Sivut


maanantai 2. joulukuuta 2019

Pikkuapulaiset...

...auttavat ihan kaikessa mahdollisessa.  Kuten joulukoristelussa



Ylimmäiset joulukoristeiden tarkastajat työssään



jonka keskeytti huoltomies (tulivat vaihtamaan ovien tiivisteitä ja rasvaamaan tuuletusikkunat). Vessan ja kylppärin hanojen tarkistuksessa piti olla työnjohtajana. Eräänä päivänä tosin oli jo itsekin harjoiteltu näitä hommia






ja myönnän kyllä, että tuo viemäri kaipasi puhdistusta...


Pyykin ripustaminen on aika kiinnostavaa nykyään, samoin vaikkapa torkkupeiton viikkaaminen. Jääkaappi pitää tarkistaa aika ajoin,






samoin tiskikone






ja tyhjät pullot tsekata ennen kauppaan vientiä







ja kuopuksen reppu ennen koulupäivää







Ehkä kaikkein huvittavinta oudointa on se, kun nämä veijarit koittavat auttaa minua myös pyyhkimisessä... Jahtaavat vessapaperia. Avuliaita kavereita. Siitä ei ole kuvaa... sattuneesta syystä!

16 kommenttia:

  1. Tuli niin paljon kirjoitusvhreitä ed. kommenttiin, että otetaanpa uusiksi.

    HAH haa! Nuo veijarit ovat aikaansaapia ja avuliaita apulaisia! Meidän kisulit ovat enimmäkseen omissa oloissaan, mitä nyt Täplä vaatii jokapäiväisen leikkituokion eli lelujen heittelyä niin että se voi syöksyä niiden perään. Nuo paikkojen, reppujen ym. laukkujen tarkistaminen on ollut meilläkin joskus työlistalla, mutta nyttemmin meidän kisulit taitavat olla jo eläkkeellä.

    Teidän apulaiset ovat näemmä vielä nuoria ja vilkaita kavereita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat ihan just 6kk joten virtaa ja intoa vielä riittää!

      Mutta olipa ikä mikä tahansa, niin kissakaverit on ihan parhaita kavereita ♥

      Poista
  2. Heh, täytyy laskea kissat ennen kouluun lähtöä, ettei tule vahingossa yksi repussa mukaan...

    VastaaPoista
  3. melkoisia puuhastelijoita.
    Mutta semmoisen oikaisun kyllä teen - näin kissojen ja erilaisten kodin esineiden tuntijana - että tuo vessaharja-viemäri-juttu on semmoinen, että se vessaharja on omin luvin yrittänyt karkuteille ja urhoollinen kissaeläin ihan korkeimman omakätisesti on suojellut taloutta villisti vaeltelevalta vessaharjalta ja onnistunut viimein pysäyttämään sen itsekaivamaansa ansaan.
    Kyllä on näin.

    Meillä vaeltelevat mm. joulutortut (pysäytetty keittiön pöydän alle), jäähtymässä ollut kala (pysäytetty työtasolle), erilaiset pullat, kakut, piparit (yleensä onnistuttu pysäyttämään viimeistään eteisessä, juuri ennen kuin ovat syöksyneet ulos), noin niinkuin esimerkiksi.
    Viime aikoina on havaittu tuikkukynttilöiden massapakoa.
    Yksi vähän ikävämpi juttukin on: kun lasinen piparipurkki päätyi itsetuhoiseen ratkaisuun ja syöksyi alas lipastolta vaikka kuinka yritti kissa puhejudoa ja ihan tassuakin pisti eteen sen estämiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsi, kiitos oikaisusta, pitääkin tarkkailla näitä joukkopakenijoita. Meilläkin vähän sitä liikkeellä. Ehkä omituisin pakenija on lattialämmityskylppärin lattialla lojuva kissojen villapeitto. Se yöaikaan joko koitta paeta tai sitten vaan tanssii ja vääntelehtii ja ruttaantuu.

      Onneks on noin nohevat vahdit!!!

      Poista
  4. Mä huomaan, että mun elämä on tosi tylsää, kun mulla ei ole tuollaisia natiaisia kotona. Suloisia suorastaan <3 Vaikka vähän mua pelottaisi pistää pyykkikone päälle. Joutuisin tarkistamaan sen varmaan sata kertaa ennen virtanäppäintä painaessa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tylsää ehkä, mutta helppoa myös ;-)

      Pyykkikone mulla on nykyisin aina kiinni. Hetken tuulettelen pesun jälkeen ovi tiukasti kiinni, mutta muuten on kyllä parempi pitää visusti kansi päällä...

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana