Sivut


lauantai 31. elokuuta 2019

Voimanainen?

Tein viikonlopun virkistykseksi testin Kuka Ankkalinnan voimanaisista olet?

No tietysti:






Kukas sinä olet?

35 kommenttia:

  1. Pitää varmasti paikkansa ;)

    Olin menossa tekemään testiä, mutta jostain syystä päätin selata pikasesti lehden uutisotsikot ja meinasin oksentaa näppikselleni. Eikö tuo p..lehti jo toistamiseen uutisoinut ja ollut käynyt ihan haastattelemassakin paikallisia Hartolassa eilen tapahtuneen järkyttävän onnettomuuden johdosta. Ei, en ole sen parempi ihminen kuin muutkaan, kun kävin moisen klikkiotsikon takaa uutisen lukemassa, mutta kun nimenomaan on pyydetty mediaakin antamaan perheelle rauha surra.
    Olen surullinen sen vuoksi, millaisia meistä ihmisistä oikein onkaan tullut :(

    Vastaus kysymykseen on kuitenkin

    Hertta!

    Joku voisi sanoa, että sinulta on jäänyt oma elämä elämättä, koska olet nuoresta asti joutunut suojelemaan harhapoluilla tuppuroivaa puolisoasi. Onneksi tämä ei sinua haittaa: perheyritys on sinulle kaikki kaikessa. Ehkä sinun pitäisi ottaa siinä entistä aktiivisempi rooli, niin hommat sujuisivat paremmin.

    Paitsi lojaali ihminen, olet myös esteetikko, kulinaristi, taitava kokki ja varmasti hyödyllinen ystävä, jos pitää joskus murtautua johonkin.

    Ihan en allekirjoita tuota, jokunen vastaus taisi mennä metsään :D
    Mihin pitäisi murtautua; tarviitko apua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vastustin klikkaushalua, koitin sillä tavalla kunnioittaa perhettä. Jotenkin iltapäivälehdet saa mut kyllä välillä voimaan pahoin...

      Mut joo, Hertta - ehkä? Tuo kuvaus ei kyllä mustakaan kuvaa sua.

      Murtautua? Oonko mä liian väsynyt vai miksi meni tää ohi? Mitä mä en nyt tajuu?!?

      Poista
    2. Hertta: "Paitsi lojaali ihminen, olet myös esteetikko, kulinaristi, taitava kokki ja varmasti hyödyllinen ystävä, jos pitää joskus murtautua johonkin."

      Ajattelin vain, että jos haluisit vähän äksöniä elämään ja tarvii vaikka murtautua johonkin, niin kyllä mä apuun tuun :)

      Poista
    3. No hitsi, luin huolimattomasti! Jos mä joskus haluun murtautua johonkin, niin tiedän kenen puoleen käännyn ;-)

      Poista
  2. Onko Aku Ankassa Herttakin? Semmonen tyyppi on mennyt multa kyllä ihan ohi. Possukin sai tulokseksi Matami Mimmi. Oon aina tykännykin erityisesti Matami Mimmistä. Iines on aika kana, ja Minni tylsä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Hertta on mullekin aika tuntematon. Mutta Possu on samaa maata Marjaanan kanssa!!!

      Poista
    2. Hertta on Mustan Pekan tyttöystävä - aika räväkkä kyllä sekin, ei minusta yhtään tuollainen kuin tuossa kuvataan. Joutuu aika usein pelastamaan Mustan Pekan pulasta.
      Samaa mieltä kyllä oon Iineksestä ja Minnistä oon teidän kanssa - tosi neitejä, joiden tieltä pitää pienetkin pölyhiukkaset lakaista.

      Poista
    3. Pöllö, susta paljastuu Aku Ankka -tietäjä!!!

      jee

      Poista
    4. Meille tuli Akkari 25 vuotta.... :D plus ne n. 400 taskaria tuolla kellarissa....
      Ja sitten tietysti ne kahden sedän Akkarit, joita luin salaa kun olin ite mukula :)

      Poista
    5. No niin meillekin, mutta mä en oo niitä lukenut! Arvostan!

      Poista
    6. Kiitos!
      Vaikka silloin aikanaan oltiinkin sitä mieltä, että Aku Ankalla ei ole housuja ja se on rivoista rivoin lehti ;), ei lapsille sopiva ollenkaan, niin hyvää suomen kieltähän siinä on ollut aina. Siksi meillä sitä luettiin.

      Poista
    7. Meillähän esikoinen rupesi keräämään noita taskukirjoja ja nyt mä ostan niitä kuopukselle. Meillä on kaikki ykkösestä 479ään asti!

      Poista
    8. Poika kai lopetti keräilyn jossain vaiheessa kun tila loppui ja ostaa enää vain jotain erikoiskappaleita. Nyt miettii, mitä tekee noille meidän kellarissa oleville kirjoille. Säästääkö vai pistääkö myyntiin.

      Poista
    9. Niinpä, nää on hankalia kysymyksiä. Mä pahoin pelkään, että toi 500 akkarin kokoelma seuraa mua hautaan asti...

      Poista
    10. Matkalaukullinen kerrallaan kohti opiskelukämppää lähtee nuo, luulen mä :)

      Poista
    11. No sulla on selkeä suunnitelma. Mä tiedän, et noi jää mulle...

      Poista
    12. Nyt vasta luin nämäkin viestit....hih! Minä Minninä olen kyllä ennemmin Rapa Ripa :D kuin tylsä ja pölytön.

      Poista
    13. Mä luin pienenä toi paljon Jaska Jokusia ja Rapa-Ripa on kyllä hyvä. Mutta Ressu ehdoton suosikki ♥

      Poista
  3. Mä luulin olevani Birgitta, mutta olenkin Heluna!
    Sinulla on selkeät mielipiteet ja tykkäät kertoilla niitä. Tiedät, miten asiat pitäisi hoitaa, ja tumpelot ympärilläsi eivät tiedä => ohjeistustasi tarvitaan. Perusluonteesi on iloinen ja askelluksesi joutuisaa. Olet elämässäsi eniten kiinnostunut kotitalousaskareista, mutta on sinulla ammatillistakin kunnianhimoa: sinut on nähty ainakin toimittajan hommissa.

    Vapaa-aikanasi käyt kaupunginteatterissa ja kirjamessuilla. Olet ehkä juuri niitä naisia, jotka pitävät koko kulttuurialaa pystyssä!

    No mä olenkin aina sanonut siipalle, että tee niin kuin minä sanon, niin teet oikein. Sitä mä en tiennyt, että tykkään kotiaskareista. Tässä täytyy olla nyt jokin väärinkäsitys ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä meissä kaikissa asuu pieni Heluna? Paitsi että ei, jos se tosiaan tykkää kotiaskareista.

      Mulla on vähän samanlainen ajatusmaailma ollut miesten kanssa - ei ihme, että oon sinkku ;-)

      Poista
    2. Mä oon kanssa Heluna! Lehmä mikä lehmä ;)

      Poista
    3. Meissä kaikissa asuu pieni lehmä ;-)

      Poista
  4. Pakkohan tuo oli tehdä ja tulos, Minni Hiiri :) Toisaalta aika hauska koska mulla on aina ollut joku visuaalinen viehtymys Mikki Hiireen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai Minni, onhan Mikki seikkaillut sun blogissakin useampaan otteeseen!

      Poista
    2. Näköjään sitä on mun alterego sitten Minni, se on kyllä tähän asti ollut jotain ihan muuta :D

      Poista
    3. Ei ollenkaan hassumpi alter ego!!!

      Poista
  5. Olen myös Matami Mimmi, mutta sen kuvahan olikin taannoin mun postauksessa, itsestäni kertomassa. Että ulkomuotoa myöten täsmää :) Vielä kun oppisi loitsuilla saamaan talon siivotuksi, raikkaaksi ja pölyttömäksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluisin kans oppia sen loitsun ;-)

      Poista
    2. Eikös Mimmin huusholli oo yleensä täynnä hämähäkin seittejä ja pölyä?

      Poista
    3. Hmm, ehkä Mimmikään ei sitten vielä osaa sitä?!?

      Poista
    4. Ne on vaan rekvisiittaa, koska noidan kämpän kuuluu olla sellanen :)

      Poista
    5. Ja se silti osais sen loitsun? Hitsi... ;-)

      Poista
  6. Mä olin Neiti Näpsä :)

    " Sinut tunnetaan tunnollisena, analyyttisena ja pelottomana henkilönä. Olet jopa viiltävän rationaalinen: jatkat hommiasi järkkymättä, vaikka rahasäiliö räjähtäisi alta. Se on hieno asia. Sinusta olisi kyllä paremminkin palkattuihin hommiin kuin tuo nykyinen sihteerin duuni sekavahkon vanhan pomon alaisuudessa.

    Käyt vapaa-ajallasi kulttuuririennoissa, mutta harva tietää, mitä tiukahkon nutturasi alla tapahtuu. Ehkä piilottelet hurjia salaisuuksia!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neiti Näpsä ;-)
      Sinusta olisi paremmin palkattuihi hommiin - hihi!

      Poista
  7. Hyvää päivää ystäviä, nimeni on Antonio Laura Lund-Ruotsista, olen lääkäri ammatin mukaan, 45-vuotias. Lukekaa ystävällisesti todellisen elämäni todistukseni siitä, kuinka palautin takaisin rakkauden ja luottamuksen avioliittooni, minulla on hyviä aikomuksia siitä, että nämä tiedot auttavat tätä lukevaa henkilöä parantamaan sydäntä ja palauttamaan kadonneen rakkaussuhteen 2 päivän kuluessa. Stoy voi olla samanlainen, olin naimisissa Antonio kanssa neljä vuotta, viime kuussa hän hajosi kanssani, tein kaiken saadakseni hänet rakastamaan minua, mutta kaikki mitä tein oli turhaan, halusin häntä takaisin niin paljon, koska meillä oli kaksi pientä lasta yhdessä ja rakastan häntä niin paljon, etten voi elää ilman häntä, kysyin häneltä kaiken, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani kollegalleni työssä, hän on hyvä ystäväni ja hän kehotti minua ottamaan mieluummin yhteyttä rakkauden oikeinkirjoittajaan, joka voisi auttaa minua rakkauden palauttamisessa, mutta olen sellainen henkilö, joka ei koskaan ajatellut, että rakkauden loitsun osuus oli olemassa tai voi toimia, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, lähetin sähköpostia minulle oikeinkirjoituskanavan yhteystiedot, jotka hän antoi minulle ja harvoille kunnille, kun sain vastauksen. Dr.Oduduwa kertoi minulle, että hän voi auttaa minua palauttamaan mieheni, se oli Ei hätää siitä, että kaikki menee hyvin ennen kolme työpäivää, seurain huolellisesti kaikkia hänen ohjeita siitä, mitä minun tulee tehdä kotona keskiyön rakkausloitsun rukouksen aikana. Oduduwa käynnisti rakkauden oikeinkirjoituksen osan ilmaan ja yllättäen toisena päivänä se oli noin klo 6.00. Aviomieheni rakkauspartneri soitti minulle matkapuhelimella, olin niin yllättynyt, koska aviomieheni on kieltäytynyt soittamasta minulle tai lähettämästä minulle tekstejä viimeisen kolmen viikon ajan, yhtäkkiä hän soitti pyytääkseni anteeksi ja sanoi, että hän palaa kotiin käymään luokseni ja lapseni pian. Siitä päivästä lähtien, kun hän soitti minulle, hänellä on ollut soittoääni ja tekstiviestejä minulle joka päivä, tänään hän soitti, että vastasin puheluun ja hän sanoi taas, että hän on niin pahoillani kaikesta, mitä tapahtui, että hän halusi minun antaa anteeksi ja palata hänelle. rakkauden kumppanina, että hän rakastaa minua niin paljon. Olen niin onnellinen, ja vasta tänään aloimme elää onnellisina yhdessä perheenä. syvällinen kiitollisuuteni menee Dr.Oduduwalle hänen lahjallisista voimistaan ​​palauttaa rikkoutunut avioliitto ja palauttaa entinen rakkauskumppani 2 päivän kuluessa rakkauden oikeinkirjoitusrukoukseen, joka toimii. Suosittelen häntä vilpittömästi kaikille, jotka etsivät kiireellistä rakkauden palauttamista (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana