Tiistaina tein ihan järkyttävän hyvää luomupapumuhennosta. Ruokarepertuaarini on kaventunut eron myötä - yksinään ei vaan tule tehtyä gourmet-aterioita. Poikain kanssa popsitaan mitä popsitaan, lähinnä perusmurkinaa. Ja minä olen koittanut myös pitää jommankumman aterian ihan salaattiateriana, että pysyisivät vaivalla eron aikana karisseet kilot poissa. Nyt niitä on lähtenyt jo melkein kahdeksan. Kun, toivottavasti pian, pääsen uudelle alemmalle kymmenluvulle aion korkata kuoharin!
Kuva samasta paikasta kun ohje |
Mutta se papupata... Oli pakko kokeilla pitkästä aikaa jotain ihan uutta ja kyllä kannatti. Aivan täydellistä talviruokaa luomuriisin kanssa. Kun vielä oppisin tekemään jotain muuta kun suurperheannoskokoja. No, pistän pakkaseen ja nappaan sieltä sitten töihin evääksi.
Keskiviikkona kävin kokouksessa lähikaupungissa ja samalla hoitamassa kaupunkiasioita. Illalla ystävä tuli talventappajaisiin. Päätimme glögikauden sen kunniaksi kun sorruin ostamaan alennusmyynnistä suloisen astiaston. Vaikkapa glögiastiaston.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!
Marjaana