Sivut

tiistai 3. huhtikuuta 2012

Keltainen lehdistö?

Huomasin, että olen käynyt läpi oikeastaan kaikki värikirjani värit vaaleanpunaista lukuunottamatta. Beige ei ole minulle väri lainkaan ja vaaleanpunainen - no, ei vaan ole minun juttuni. Mutta yksi oikea väri vielä puuttuu -  keltainen. Minulla on yksi ihana keltainen koru, Bola, jota en juurikaan ole käyttänyt. Nyt lainasin kevään kunniaksi ystävältä seuraksi  hameen ja sain sen tänään kaulaan kilisemään.

Kuva ja alla olevat tiedot täältä
"Bola-koru helähtää kauniisti kun sitä liikuttaa. Ääni muistuttaa tuulen kuiskausta, sen kuulee, mutta sitä ei kuitenkaan kuule. Ääni on juuri niin voimakas, että se kuuluu korun kantajalle, mutta ei  kaikille ohikulkijoille."  Näitä käyttävät odottavat äidit paljon, koska äänen sanotaan rauhoittavan lasta. Mutta käytetään näitä meditoinnin ja Feng Shui -seremonioidenkin apuna.

Hietanen kertoo keltaisesta: "Keltainen on kuin aurinko, jonka säteet laajenevat ja antavat tilaa uusille asioille ja ymmärtämykselle. Kun ei jaksa ajatella ja kaikki tuntuu kaatuvan päälle, keltaisesta löydämme järjestyksen asioille ja vahvuuden itsetunnolle. Keltainen vahvistaa hermojärjestelmää ja lisää stressinsietokykyä sekä itseluottamusta."

Eilinen sisäilmapalaveri vei kyllä mehut ja voimat, joten kaikki mahdollinen taustatuki on tarpeen. Myös värien. Mutta nyt on tehty mitä on voitu ja katsotaan mitä jatkossa tapahtuu - vai tapahtuuko yhtään mitään. Tästä saisi keltainen lehdistö mojovan jutun, mutta antaapa olla.
Lopuksi vielä pirteän keltainen kuopuksen pipo, jonka ihana taitava kummitäti Amaria meille surautti.

Ja kuopuksen väläytys: Galaxissa pyydettiin lähettämään luovia vinkkejä, miten eksoottisia hedelmiä voi käyttää. "Mä tiedän! Omenaa voi käyttää jalkapallona."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana