaaston jälkeen on kuitenkin hyvä palata päiväjärjestykseen.

Pari kertaa koitti esikoinen minun Minilläni Facebookia sun muita seurata mutta menee kuulemma hermo hitauteen. Eheytti sitten ja teki ties mitä temppuja ja nyt on minunkin yhteyteni joutuisampi. Kiva. Tästä koneettomuudesta on paljon iloa: olemme pelanneet koko perhe lautapelejä ja esikoisen kanssa kahdestaan kuopuksen nukkumaanmenon jälkeen kokoamme jo toista tuhannen palan palapeliä. Aika kivaa yhdessä puuhailua. Apeuskin tuntuu hellittävän, on meillä hyvä suhde, on on.

Tässä valmis palapeli

Tänään menemme pitkästä aikaa yhteisen viikonlopun kunniaksi ulos syömään. Myös sen, että vasta oli tilipäivä. Minulle kävi ensimmäistä kertaa ikinä sillä lailla, että kun menin tilipäivän aamuna automaatille, en saanutkaan rahaa. Joku atk-ongelma viivästytti palkanmaksua ja itkuhan siinä meinasi päästä. Mietin, josko lopettaisin työnteon siiheksi kun rahat tilillä näkyvät, mutta en ilennyt. Saan kuitenkin puolessa kuussa palkan loppukuunkin tekemättömistä töistä. Ja päivän aikana toki asia oli korjaantunut. Onneksi.


...ja yksityiskohta siitä.

***

Vielä viimeiset naurut olympialaisista - oli niistä kyllä paljon hupia. Katsokaa vaikka itse:
Nolo tilanne palkintopallilla. Klik.

Ja parasta tässä on - taas kerran - selitys: "En ymmärrä, miten se päätyi tuollaiseen asentoon, mutta olkaa hyvät, siinä se nyt on", Rummel toteaa keskustelufoorumilla. (Lainaus täältä.)

***

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin: rattoisaa viikonloppua ihan jokaiselle!

2 kommenttia:

  1. Voi hyvänen aika, en nyt yhtäkkiä tuon palkintopallikuvan katsomisen jälkeen osaakaan kommentoida mitään muuta kuin että onpas kertakaikkisen mahtavan komea ja suuri... palapeli sinulla!

    VastaaPoista
  2. Sanopa muuta: palkintoPallikuva on aikas mahtava. Ja palapeli kans, siis, tottakai!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana