Sivut


torstai 17. lokakuuta 2019

Kirjahyllyn asukit

Moni teistä tietääkin, että jouduin homeasunnosta muuton yhteydessä luopumaan suuresta osasta kirjojani. Ne, mitkä jäivät jäljelle, joutuivat vitriiniin, tai siis kirjahyllyyn, jossa on lasit, ei mihinkään kamalaan palkintopystivitriiniin.






Siellä tosin asustelee paljon muutakin kuin ne kirjat. Lautapelit ja sekalainen seurakunta kiviä, omituisia otuksia ja kissoja. Eräänä päivänä, kun avasin lasioven, hyökkäsi kaksi siihen nojannutta kissaa kimppuuni (ja tällä kertaa he eivät olleet ne oikeat riiviöt).






Olipas muuten hassua. Tuo kissakaksikko on ollut minulla iät ajat, se on varmaan tilattu kirjakerhosta joskus jo ennen esikoisen syntymää, joten todellakin yli 20 vuotta vanhoja ovat, kuten kolhiintuneesta ulkomuodosta voi päätelläkin. Ensimmäiset kissani olivat mustia ja nyt nämä nykyiset valkoisia - pienin mustin maustein. Tuo kaksikkohan selvästikin edustaa minun kissahistoriaani.

Kauan eläköön kissat ja niiden muistot myös.

8 kommenttia:

  1. Puiset kissat ovat siis olleet ennakkokissoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tai toinen niistä. Voi olla, että mulla oli jo ne ekat mustat kun nuo ostin, mutta varmaksi en muista!

      Poista
  2. Oi miten hieno kirjahylly! Mistä tuommosia on ees saanu, vai ootko tehny ite? :D Semmosia rimpuloita on ne, mitä nykyisin on kaupoissa. Ei sillä että tuollaista meille sais mahtumaan, mutta sitten kun...

    Kissat on kyllä ihania, mutta mie en kestä ku niitten karvoja on sitten joka paikassa. Siksi haaveilenkin sphynx-rotuisesta, tosin ne taas on hankalahoitoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin sillon eron jälkeen tuon, kun oli musta niin upea. Suunnilleen 90% alennuksessa tuo ja tv-taso yhdessä kotiin kuljetettuna -ja mä rakastuin ihan totaalisesti. Eikä se ees oo iso, sellanen alle metrin levyinen!

      Muakin vähän karvanlähtöaika mietityttää, kun on paljon mustaa vaatetta ja valkoiset kissat... ;-)

      Poista
  3. No jos kaksi tuoreinta kissaa on eläväisiä, niin tuo kirjakaapin kaksikko ei häiriköi öisinkään :) Sun kirjahylly on kivan näköinen. Kun kerran löytää sopivan, niin sitä voi käyttää lopun ikää :) Lasiovelliset kirjakaapit on kyllä tosi hyvät, silloin pöly ei pyöri joka paikassa eikä aivastuta kun kirjaa pläräilee.

    Ihanaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noiden kirjahyllyn asukkien ei totisesti voi sanoa häiriköivän, jos vertaa tähän eläväiseen vauhtikaksikkoon. Ovat kyllä oivallisia tapauksia ja ihania sylimyyryjä sitten väsähtäessään.

      Mitä kirjahyllyyn tulee, niin tuo on minulle ihan täydellinen. Ei kirjat pölise mutta eivät myöskään haise nokkaan vanhat pölyt mulla. Ja tuo vaan on niin mun näköinen!

      Sinne myös ihanaa viikonloppua ♥

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana