Sivut

lauantai 26. toukokuuta 2012

Rentoa ja rauhallista!

Aivan parhaita nämä aamut, kun tarvitsee huolehtia vain itsestään. Esikoinen nukkuu teinien tapaan niin kauan kun annan sen nukkua, joten aamupalapöydässä olemme vain minä ja läppärini Mini. Tällaisina aamuina ehdin surauttaa itselleni smoothien banaanista, ananaksesta, maustamattomasta jogurtista ja leseistä. Olen yllätyksekseni huomannut, että pärjään sillä ja kahvilla todella pitkälle - oikein hyvin lounaalle asti.

Eilinen ilta oli myös varsin rento. Lueskelin terassilla, lämmintä oli reilusti päälle 20 astetta. Ah. Kirja oli Annamari Marttisen Ero, ja luulen, että siitä ja sen herättämistä ajatuksista täytyy rustata ihan oma postauksensa, jahka saan sen loppuun.


Nämä odottavat terassillepääsyä

Päivä jatkuu myös leppoisissa merkeissä, kun starttaamme ensin lähikaupunkiin etsimään esikoiselle kevätjuhlavaatteita ja sitten viemme hänet mummille. Autokin pitäisi sillä reissulla katsastaa uudelleen (huokaus), mutta sitten suuntaamme ystäväni ihanalle mökille, jossa minulla on aina niin hyvä ja rauhallinen olla. Täytyy muistaa ottaa kamera mukaan.

Huomenna palaan - epäilemättä virkistyneenä - odottelemaan poikia kotiin ja nauttimaan ulkoilmaelämästä kotipihalla. Terassin käsittely vaan siirtyy ja siirtyy - viime yöksi luvattiin sadetta, joten vaikka jo sain ostettua puuöljyn, jäi se vieläkin laittamatta. Ehkä huomenna?

Vermeet on kyllä jo odottamassa!


Toivottavasti teilläkin on kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana