Sivut

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Arki, ihana arki

Taas kerran totean, että minä saan ihan parhaat kiksit tavallisesta, kiireettömästä arjesta. Pari päivää olemme vaan olleet, nauttineet leppoisasta oleilusta, valvoneet pidempään ja nukkuneet samaten. Keli on edelleen ollut sen verran epävakainen, että olemme keskittyneet lähinnä sisähommiin. Mutta olen päättänyt, että se ei haittaan, loma on loma, joka tapauksessa!

Kuva täältä

Uusin villityksemme on "kanahyökkäys"-peli - kyllä, minäkin intoudun tappamaan kanoja, kun tarpeeksi yllytetään. Koukutuimme joskus vuosia sitten esikoisen kanssa yksinkertaiseen ja nerokkaaseen Chicken Invaders -peliin, jossa ammutaan kanoja ja väistellään niiden munia. Esittelimme sitä kuopukselle loman kunniaksi ja saimme oivan ajanvietteen koko perheelle. Esikoisen kanssa paukutimme kaksinpelinä vielä illalla, kun kuopus oli jo nukahtanut. Sama se mitä yhdessä tekee, kunhan tekee, ja kunhan nautitaan!

Lisäksi ollemme rakennelleet Legoilla (omituisten otusten kerhoa) liimailleet tarroja, katsoneet koko perheen leffaa (Wall-e) kainalokkain, tehneet pizzaa ja lueskelleet. Nyt minä vuorostani aloitin Nälkäpeliä ja taidan yleissivistyksen vuoksi lukaista ainakin ykkösosan. Ihan oivalta se vaikuttaa, joten ei tämä nuorisokulttuuriin sukeltaminen mitään pakkopullaa ole.

Dinosaurukset on kova juttu kuopukselle

Illalla vielä kävin katsomassa yhtä asuntoa, vaikka jo rakennusvuoden puolesta tiesin reissun toivottomaksi. Huokaus, minä taidan ihan oikeasti olla sullomassa meitä 60-70 m2:n kaksioon. Tämänkin asunnon olin jo etukäteen pelkkien välittäjän kuvien perusteella sisustanut ja jakanut sermillä sopivaksi. Kuinka pöhkö voi ihminen olla?!?

Tänään esikoinen lähtee pitkästä aikaa kuopuksen isälle yöksi ja me kuopuksen kanssa keksimme jotain spesiaalihauskaa kahdestaan. On jo suunnitelmiakin... Ja postia odottelen malttamattomana. Kuulette siitäkin!

***

P.S. Enää alle kymmenen voitelukertaa!

2 kommenttia:

  1. Minäkin asun tällä hetkellä 'väliaikaisesti'. Asunto on aivan uusi, valoisa, metsän laidassa. Enimmän ajan tykkään paljon! Mutta, pari aivan käytännön seikkaa on pyllyllään ja se on alkanut hiertää. Aktiivista uuden kodin tiirailua siis täälläkin :-D

    j.k.posti lähti eilen, mutta työmeilisi laittoikin lomaterveisii...

    VastaaPoista
  2. Lukaisinkin s-postit (vain ne, jotka eivät koskeneet työasioita) joten tiedän odotella postilaatikolla...

    Toivottelen sulle hyvää onnea asunnonvaihtoon - se on aikas iso ja pelottava juttu aina. Varsinkin näinä aikoina, kun uutisia "homekämpistä" tulee joka tuutista. Vaikka tämä tauti on ankea, enpähän ainakaan päädy sisäilmaltaan huonoon kämppään! (Aina on asioilla ne kaksi puolta.)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana