Sivut

torstai 23. helmikuuta 2012

Viikko vierähti

Melkein. Maanantaina Marjaanan majassa vietettiin hiljaiseloa. Saunaa ja sen sellaista.

Tiistaina tein ihan järkyttävän hyvää luomupapumuhennosta. Ruokarepertuaarini on kaventunut eron myötä - yksinään ei vaan tule tehtyä gourmet-aterioita. Poikain kanssa popsitaan mitä popsitaan, lähinnä perusmurkinaa. Ja minä olen koittanut myös pitää jommankumman aterian ihan salaattiateriana, että pysyisivät vaivalla eron aikana karisseet kilot poissa. Nyt niitä on lähtenyt jo melkein kahdeksan. Kun, toivottavasti pian, pääsen uudelle alemmalle kymmenluvulle aion korkata kuoharin!


Kuva samasta paikasta kun ohje

Mutta se papupata... Oli pakko kokeilla pitkästä aikaa jotain ihan uutta ja kyllä kannatti. Aivan täydellistä talviruokaa luomuriisin kanssa. Kun vielä oppisin tekemään jotain muuta kun suurperheannoskokoja. No, pistän pakkaseen ja nappaan sieltä sitten töihin evääksi.

Keskiviikkona kävin kokouksessa lähikaupungissa ja samalla hoitamassa kaupunkiasioita. Illalla ystävä tuli talventappajaisiin. Päätimme glögikauden sen kunniaksi kun sorruin ostamaan alennusmyynnistä suloisen astiaston. Vaikkapa glögiastiaston.


Tänään torstaina onkin taas rauhallinen aamu jahka olen saanut pojat matkoihinsa. Aion vötkistellä, keittää esikoiselle iltapäiväksi soppaa ja suoda itselleni salaatin noutopöydästä yhdessä paikallisista ruokapaikoistamme. Sitten kelpaakin mennä iltavuoroon. Ja ruveta odottamaan viikonloppua - ai niin, ja hiihtolomaa. Minulla on neljä päivää lomaa töistä ja loppuviikkokin tuntuu kyllä aivan lomalta, kun esikoinen on laskettelureissulla ja kuopus isällään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana