Sivut


tiistai 30. heinäkuuta 2019

Sorvin ääreen

Vaihteleva viikon alku. Töihinpaluu ei ollut suoranaisesti kaaosta, mutta ei kyllä ihan sieltä keveimmästä päästä kuitenkaan. Säät muuttuivat helteistä koleiksi melkein yhdessä yössä. Eipähän tarvitse haikailla työpaikan ikkunasta että olisipa ulkona.

Auto on luottokorjaajalla ja minulla on ollut  ystävän auto lainassa. Hän itse oli kesäreissussa. Auton lainaan kuului myös mökin avaimet hanskalokerossa. Ensimmäisen arkipäivän jälkeen ajatukset pyörivät työasioissa ja kulkivat kaoottista rataa. Mietin, että mikähän auttaisi ja totta kai: rauhallinen saunomishetki puusaunassa, mökillä, luonnonhelmassa. Houkuttelin ex tempore toisen ystävän mukaan ja oli kyllä onnistunut ilta. Ihana naisten sauna ja puhtaina ja virkistyneinä palasimme kotiin iltapalalle, lukemaan ja nukkumaan.


Kamera ei ole kulkenut mukana, siksipä kuvitus-
kuvana kirppariostos: tuo makea riipus, 0,50€.
Korvikset olivat jo ennestään.


Tänään tuntui jo vähän helpommalta työsaralla ja entisestään helpottaa ajatus, että torstaisen iltavuoron jälkeen painan oven kiinni perässäni. Seuraa kuusi vapaata. Jotenkin tuntuu, että tämä pehmeä lasku on nyt enemmän kuin tarpeen, ettei pitkän loman vaikutus aivan heti nollautuisi ja tässä jaksaisi pitkän syksyn ja talven. Huokaus.

8 kommenttia:

  1. Kyllä se pehmeä lasku olisi aina niin mukava ja helpottaisi kummasti lomalta paluuta! Tuollainen saunahetki kuulosti ihanan rentouttavalta! Leppoisaa kesän jatkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pehmeä lasku tulee tarpeeseen.
      Sinne myös, leppoisaa kesän jatkoa Päde ♥

      Poista
  2. Onpas mukava tuollainen autonlainaus. Pehmeä lasku kyllä helpottaisi kummasti kun väliin tulee mietittyä alkavaa syksyä. Jaksuja pariin päivään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään just luottokorjaaja ajoi perässäni kertomaan, että oma auto on valmis. Illalla ystävä palaa reissusta, joten putkeen meni!

      Ja pehmeä lasku, ihan parasta ♥ mä oon niin valmis jo 3 päivän jälkeen taas jättämään kaiken taakseni, hetkeksi.

      Poista
  3. Söpö karkkipullo <3
    Pehmeät laskut on varmaan tarpeen, kun sielläkin kaikenlaista järjestelyä on päällänsä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siks mä vähän ajattelin tän etukäteen, ja on mulla tosin aiemminkin ollut, kun lapsen koulu alkaa keskellä viikkoa. Saa vielä ostettua tarvikkeita ja oltua sen kanssa rauhassa.

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana