Sivut


maanantai 23. syyskuuta 2019

Kissa-tv 24/7

Onpas tehnyt hyvää olla poissa koneelta ja netistä. Nyt, kun kotona on kaksi hulvatonta viihdyttäjää, ei tule istahdettua läppärille läheskään niin usein kuin ennen. Hyvä niin. 



Me katsomme kissa-tv:tä ja kissat katselevat ulos


Olen myös lomaillut aika löysästi, ja se on tehnyt todella hyvää. Tänään nukuin kissa kainalossa kahden ja puolen tunnin päiväunet. Sitten toiset, puolen tunnin mittaiset. Yöksikin uskon unta riittävän. Huomisen saan vielä lepäillä.



Otan mallia näistä!



Mutta suurin osa ajasta on toisaan kulunut näiden veijarien kanssa. Kasvavat kauheaa vahtia, mutta kyllä vielä aika pieniä sittenkin ovat, kun käpertyvät nukkumaan. Rokotuksessakin käytiin ja tehosterokote on vielä edessä, mutta mukavasti menee kaiken kaikkiaan. Ikävät asiat unohtuvat kun rapsuttaa pientä karvaista kisua...







Jotain yhdennäköisyyttä on havaittavissa Eskossa ja Erikissä. Hih!

20 kommenttia:

  1. Pystyn samaistumaan tuohon tunteeseen: täällä maalla ei läppäriä tule otettua esiin läheskään niin usein kuin kaupungissa, ei sittenkään vaikka ei olisi "mitään" tekemistä. Silloin vaan istuu ja nauttii olemisesta.
    Tämä puhelimella kirjoittaminen on tosi vaikeaa ja siksi tuntuu, että erakoituu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla on vähän sellanen erakoitumistunne kans. Mut hyvää se tekee välillä!

      Poista
  2. Kissat on kyllä vähän liiankin suloisia! Minkä ikäisiä ne on? Toivottavasti teilläkinpäin on niitä edullisia kastrointikampanjoita, niin ei pojat ala ruikkiin nurkkiin...
    Mie niin kovin tykkäisin sellasesta sfinksirotuisesta kissasta, mutta ovat hiton kalliita ja kuulemma hankalia hoitaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä kampanjoista mutta joka tapauksessa kastroidaan kun se aika tulee. Käytiin tosiaan jo rokotuksessa ja siellä kyseltiin, että milloin olis aika. Nää on nyt 14 viikkosia ja puolen vuoden iässä olis hyvä kastroida.

      Ja on suloisia, ja helppohoitoisiakin vissiin, maatiaiskollit ;-)

      Poista
    2. Sun pitäs olla siellä Facebookissa kaveeraamassa eläinsuojeluyhdistysten kanssa, niin kampanjat osuis silmään :) niitä tosin taitaa olla yleensä lähinnä keväisin.

      Poista
  3. Mähän olen sanonut, että jokaisella ihmisellä pitäisi aina olla kissanpentu talossa. Se tekee ihmiselle hyvää.

    Pitäisi ehkä säätää joku laki joka kieltäisi kissoja kasvamasta isoiksi ja laiskoiksi, sitten olisi koko maailma paremmassa järjestyksessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä allekirjoitan sun aloitteen jos sellaisen teet. Nää on nyt jo kasvanu kahdessa viikossa ja se jos mikä on laitonta. Apua, kohta ne on isoja eikä riehu enää ja antaa meidän nukkua ;-) (No antaa nää nytkin...)

      Hermo lepää ja mieli ja silmä kun noita seuraa. Toinen seuraa mun sormia just nyt kun kirjoitan ja toivon, ettei ala saalistaa!

      Poista
  4. Voi rähmä miten ihanat kissat. Kyllä kaikki turhat tietokoneilut jää väliin kun tuollaiset veijarit pyörii kotona.

    Nautinnollisia lekotteluhetkiä sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Birgitta, asiat tärkeysjärjestykseen, ja nyt nuo karvakaverit on aika korkealla siinä ♥

      Poista
  5. Kissa-Tv 24/7 on varmasti terveempi valinta, kuin tuo BB 24/7 joka minulla tapaa olla aika usein päällä. Yksin kun kotona päivät käkin. :D


    Söpiksiä ovat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Nelina, sano, ettet ole tosissasi BB:n kanssa ;-) Sun älykönmaineesi on kohta mennyttä ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana