Sivut

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kohtalokas samba


Esikoinen voitti kerran yhden "runokilpailun" pari-kolme vuotiaana loistokkaalla rytmikkäällä hokemalla "Nalle Nappinen, näyt-täy-dy". Poika on selvästi perinyt kirjalliset lahjansa minulta! Tämän jälkeen lähes kaikki perheemme nallet ovat olleet Nalle Nappisia. Niin kuopuksellakin, mutta kun nalleja on kaksi, toinen on Nalle Tappinen. Ja nyt vuorostaan Kalle Tappinen soi minulla päässä aamusta iltaan.
Kiitos vaan.

Nalle Nappinen ja Nalle Tappinen


Sain tässä vähän aikaa sitten ystävältä "halauksen". Nyt tulevat tarpeeseen sekä pienet söpöt nallet että vähän kovemmat halauksetkin.

Tämä sisäilmahässäkkä nostaa kunnassamme suuria tunteita, ja miksi ei nostaisi: isosta, kalliista ja vakavasta asiastahan on kyse. Ja nimen omaan katsantokannasta riippuu, minkä adjektiivin kukakin valitsee. Minä valitsin vakavan, tekninen toimi kalliin ja koulupuoli vissiin ison. Tulipa totisesti sohaistua muurahaispesää ja aika "kohtalokas samba" tästäkin näyttää kehkeytyvän. Pieni ihminen ihan meinaa ahdistua eikä vähiten siksi, että itse olen paitsi lasteni äiti (ihan totta?) myös kunnan viranhaltija...Mutta tuulta päin ja katsotaan mitä sisäilmamittausten tuloksista paljastuu vai paljastuuko mitään.
Huokaus! Ei kun halaus.
Ja hyvää viikonloppua - tulee kyllä tarpeeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana